Dermoeczanem.com Alışverişim

Mayıs 28, 2016

Uzunca ve zorunlu bir aradan sonra yeniden merhaba!
Sıkça online alışveriş yaptığımı biliyorsunuz, hele ki mevzu cilt bakım ürünleri olunca alacaklarım eczaneden almak yerine kampanyalı,uygun fiyatlı ve üstelik de taksitli yapabiliyorum alışverişimi.

İki yıl kadar önce dermoeczanem.com dan Freeman Salatalık Özlü maske satın almıştım, o zaman Freeman Watsons mağazalarında satılmıyordu henüz, 3 al 2 öde kampanyasıyla almıştım hem de. Bir dönem makyaj bloglarında da fenomen olan Freeman Kömür ve Esmer Şekerli peelinginden memnun kalınca, buradaki Watsonsta da satılmayınca aklıma yeniden bu site geldi. 

Bioderma'nın da yeni Eau De Soin SPF30 suyu da çıkmışken ve Bioderma ürünlerinde de 3 Al 2 Öde varken, alacağım diğer ürünleri de bulmuşken alışverişimi yaptım.

Peki neler aldım? Ne kadara aldım? Öncelikle fiyatları yuvarlayarak vereceğim çünkü faturaya KDV tutarını ayrı olarak yazmışlar.

Dermoeczanem.com Alışverişim

Avéne Eau Thermale Spring Water: Severek defalarca bitirdiğim termal suyumu yedekledim, öbürü bitmek üzere. 300 ml olanını tercih ettim, çantada taşıyıp gün içinde tazeleme alışkanlığım yok çünkü. 33 TL

Bioderma Hydrabio Eau de Soin SPF30: Bu ürün yeni çıktı ve PR ürünü olmasından mı ne herkes bayıldı! Ben de fikre bayıldım, güneş koruyucu su! Yüzünüze iki fıs fıs ve tamam! 3 Al 2 Öde vardı. Tanesi normalde 51 TL gibi bir şeydi ama 3 tanesi 102 TL gibi bir fiyata gelmiş oldu.

Freeman Charcoal & Black Sugar Maske: Daha önce Watsonstan alıp bayıla bayıla kullandığım maskemsi peeling,ya da tam tersi :) Çok seviyorum çok! Fiyatı 22 TL gibi bir şeydi sanırım. 

Freeman Diamond Mineral Rinse Maske: Freeman'e ait başka ürünler de denemek istediğim ve maskenin cilt arındırıcı etkisi için aldım, içeriğindeki üzüm ekstresinin de lekeleri açma özelliği olduğunu biliyorum, bakalım sevecek miyim. Fiyatı yine 22 TL

Yine Freeman'den devam edeyim, iki adet deneme boyu maske aldım,untumadan Freeman ürünleri %30 indirimde, bunlar da indirimli fiyatları.

Freeman Facial Brightening Maske: Buğday özlü bu maske cildi aydınlatıp cilt lekerine filan da iyi geliyormuş, deneyelim görelim :) Fiyatı 8 TL

Freeman Facial Anti-Stress Maske: Ölü deniz mineralleri içeren bu maskeyi bir kaç blogda okuyup merak etmiştim, denemek istedim. Fiyatı 8 TL

Dermoskin N-Balsam: Snapchatte tırnak bakımı gecesi düzenlemiştim, orada bir sorunuma istinaden sevgili Sebotuna bana bu kremi önerdi,aldım hevesle kullanacağım :) Fiyatı 36,50 TL

Nuxe'un 24 saat nemlendirici maskesi ise Dermoeczanem'in hediyesi. Sipariş notuna blogum olduğunu yazmıştım, tester gönderebilmeleri mümkün olur mu diye ama oldukça cömert davranmışlar, deneyip mutlaka yazacağım.

Gelelim alışverişimin diğer detaylarına,

Oldukça hızlı kargoya verildi, kargo seçme olanağım sayesinde de Aras Kargo'yu seçtim ve hızlıca sorunsuzca elime ulaştı ürünlerim.
Paketleme oldukça özenliydi, gerek kutu gerekse ürünleri gruplandırarak paketlemiş olmalarını sevdim.
Geniş bir taksit imkanının olması da cabası :)

Ben dermoeczanem.com'u daha sıkça kullanacağa benziyorum kızlar.
Siz bu siteden alışveriş yaptınız mı?
Yorumlarınızı bekliyorum,
Sevgiler,
Özi


Bu yazılar da ilginizi çekebilir

7 yorum

  1. Fiyatlarıyla yazmanız çok güzel olmuş, bu tarz ürünleri belli başlı internet sitelerinden almak çok daha mantıklı dediğiniz gibi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beğenmenize sevindim, evet zaman zaman iyi kampanyalar da oluyor.

      Sil
  2. avene ın termal su yu benımde denemek ıstedığım bır urun:) sağlıklı gunlerde kullan hepsını canım:)

    YanıtlaSil
  3. iyi günlerde kullan canım freeman ürünlerini çok merak ediyorum bende bakmalıyım sanırım siteye :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz daha kullanıp elimdekilerle ilgili yazı yazacağım canım :)

      Sil
  4. Güle güle kullan. Bioderma 'nın bu yeni spreyi benimde alacaklarım arasında :)

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamı Takip Edin