Veee karşınızda Missha BB Cream :)

Mayıs 06, 2012

Oh yaaaa kavuştum sonunda BB Cream'ime :) İtiraf etmeliyim ki sevgili makyaj güncemin blogunda önceleri sık sık rastladığım ve kapış kapış giden merak konusu bu kremi her görüşümde "Vay arkadaş neymiş bu böyle,bu insanlar bi kreme bu kadar aşık olur mu yaaa" diyordum :) Ama kınamamak lazımmış a dostlar :))


 İçindekileri göstermek istedim ama kutusundan dolayı daha cok telefon kabım görünmüş çiçekli kelebekli filan :))



Bu bir mucize :P Evet evet gerçekten harika bir ürün...Kapatıcılığı fondöten kıvamında ve hiç öyle cildinizde bir tabaka varmış gibi bi hissi yok.Bendeki 23 numara,rengi bana çoook azıcık koyu geldi ama buna rağmen bütünlük sağlıyor cildinizle.Hiç kimse cildinize birşey sürdüğünüzü anlamıyor :) Kızarıklıkları,renk bozukluklarını düzeltiyor ve düzenli kullanımda tedavi etkisinin olduğunu gözlerimle gördüm.Artık cillerim minnacık daha acık renk hem de 1 hafta bile olmadan.İlk defa cildimde sivilce çıkmadı,hele son zamanlarda çenemin sorunlu olduğunu söylemiştim ya,sıkıntım kalmadı.



Kısacası ben çok sevdim...Pompalı oluşu da ürün israfını önlüyor ve hijyenik :) Tek kusurumuz daha açık bir renk olsaydı diye düşünmem (bunun için 13 ve 21 numaranın testerını isteyeceğim) bir de burnum bu aralar aşırı yağlı azıcık parlama yapıyor.

Parlama demişken de,doğal bi parlaklık sağlıyor BB Cream,yani ne mat ne parlak hatta biraz bekleyince matlaşıyor,kısacası sağlıklı cilt görünümü diyebiliriz.Ancak ben tamamen mat sevdiğim için üzerine minnacık bi pudra geçiyorum.Kalıcılığı mükemmel,elimi yüzümden alamamama rağmen eve döndüğümde hala o duru görüntüm kalmış oluyor.Kokusunu cok sevdim.Rahatsız etmeyen krem kokusu :)

Ben altına Vichy Güneş Kremi de sürdüğüm için güneş koruması hakkında bişey diyemicem ama SPF 42 yazıyor :)) Denemedim öyle.(Belki de burnumdaki yağlı his güneş kreminden,dememem lazım :) )

Misshasız halimiz bileğimdeki bene dikkat :))
Bu kadar miktar missha bb cream aldık (burda ben çıkmamış :( )

Ve işte kapatıcılık :)) beni bulabileceksiniz hadi gayret :))


Of bi toparlayamadım yazıyı,bu arada ebayden aldım.Satıcının hızına (19 nisanda sipariş verdim 2 mayısta postaneye gittim baktım gelmiş,belki de daha önce gelmiştir) ve paketlemesine hayran kaldım.İlk swatch'ta gördüğünüz minik sampleları göndermiş,paketleme de harikaydı ve içinden şirin mi şirin bi de not çıktı.Sanırım bu satıcı artık vazgeçilmezim :)

Hepinizi seviyorum,artık Misshamı da çok seviyorum :))

P.S: Uzun bir yazı oldu,saçmaladım belki,belki resimler uygun yerlere denk gelmedi,affedin ne olur,saatlerdir konsantre olamadan bu yazıyla uğraşıyorum :))

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

86 yorum

  1. Güle güle kullan canım artık sen de missha lılar kervanına katıldın :) O parlama da güneş korumasından kaynaklı olarak oluyor pudra geçince sorun ortadan kalkıyor dediğin gibi :) swatch ın da gayet güzel olmuş ayrıca :)

    YanıtlaSil
  2. sorunsuzca geçti gümrükten öylemi.. paketin üstünde kozmetikle alakalı bişey yazıyomuydu

    YanıtlaSil
  3. Vee cidden sonundaa sen misshana biz missha yazısına kavuştukk :)sormak istediklerimin tamamını söylemişsin oh çok şükürrr :)Ben ve bütün böcelerin seni çokk seviyooo teşekkür ettim:)

    YanıtlaSil
  4. @ezgi :teşekkürler tatlım :)) sayende :)

    @ thesytleblog : tatlım dikkat etmedim açıkçası paketin üzerine ama geçenlerde ecotools da geldi bana.üzerinde make up brushes yaziyordu ve elime ulaştı.

    YanıtlaSil
  5. güle güle kullan cnm...satıcının adı ne tatlım...

    YanıtlaSil
  6. @ adsız : şekerim bak yazıyı sırf senin için yazdım,tanıdım seni dimi :)) sanırım bu yazımdan sonra gümrük sıkıntısı yaşanacak bence hemen istemelisin :D

    YanıtlaSil
  7. @ mini minicik : sing-sing-girl canım satıcının adı,teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  8. İçim nası gitti bilemezsin.. Satıcıylan konuşsak bi güzellik yapıp üstüne gift ibaresi koyarlar mı acep?? Ha yaptıranlar var da, bize öyle hayır sahibi biri denk gelir mi ola.. Hangi satıcıdan aldın Özi'm ya, ben şimdi en fazla 15 dolar verecekken 60 tlye almak istemiyorum..

    YanıtlaSil
  9. @ ŞanslıKedi : Canım yukarıda yazmıştım,sing-sing-girl isimli satıcıdan aldım.O kadar cici biri gibi geldi ki bana,yapar bence gift yazma olayını :)

    YanıtlaSil
  10. ayy çok güzel görünüyor özii :) yaa benim sivilcelerimi kapatır mı sencee?

    YanıtlaSil
  11. yaa inamıyorum o kadar övülüyor ki alışveriş listemde git gide üstlere çıkıyor yahu :(
    ben de aynı ŞanslıKedi gibi gümrük olayını düşünüp düşünüp kahroluyorum ama bu yaz amerikada olacağım o zamanda kadar dayansam mı ay bilemiyorum ya :(

    YanıtlaSil
  12. @ oje delisi_14 : canım sivilcelerini kapatır mı bilmem,olayın vehametine bağlı :) ancak yaşın küçükse önermem yine de.

    @ svieri doroga : canım ben ebayden sipariş ettim ve gümrüğe takılmadı.Şansını dene derim,ürün gelmezse satıcıya söylersin anlaşırsınız bence :)

    YanıtlaSil
  13. ben amerikaya gidince almaya karar verdim gelecek ay gidiyorum hem de çokça alırım =)

    YanıtlaSil
  14. kızlar ya ben türkiyeden aldım 59a 2 günde de geldi ama bu gümrükle artık kozmetik yasak diye biliyorum ben??

    YanıtlaSil
  15. kızlar ben türkiyeden aldım 59a.. ama gümrük sorunu var diye biliyorum ben artık kozmetik yasaktı ?? yani birden duyunca şok oldum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de kozmetik yasağı var diye biliyordum ancak şansımı denedim.Ürün gelmese para iadesi isteyecektim.Ama şans yüzüme güldü :)

      Sil
    2. 59a aldığın siteyi yazarmısın? birde memnun kaldınmı

      Sil
  16. Bende denemek istiyorum o yüzden bugün sipariş verdim hemde senin aldığın satıcıdan bu ürünü bizlere tanıttığın sana çooo..k teşekkür ederim umarım memnun kalırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım memnun kalırsın :) Ben çok memnunum çünkü :)) Missha gibisi yok cidden,yalnız başka tonlarını da denemek istiyorum çünkü gittikçe beyazladım :DD

      Sil
  17. kargo freeshipping olarak mı aldın canım bide takip numarası fln var mıydı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım free shipping olarak aldım,takip kodu yoktu galiba yaaa :( Hatirlamiyorum tam.

      Sil
  18. Kaç günde eline ulaşmıştı bilgilendirir misin ? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazıda bahsetmistim,aşağı yukarı 10-12 gün olsa gerek

      Sil
    2. Tamam canım çok teşekkür ederim.. o zaman benim Missha Bb krem'im de 5-6 güne elimde olur :D:D

      Sil
    3. canım eline ulaştı mı kremin??

      Sil
    4. Canım kullanmaya başlayalı çok oldu ama ben olumlu bir etkisini göremedim ne biliyim sivilce ve pullanma yapıyor biliyorsun senin aldığın satıcıdan aldım sahte olma ihtimali yoktur değil mi ? :(

      Sil
    5. Canım sahte olacağını sanmıyorum cünkü bir cok alan arkadaşım var.Kimsede bir sıkıntı cıkmadı :(( Sivilce de yapıyorsa bırak bence kullanmayı.Pullanma bende de ara ara oluyor geçiş mevsimlerinde baharları yani.Ama sivilce şikayetim hiç olmadı,sadece regl öncesi oluyor o da hormonal :((

      Sil
  19. merhabalar bende senin aldığın satıcıyla mailleştim türkiyedeki gümrük sorununu bildiğini ve içeriğe aksesuar yazabileceğini söyledi ama orijinal midir değil midir kafam karıştı sende almışsın o satıcıdan orijinallikde güvensem mi bilemedim dah öncede hiç kullanmadım ki ayıt edeyim :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım ben gayet memnunum,herhangi bir sıkıntı olmadı cildimde.Sahte olduğunu sanmıyorum,satıcı da şeker biri,ilgili...Bence denemende yarar var.Fakat yine de sen bilirsin :)

      Sil
  20. sağol canım soriyim dedim satıcıya bi sürü şey anlatmış mailde sadece online alışveriş değilde normal kozmetik mağzalarıda varmış birde denetleniyomuş missha tarafından böyle düşünmen beni üzdü o kadar para için böyle bişey de yapmayız demiş valla içim rahatladı da yani ve bende aldımmmm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oh hadi bakalım hayırlı olsun :)) Bendeki 23 numara ama ben de açıldıkça açıldım artık koyu duruyor bende 23 numara.21 ini alıcam ben de bi ara fırsat bulursam :D

      Sil
    2. ebay de sanırım TR'deki kadar vergi ödenmediği için daha uygun fiyatlar.Ama türkiyede de satan siteler var.Ben hiç denemedim ama deneyen blogger arkadaşlarım var.
      güvendiğim arkadaşlarım misshashop.net adresinden almışlar bi bak istersen.

      Sil
  21. benim ten rengim buğday missha bb kremin bir çok çeşiti var 25 yaşındayım ve cildim yağlı missha bb kremin hangisini kullanmam gerekiyor bilgilendirirsen sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bendeki 23,ama biraz koyu geliyor.ben de beyaza yakın buğdayım.21 ve 13 numarası var bir de.Sanırım 21 tam karar olacaktır.Bir de zaten misshanın en sevdiğim özelliği cildin ne renk olursa olsun sürdükten sonra renk cildine oturuyor.

      Sil
  22. meraba bende almak istiyorum ebaydan hangi satıcıdan aldın isim ver lütfen :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yorumlarda satıcının adını yazmıştım sing-sing-girl diye.

      Sil
    2. Merhabalar,
      Oncelikle bilgilendirme icin cok tesekkur ederim. Ben de aylardır bu kremin pesindeyim ve nereden alıcagıma bir turlu karar veremedim. Sİmdi bu postu gorunce hemen sizler ibi e baydan almaya karar verdim ama sing-sing-girl satıcısıı bulamadım:( neden acaba bginiz var mıdır?
      Peşinen tesekkurler:)

      Sil
    3. Merhaba canım,ebayde arama yaparken SEARCH yazan mavi butonun yanında ADVANCED diye minik bi link olacak,ona tıkla,açılan sayfada sol tarafta "by seller" diye bir link var ona tıkla ve arama çubuğuna ismi yaz.sing-sing-girl olarak.Karşına çıkacaktır.

      Sil
  23. Harikasınız buldummm:)
    12,85USD olarak satısta imis, direk siparis versem olur mu gumrukle ilgili sorunu biliyordur degil mi,acıklama yazmama gerek var mı sizce, birde iki tane almak istiyorum olabilir mi dersiniz?
    Zahmetlerim icin kusur abakmayon lutfenn.


    cooooookkk tesekkuuurrr ederimm.

    sevgiyle kalın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. direkt sipariş verince de bir sorun olmaz ama iki tane almak istediğinizden bence bir görüşün satıcıyla.

      Ne zahmeti,esas ben teşekkür ederim :) Şimdiden iyi günlerde kullanın :)

      Sil
    2. Merhabalar yeniden,

      Uzun bir ugrası, paypal hesabı aktivite etmek derken Cumrtesi gunu ilk siparisimi verdim, Satısıya da zate gumruk sorununu soyleynce, zaten bildigini ve uzerinde kosmetik yasmayacgını ilett. Cidden cok seker.

      Hatta urunu alınca bilgi vermemi de istedi.

      Bakalım beklemedeyim, urunu teslim alınca size de bilgi veririm.

      Tekrar cok tesekkurler.

      sevgiyla kalın...

      Sil
    3. Merhabalarrr:)

      Ebay ve paypaldan anlayan biri olarak,sizin de satıcıyı bulup maillesip siparisimi de bir guzel verdim. Paypalı da hallettm bu arada:)

      8 Ekim de vermis oldugım siparis 18 Ekimde sorunsuzca elime ulastı. Dediginiz gibi sirin bir not ve iki tane de kucuk tester gibi kucuk kremler koymus icine....
      Yalnız soyle bir durum var, postacı direk posta kutusuna yanı apartmanın dısına bırakmıs, sans eseri banm gorup almısi gormesedyi belki coktan kaybolmus olabilir di, o yuzden eve degil de ya isyerine siperiz vericem ya da postahaneye gidip sizin gibi posta kutusu olayını nasıl hallediliyorsa onu halledicem.

      Gelelim kreme , ben beyaz tenkli biriyim dir evet biraz acık oldu ama zamanla renk otuyuro ve birde pullanma yapuyor dediginiz gibi nemlendirici de kullanmakta fayda var.

      Ben simdi 23 ve 13 numarayı merak ediyorum.

      Arkadasıma 23 no siparis verip bir de 13 numaranın testerını istiycem.

      Cidden cok tatlı bir saıcı.

      Umarım almak isteyenlere biraz yardımcı olabilmisimdir.

      Sevgiler

      Kadriye

      Sil
    4. Evet posta kutusu olayı bu yüzden en mantıklısı,kısa sürede geliyor gerçekten.Pullanma mevsim geçişlerinde herkesin yaşadığı bir sorun malesef,nemlendirici takviyesi ile halledilebilir ancak bu sorun.23 koyu azıcık,griliği çok belli oluyor.13 ü ben de cok merak ediyorum açıkçası.Beğenmene çok sevindim tatlım,iyi günlerde kullan.. :)

      Sil
  24. bende almak istiyorum ebaydan ama siteyi tam olarak çözemedim doğrusu:)üyelik nasıl oluyor ve paypal ile mi ödemek daha güvenli.teslimat eve mi oluyor.of ben bu işi beceremeyeceğim galiba:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Immm aslında ben de bilmiyorum desem :) O işlerle ilgilenen bir arkadaşım var ondan rica ediyorum.Ödemeyi paypal ile yapıyor,USD para birimi ile.Bizim teslimat postanedeki posta kutumuza oluyor.Ama sanırım eve de geliyor,ancak bazen kargo görevlileri sorumsuz olabildikleri için ürünün kaybolma olasılığı oluyor çünkü bırakıp gidiyorlar :s Türkiyeden de alabilirsin ama azıcık tuzlu fiyatı :((

      Sil
  25. merhaba.ben ebay a şööyle bi bakındım gerçekten ucuz ordaki ürünler.ancak missha nında internet sitesi açılmış türkiyeye satış yapıyorlar.ama tabiki ebay daha ucuz da acaba kargo ücretiyle falan aynı fiyata mı gelir bir fikriniz var mı..şimdiden teşekkürler=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kargo ücreti ödememek için "free shipping" olan ürünleri seçince kargo ücreti olayı da kalkıyor ortadan :) Çok uyguna bulunabiliyor ebayde.

      Sil
    2. aa öylemi bunu öğrendiğim iyi oldu çok teşekkürler=)

      Sil
    3. rica ederim iyi alışverişler.

      Sil
  26. Missha Perfect Cover BB Cream SPF 42 PA +++ (20 ml)merhaba Missha türkiye online satış mağzasından 30 tl^ye spariş verdim ürünü kargo ücreti de yok bakalım gelecek mi yada kullanınca memnun kalcakmıyım sizlere mutlaka yazarım umarım kandırılmamışımdır. :))

    YanıtlaSil
  27. canım ben ring ring girl le konuştum ; ama daha önce hiç postane işleriyle uğraşmadığım için bilemedim şimdi eve gelmiyor mu ki kargo? ben cok istiyorum be bebeğe sahip olmak :D ama tabi mat olanına. cildim yağlı ;çünkü. fakat şöyle de birşey var ki bunun acıklamasıyla mat olanının acıklaması yani vita, aynı değil bu daha kapsamlı :( ama işte parlamak istemyorum pudra fondoten sürmek de istemyorum .
    türkiyede 40 lira . ring ring girl de 12 dolar. fakat paypal olayını da tam bilmediğim için gümrükte tutarlarsa daha pahalıya mal olr die korkuyorum :) güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım eve de geliyordur mutlaka,ama işte bazen kargocular sorumsuzca bırakıp gidebiliyor ve kaybolabiliyor.Bence en mantıklısı normal BB'yi alıp çok hafif pudra geçmek.Ayrıca şöyle bişey de var.Benim cildim de karma ve BB krem burun bölgemde filan aşırı parlamaya neden olmuyor.

      Paypal olayını ben de bilmiyorum açıkçası :( Teşekkür ederim dilerim sen de sahip olursun bir an evvel :))

      Sil
  28. misshadan istedim yani türkiyeden. sürdüm suan ama yüzümde siyah nokta falan var onun haricinde cildim sorunlu değil. fondoten sürünce burun cevremle alnım pul pul oluyordu cildim yağlı olmasına rağmen, özel günlerde kullanmak istediğimde bile bu yüzden kullanmıyordum . ben bunun öyle yapacaını düşünmemiştim ama bu da öyle yaptı pul pul oldu :( bide burun cevremle gözaltımı sızlattı :( oysa ki asla alerjik bi cildim yoktur :( cok üzgünüm :(( seninkinin aynısını bende olan. mat duruyo yağlı değil kesinlikle. bide elim değince soyuluyo fondoten gibi tıpkı :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım cildine mutlaka ve mutlaka nemlendirici kullanmalısın,o pul pul görünümün sebebi o.Bunu yapmazsan ne kullanırsan kullan pul pul olacaktır.Sızlama olayını ilk kez senden duyuyorum o yüzden bişey diyemicem,kullan da diyemiyorum kullanma da diyemiyorum :(( Cildini nemlendir ve evdeyken yüzünde küçük bir bölgeye uygula bakalım,eğer sızlama yaparsa derhal yıka ve kullanma :(( Elin değince soyuluyo mu,nasıl anlamadım canım??

      Sil
    2. elim değince soyulma olayı su: mesela burun kenarlarım ve alnımdaki pul pul görüntü. dokununca daha bi nokta notka oluyor ürün. fondoten pudra missha falan. altına nemlendirici kullansam da :( missha ı sadece bi kez kullandım. şöyle kiben mat olandan alcaktım arkadaşıma bahsettim onun kredi kartı yoktu bana istet dedi onun için bunu istettim gelince de bi kullan yorum yap merak ettim demişti bi kez kullandım öyle oldu. şimdi korkuyorum cildim yağlı olmasına rağmen doğal durmadı , mat olanı alsam kimbilir nasıl olcak :( o yüzden kararsızım :(

      Sil
    3. elim değince soyulma olayı su: mesela burun kenarlarım ve alnımdaki pul pul görüntü. dokununca daha bi nokta notka oluyor ürün. fondoten pudra missha falan. altına nemlendirici kullansam da :( missha ı sadece bi kez kullandım. şöyle kiben mat olandan alcaktım arkadaşıma bahsettim onun kredi kartı yoktu bana istet dedi onun için bunu istettim gelince de bi kullan yorum yap merak ettim demişti bi kez kullandım öyle oldu. şimdi korkuyorum cildim yağlı olmasına rağmen doğal durmadı , mat olanı alsam kimbilir nasıl olcak :( o yüzden kararsızım :(

      Sil
    4. Tatlım bu soyulma bende de zaman zaman oluyor ve ancak peeling ve nemlendirme ile sorundan kurtulabiliyorum :( Ki bazen önüne de geçilmiyor :( Şu durumda da cildimize ne uygularsak uygulayalım sorun olacaktır.Önce bu sorunu halletmen gerekir :(( Mat olanı bi alma bakalım şimdilik,boşuna para verme bir daha.

      Sil
  29. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  30. Ya arkadaşlar ben 16 yaşımdayım. yüzüme makyaj yapmayı sevmioyorum. doğuştan tenim esmer bundan da memnunum fakat yüzüm temiz ve fresh gözükmüyor, bir de yüzümün her rengi dengeli değil rengi eşit değil. BB kremlerini duymuştum tv de görmüştüm almadan bir araştırmak istedim.ARKADAŞLAR SORMAK İSTEDİĞİM ASIL ŞEY BU BB KREM YÜZÜMÜZÜ TAMAM SİVİLCEDEN ARINDIRIYOR BAŞKA ÖZELLİKLERE SAHİP AMA DEMEK İSTEDİĞİM YÜZÜMÜZDEN SİLDİĞİMİZDE SİVİLCELER YİNEMİ BELİRGİN OLUYOR VE CİLT RENGİMİZ TEKRAR MI ESKİ HALİNE DÖNÜYOR YOKSA KULLANDIKÇA YÜZÜMÜZÜ MUHTEŞEM Bİ GÖRÜNTÜYEMİ DÖNÜŞTÜRÜYOR. BU KREMLER KAPATICIMI YOKSA GİDERİCİMİ???? yani krem kullanıyorum derken yüzüme yine kapatıcı sürmek istemem. yukarıdaki yazıyı defalarca okudum ama kesin bir şey kafamda oluşamadı nolur yardımcı olun :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım bu krem uzun vadede kullanılınca cilt bozukluklarını düzeltiyormuş,iddia öyle yani.Lekeleri açtığı bir gerçek.Renk bozukluklarını düzelttiğine şahit oldum ama mucizevi şekilde değil.Ben bu ürünü şöyle nitelendiriyorum: "Yararlı fondöten" yani kapatıcılık özelliği de barındıran cildi bozmaktan ziyade güzelleştiren güneş koruma özelliği de olan bir ürün.Silince güzel bir cilt olmuyor eski cildin..Mucize beklemek yanlış olur yani.Kullandıkça güzelleşiyor ama cilt,benim kişisel fikrim bu yönde.

      Sil
    2. Ama şöyle de birşey var ki 16 yaşındayım demişsin,şimdiden kullanmana gerek görmüyorum tatlım.Bunun yerine cildinde gördüğün kusurları düzeltecek ürünler kullanmanı tavsiye ederim.Dermatolog gözetiminde.Çünkü cildinin şekillenmeye başladığı yaşlardasın.

      Sil
  31. Birşey daha merak ediyorum şimdi benm en büyük korkum ilerde, şuan aşırı makyaj yaptımdan kırışmak buruşmak :) bu krem yüzüme ilerde ne gibi reaksiyonlar gösterir? çünkü eğer bu bb krem doğalsa her gün sürerm ilerde yüzüme fondoten gibi kötü şeyler yaparmı tam ifade edemedim :) ama sorunlarımı yanıtladığın için teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. BB kremin cildine ilerde kırışmaya filan sebep vereceğini düşünmüyorum.Doğal olduğu söyleniyor içindekilerin ama illa ki vardır bi kimyeviliği :s Sürme de diyemiyorum sür de :( Bu BB de bir makyaj ürünü neticede,yurt dışında tedaviye benzer amaçlarla da kullanılıyor ancak bana göre kozmetik.Eğer birşey kullanmam gerek kapatıcı olması açısından dersen fondöten yerine kesinlikle BB derim.Ama cildin güzelse ve tereddütlerin varsa kimyasallıkla veya ilerdeki sorunlarla ilgili.En güzeli temizlik ve doğallık.

      Sil
  32. tavsiyen için teşekkür ederim :)haklısın aslında şimdiden kullanmama gerek yok yüzümde zaten kusur yok yani sivilce çok az 2 tane falan var halledebilincek bir şey, tek sorunum yüzümün her yerinin rengi aynı değil eşit değil bunu nasıl hallederim bilemiyorum. Bir de Bunun yerine cildinde gördüğün kusurları düzeltecek ürünler kullanmanı tavsiye ederim demişsin yani bu krem düzeltmekten çok kapatıcı gibi bir şey mi? fazla soru sordum kusura bakmayın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yüzündeki renklerin eşit olmaması muhtemelen renk pigmentlerinle ilgilidir (Tabii ki bence bir dermatologa danışmalısın) Dr.'un bu konuyla ilgili görüşlerine yönelik tavsiyeler ve önerebileceği ürünleri kullanman çok daha yararlı olur senin açından.Krem kusurları uzun vadede kapatmayı vaadediyor ama sende etkisi ne yönde olur bilemedim :(

      Sil
  33. Meraba adım Eda, bi sorum olucak. Bu kremi sürdüğümüzde cildimizin hava aldığı doğrumu? mesela tüm fondotenler yüzümüzdeki hava alan deriyi kapattından yüzümüze zarar veriyor kırışıklıklar oluşuyor kullandıkça dışarıdan baktında yüzümüze yararlı gözüksede zararı dokunuyor. Bu kremin açıkcası farkı ne? cevaplarsanız teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım cildimiz hava almaya devam ediyor,bunu kesinlikle hissedebiliyorsun.Farkı zaten bu,ciltle bütünleşiyor renk olarak da,cildinin nemlendirici gibi onu emdiğini hissediyorsun.Orta derecede kapatıcılığı var,renk tonunu eşitliyor ve doğal bir parlaklık kazandırıyor (kesinlikle ışıltı veya sim tarzı değil verdiği parlaklık)
      Üstelik kendi iddiaları zamanla cildi güzelleştirdikleri,renk açılmasına sebep olduğu ki bu bence doğru.Güneş koruma faktörü mesela bir artısı...Öyle yani..

      Sil
  34. pure beauty ile kıyaslarmısın cnm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Peki canım inşallah bir post hazırlarım konu ile ilgili

      Sil
  35. Ben de The Balm ın Balmshelter ı ile kıyaslamasını merak ediyorum. Onu kullandın mı? Ve ya deneme imkanın var mı? Özellikle parlama yönünden karşılaştırabilir misin rica etsem?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Malesef canım kullanmadım,ve yaşadığım şehirde Watsons,Gratis yok :(( Yani ulaşamayacağım :(( Yalnız bildiğim kadarıyla The Balm Shelter daha cok renkli nemlendirici gibi bir ürün,fakat bu daha kapatıcı,fondöten benzeri bir ürün.

      Sil
  36. ben kargo ücreti hakkında bilgi alcaktım ebaydan almayı dusunuyorum kargo ücreti istanbula ne kadar olur bilgi verirseniz teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kargo ücreti ödemek zorunda olmadığınız ürünler var. Ebay de Free Shipping olan ürünlerde kargo ödenmiyor :)

      Sil
  37. bende ebaydan alıcam yalnız karo işlemi hakkında hicbir fikrim yok istanbuldayım gümrük felan diyorlar kac tl fiyat öderim tahmini cevap vermenizde yeterli? ( adım filiz )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filiz hanım merhaba,
      Free shipping olan ürünlerde herhangi bir kargo ücreti ödemiyorsunuz.

      Sil
  38. bende almak istiyorum yalnız ebayden gelmiyor türkiyeye. sizce nereden alabilirim gittiidiyorda buldum yalnız cok pahalı. lütfen yardımcı olun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumları okursanız ebayde bir satıcı var,o gönderiyor TR'ye.Ben ondan alıyorum hep,gayet uygun ve kargo da ödemiyorum.

      Sil
  39. özi bu kadar bloggerlar missha yı övüyor fakat korede bu markaya fakir markası diyorlar ordaki diyer markalar missha dan kat ve kat iyi örneğin skin food. yani demek istediğim korede burdaki kadar sevilmiyor. yararlı gözüksede bu ürün ''bence'' zararlı (adım Nida, yaşım 17)

    YanıtlaSil
  40. merhaba özi ben free shipping olarak bakıyorum ama bu ürün çıkmıyor. kargo ücretli çıkıyor hep. diğer türlü bir bilgin var mı acaba? (sahil)

    YanıtlaSil
  41. merhaba cnm ben sing-sing-girl olarak yazıyorum ama o kiş diyor. cıkmıyor yani. maili filan varmı acaba. başka nasıl ulasabiliriz? yardımcı olursan sevinirim..

    YanıtlaSil
  42. slm canım ben çisem.ben tüm yorumları okudum ve ebaydan missha bb yi almayı düşünüyorum.ama sing-sing-girl türkiye ye gönderimi durdurmuş.ben de başka bir satıcıdan buldum ve ücretsiz gönderim.gaayet tamam fakat ben bu bb kremin yanına loreal lumi magic adında bir ürün de sipariş vermeyi düşünüyorum.onu da başka bir satıcıdan, ücretli kargo gönderimi olmak üzere buldum.toplam da alış verişim 40$ civarı tutuyor ama şimdi ya gelmezse diye sıkıntıya girdim.birde ben satıcıyla mailleşemedim.hani bu ürünleri onaylamadan önce bir görüşmek istiyorum ama nasıl mailleşeceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

    YanıtlaSil
  43. İyi günler,yardımlarınız için teşekkürker çok faydalı oldu:) Ve karar verdim yazınızdan sonra artık sipariş vermeye.Ürünü almak istiyorum ebayde buldum singsinggirl ü ve free shipping seçeneği ile var ancak satıcıyla nasıl iletişim kuracağımızı bulamadım gerçekten durdu mu Türkiyeye satışı? Nasıl mailleşeceğimi bulamadım ben de çünkü.

    YanıtlaSil
  44. İyi günler,yardımlarınız için teşekkürker çok faydalı oldu:) Ve karar verdim yazınızdan sonra artık sipariş vermeye.Ürünü almak istiyorum ebayde buldum singsinggirl ü ve free shipping seçeneği ile var ancak satıcıyla nasıl iletişim kuracağımızı bulamadım gerçekten durdu mu Türkiyeye satışı? Nasıl mailleşeceğimi bulamadım ben de çünkü.

    YanıtlaSil
  45. merhaba benim bir sorum olacak. bu kremi almayı çok istiyorum fakat renk tonu konusunda kararsızım. açık tenliyim ama süt beyaz değil. acaba 21 no yu alsam cok mu açık olur

    YanıtlaSil
  46. Ya bizde sipariş verdik ama 30 gün oldu elimize ulaşmadı ücretsiz kargo olduğu içinde şu anda nerde olduğunu bilmiyoruz ne yapcaz?

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamı Takip Edin