5 Blogger 1 Ürün: Golden Rose Ice Chic Oje 85

Haziran 28, 2016

Merhaba,
Bugün 5 Blogger 1 Ürün kapsamında Golden Rose'un Ice Chic ojelerinden bahsedeceğim. Golden Rose ne yazık ki çok fazla ürününü bulamadığım bir marka. Bu yüzden Ankara alışverişimde bir kaç rengini kaptım bu ojelerin. Bu harika sarı da onlardan biri. Yaza yaraşır bir renk değil mi? Bence bu yaz makyaj bloglarında çokça göreceksiniz bu renkleri.


Bir sürü ojesi olan bir insan olarak keskin dizaynı olan oje şişelerini çekmecelere dizmek daha kolay,bu yüzden bayıldım bu kare şişelere. Çok önemli bir detay değil ama fırçanın tutulduğu kısım da mat dokuya sahip olduğundan tutuş kolaylığı sağlıyor. (Blogger burada şişeyi daha nasıl övsün bilemedi :D )

Fırça demişken normal sıradan bir fırçası var, çok fazla ince değil fırçası. ama açıkçası Rich Color serisinin fırçalarını daha çok beğeniyorum.


Ojenin renginden dolayı en opak görünümü üç katta elde edebildim. Tabii bu kuruma hızına da olumsuz etki etti. Buna rağmen oldukça hızlı sayılırdı kuruma hızı. İkinci katta bu şekilde görünüyor ancak nasılsa üçüncü katı geçeceğim için görünümündeki saçmalıkları dikkate almayın e mi?


Ojenin kalıcılığı da oldukça iyi geldi bana, üç kat sürmüş olmama rağmen uçlarından soyulma olmadı kesinlikle, üç gün top coat kullanmadan rahatça kullandım ve sonunda kendim sildim. 
Bu arada top coat demişken, bu ojeler top coat kullanmadan bile öyle parlak duruyor ki. Zaten ojenin vaadi de kalıcılık ve parlaklık. Benden tam not aldı bu konuda. 


Unutmadan, elimde serinin iki rengi daha mevcut, bunlar koyu renkler olduğundan ikinci katta opaklık sağlanıyor. Bunu da göz önünde bulundurursak açıkçası bu ojelerin özellikle koyu renkleri her yönüyle tam puan aldı benden. 

Fiyatı 4.90 olan ojelerin bir sürü rengi mevcut, dilerseniz buradan bakabilirsiniz.

Siz bu ojeleri denediniz mi? Hangi renklerini önerirsiniz? 
Yorumlarınızı bekliyorum,
Sevgiler,
Özi

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

5 Blogger 1 Ürün kapsamında bu ciciler hakkında yazan diğer bloglar, 

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

5 yorum

  1. Bu ojenin rengi tam benlik. Şimdi dışarı çıkıyordum inşallah vardır gideceğim yerde:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bi Hüzün Sarısı olamaz tabii ki ama çok cici bu da Nihal abla. Bi bak mutlaka :*

      Sil
    2. Bulamadım ama çok güzel ya. Golden Rose standı bulmam lazım benim.
      İnsanın canı oje çeker mi :D

      Sil
  2. Rengi cok guzel tam yaz rengi:)

    YanıtlaSil
  3. Rengin canlılığının güzelliği♥ Harika durmuş:)

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamı Takip Edin