5 Blogger 1 Ürün: Esterel Dipliner ve Göz Kalemleri

Nisan 26, 2016

Merhaba! 
Uzun zamandan sonra tekrar buradayım. Çünkü başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi emin olun. Bunu başka bir yazıda anlatayım dilerseniz.

Bugün blogda bir proje yazısı var. 4 Blogger 1 Ürün projesinde aynı ürünü farklı dört (benimle birlikte beş oldu çaktrmayın :D ) bloggerdan okuyup keşfediyorsunuz. Bu yazıda Esterel Cosmetics markasına yer vereceğiz. Açıkçası benim pek duymadığım bir marka olduğu için ön yargılıydım ürünlerine karşı, ancak beni pek şaşırttı. Marka Alman kökenli, ülkemize distribütörlük aracılığı ile geliyor. 

Esterel Cosmetics Dipliner & Eyeliner

Öncelikle Diplinerdan başlayayım. Bendeki rengi Dark Blue. Tam bir koyu mavi, ambalajı bana eskileri hatırlattı, eyeliner sürmeyi diplinerlar ile öğrendim.Ucunun tok oluşuyla, oynamayışıyla istem dışı hareketleri engelliyorsunuz. Yani oldukça pratik bana göre. 
Fakat bu dipliner için aynı şeyi söyleyemem. Çünkü sünger aplikatördeki ürün tek seferde net çizgiler oluşturmak için yetersiz, ince çizgi çekebilmek de mümkün değil silik oluyor çünkü. Üzerinden geçtikçe de batırıyorsunuz. Swatchlarda ince uygulamadaki başarısızlığımı görebilirsiniz.

Sabitlenmesi başarılı ancak gün sonuna doğru kuyruk kısmı silinmiş oluyor gözlerimde. Toz toz kalıyor. Bu sebeplerden bu ürünü sevmedim. Yalnız araştırmak için sitelerine girdiğimde şok geçirdim. O ne renkler öyle... Taba, sarı, açık gri dipliner sanırım ilk kez görüyorum. Buradan bakabilirsiniz.  

Gelelim göz kalemlerine. Super Longlasting Eyeliner olarak geçen bu kalemlerin bende iki rengi mevcut. 415 Ultra Green ve 419 Dark Blue

Esterel Cosmetics Eyeliner 415 Ultra Green & 419 Dark Blue
Soldaki: 415 Ultra Green & Sağdaki: 419 Dark Blue 

Kalemler tıpkı Avon ve Essence gibi markaların jel yapıda kalemleri gibi. Yani sanırım jel yapıda. Kalemtıraşla açılan kalemlerden. Sürümü oldukça kolay ve yumuşacık. Sürüldükten sonra 1-2 dakika içinde sabitleniyor dokunsanız da dapılmıyor ama suya dayanıklı değil ne yazık ki. Yalnız "Benim suyla ne işim olur makyajımı yapar çıkarım." derseniz özellikle göz üstlerinde eyeliner olarak muazzam! Kalemlerden özellikle yeşilde minik ışıltılar mevcut ama belli belirsiz. Mavide hiç görünmüyor bile.

Esterel Cosmetics Dipliner & Eyeliner Swatch

Göz makyajında yeşili maviyi pek sevmem, ama bu mavi laciverte daha yakın olduğu için elim sıkça gitti. Yeşil için aynı şeyi söyleyemeyeceğim ne yazık ki. Makyajda yeşil kalemi göz altlarıma uygulamayı seviyorum ben bazen. Ama ne yazık ki kalemin göz içlerindeki ömrü pek az. Evet akmıyor, pandaya dönüşmüyorsunuz, bu iyi bir özellik. Fakat kısa sürede kirpik diplerine kayıyor renk. Bu açıdan tazeleme ihtiyacı duyulabilir. Diğer markaların da göz içlerimde bir müddet sonra kirpik diplerime kayma olayı var ama bu markadaki kadar kısa sürede değil.

Özetlemek gerekirse Esterel Cosmetics ürünlerini alır mıyım? Diplinerı almam ancak göz kalemlerine kesinlikle şans verebilirim. 

Unutmadan, kalemlerin tanesi 6.99 Dipliner ise 10.50 TL
Siz kullandınız mı bu markanın ürünlerini?
Yazarsanız sevinirim,
Özi
------------------------------------------------------------------------------------------------

Aşağıdaki linklerden diğer blogger arkadaşlarım bu ürünlerle ilgili neler söylemiş öğrenebilirsiniz.

İlke Ne Yazmış? (Cadının Kozmetik Kazanı)
Mehtap Ne Yazmış? ( Mehtap's Lifestyle)
İlken Ne Yazmış? (Cadının İkizi)
Pınar Ne Yazmış? (Miss. Poine)

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

6 yorum

  1. Aynen dipliner göz yaşarmasında bile akma yaadığım için tekrar almam ama kalemin performansı güzeldi, tekrar hoş geldin Özi <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbuldum kuzucan, kalemlerimin başka rengini merak etmedim diil.

      Sil
  2. Ben dudak kalemlerini çok merak ettim açıkçası,bunları denedikten sonra :)

    ellerine sağlık canım :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımmm teşekkürler, ay nerden bulsak dudak kalemlerini.

      Sil
  3. diplinerı değil ama kalemi çok beğendim ben de liner benim zor bulduğum türde olduğu için kullanamadım..

    YanıtlaSil
  4. bu markayı daha önce hıc duymamıstım gercekten sans verılebılır.Ben bu ara essence ın gel asansorlu kalemıyle ask yasıyorum ben.Akmıyor ve gayet kalıcı. elinize sağlık:):)

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamı Takip Edin