Avon Glimmerstick Dudak Kalemleri (Mekanizmalı)

Ocak 11, 2015

Herkese mutlu pazarlar!

Bugün sizlere Avon'un elimdeki bu şahane dudak kalemlerinden bahsetmek istiyorum. Avon'un sayılı ürününü beğeniyorum, bu kalemler de bu sayılı ürünlerden biri.


Elimde olanlar; Nude, True Red ve Pink Bouquet 

Öncelikle renklerden bahsetmek istiyorum kısaca, 

Nude: gerçekten nude bir renk, içerisinde hafif kahvemsi şeftalimsi bir ton barındırıyor. Açıkçası bu rengi ruj olarak kullanmayı pek kullanışlı bulmadım, beyaz tenliyseniz sizi sağlıksız gösterebilir. Ancak aşağı yukarı bu tonlarda rujlarınız varsa ruj için güzel bir baz veya hat belirleme yapabilirsiniz. Açıkçası biter mi bilmiyorum, bitse de almam.


True Red: Harika bir kan kırmızı,bayrak kırmızı vs diyebilirim. Tam bir kırmızı. "Maybelline 530 Fatal Red" rujumla sürmek için almıştım, harika uyum sağlıyorlar. Bittikçe alınası...

Pink Bouquet: Pembe ruj severlerin favorisi! Benim de... Kesinlikle tüm dudağa ruj gibi uygulanmalık! Rujlarınızla da harika kombinleyebilirsiniz. Bittikçe alırım bunu da.

Gelelim kalemlerin genel özelliklerine;

Soldan Sağa, Nude, True Red, Pink Bouquet



* Sürümleri yumuşacık, dudaklarımda nemlendirici olmasa dahi harika bir sürümü var.
Renk vermeleri de harika, bilirsiniz bazı kalemler kup kurudur,dudaklarınızı tahriş edersiniz süreceğim diye, üstelik renk de vermezler. Bu kalemler asla öyle değil.


* Mekanizmalı oluşları "kalem açma" derdine son vermesi açısından hayli kolaylık sağlıyor. Mekanizmalarında da zamanla herhangi bir problem görmedim. İstediğim kadar açıp sonra geri kapatabiliyorum. 

* Kapakları "klik", "çıt" artık her ne derseniz o sesle tam yerine oturarak kapanıyor, bu da çantaya atma hususunda hayli kolaylık sağlıyor,asla açılmıyor.

*Dudaklarımı çoook çok az kurutmasını beğenmedim ancak sanıyorum kalıcı olmak bunu gerektiriyor, bu kalemler birşey yemeyip içmediğinizde dudaklarınızda sabit kalıyor en azından bende öyle) ancak yeme içme durumuna bağlı olarak 3-4 saat sonra hafifçe bozulabiliyor.


* Boyutları da hayli uygun, içerisinden çıkan kalem ucu neredeyse bu kadar :)

* Fiyat açısından da indirimde 9-10 lira arası fiyatlara düşüyor. Ben diğer renklerini de deneyeceğim bu ay :) Hazır bu ay indirimdeyken... :))


Siz bu kalemleri kullanıyor musunuz? Hangilerini önerirsiniz,yazarsanız sevinirim.
Daha önce kullanmadıysanız ve  uygun fiyatlı,güzel renk veren kalemler arıyorsanız mutlaka bir bakın derim.
Sevgiler,
Özi

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

8 yorum

  1. Merhaba; blogunuzu çok beğendim ve takibe aldım:) bana da beklerim:)
    theruj.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. "Sadece reklam amaçlı yapılan", blogumla veya yazıyla ilgili tek yorumda dahi bulunulmamış tabir-i caizse kes yapıştır yorumları ne yazık ki siliyorum,sevgiyle kalın.

      Sil
  3. Çok beğendim bunları. ilk fırsatta denemek istiyorum. teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. Avon'un dudak kalelmeri güzel, ben de kullanıyorum, ben de sadece pembe olan vardı, kırmızıyı da alsam iyi olucak sanırım :) Bloğunu yeni buldum ve takibe aldım , bana da beklerim :) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Bendee dudak kalemi alcam ama çok pahalı almam

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamı Takip Edin