Moshos Garden Alışverişim #2 (Black Friday)

Aralık 14, 2014

Çooook uzun bir aradan sonra yeniden merhaba!
Bugün size yaptığım kocaman alışverişten bahsedeceğim. Hazır gün bakım günüyken bakım ürünleriyle dopdolu bir yazıya kim hayır der?
Geçenlerde Büyük Black Friday (BF) indirimi vardı malumunuz. Bu kampanyadan Moshos Garden müşterileri de yararlanabildi. Moshos Garden ürünlerini ne kadar sevdiğimi bilenler bilir. %100 doğal ve hayvan dostu olan bu marka organik ürün sertifikasına sahip. 
 %50, 60 ve 70 indirimler kazandık yaptığımız alışverişe göre. Ben %70 indirimle aldım bu kadar şeyi. Lafı uzatmadan başlamak istiyorum.


İlk olarak bu Body Butterları aldım merakımdan. Normalde Lemon Grass (Limon Otu) kokusunu çok severim ancak bu body butterda koku birazcık ağır :( 
Her biri 125 cc sanırım ürünlerin. 250 cc 56 TL idi BF indirimsiz.



Saç bakım balsamları da merak ettiklerimdendi attım sepete :) Yine her biri 125 cc olmak üzere 250 cc lik ürünü 58 TL gibi bir fiyata aldım BF indirimi olmadan. 
Arkadaki minik şişe de Argan Yağlı saç bakım kompleksi ki bayıla bayıla kullandıklarımdandır kendileri. O da 50 cc 22 TL BF indirimi olmadan.



Evet nemlendirici olayını abarttım kabul :) Ama peynir ekmek gibi gidiyor bizim evde, ailecek müptelayız! Daha önce Lavantalıyı severek kullanıyorduk yeni çeşitlerini denemek istedim :) 
Shea & Lavanta yazısını okumak için tıklayın. İlerleyen günlerde yazacağım yazısını diğerlerinin de. Kremlerin fiyatları gramajına göre değişiyor 20-48 TL arasında. Yine BF indirimi olmadan.


Gelelim diğer abarttığım ürünlere... Evet yağ canavarıyım ben kabul. Ama bir sorun "Özi bu kadar kirpik yağını ne yapıyorsun?" diye... Bununla ilgili bir yazım daha gelecek, bekleyin :) Tırnak bakım yağlarını kırılan tırnaklarımı adam etmek üzere aldım, kirpik bakım yağlarının da biri kuzenimin :) Kaş & Kirpik bakım yağlarının her bir şişesi 50 cc 19 TL,
Tırnak Bakım yağları ise yine her biri 50 cc ve 20 TL. BF indirimi olmadan.


Gelelim en sevdiklerime, daha önceden de kullanıyordum ve hala bitmemiş bir kutum var elimde :) Sıcak Havlu Yüz Temizleyiciler gerçekten yüzümü rahatlatarak temizlemede bir numara! Yanlarında havlu ile birlikte geliyorlar :) 50 cc 21 TL, 100 cc ise 34 TL. 

Ve en sevdiğim... Kil maskeleri bir harika... Kokuları biraz ağır olsa da en güzel kokulu olanlar bu maskeler diyebilirim :) Elimde daha sert yapıda olan daha minik ambalajlısından var, bu yeni olanlar daha yumuşak kıvamlı, daha çok seveceğim sanırım. Kullandıkça görelim bakalım :) 125 cc her biri, 250 olarak alırsanız 60 TL, tek 125 cc alırsanız 36 TL yine BF indirimsiz.



Evet bu BF indirimsiz fiyatlar üzerinden %70 indirim yapıldı ve bir dünya ürünü çok uyguna aldım.
Siz cilt bakımında organik olan ürünleri tercih ediyor musunuz?
Moshos Garden ürünlerini kullanıyor musunuz?
Yorum yazarsanız sevinirim.
Sevgiler,
Özi




Bu yazılar da ilginizi çekebilir

0 yorum

Facebook Sayfamı Takip Edin