The Balm Nude Dude Palet (Vol. 2) İncelemesi

Eylül 27, 2014

Merhaba!
Yarın Gratis bayram indiriminin son günü, almayanlarınız var mı bilinmez ama gerçekten alınası bir paletten bahsedeceğim.

The Balm yenilikleri arka arkaya çıkarmaya başladı, Bizler Balmsai paleti beklerken bambaşka makyaj paletleri sürdü piyasaya The Balm. Smoke Balm, Autobalm ve Nude Dude.


Bugünkü konuğum Nude Dude :) Yani Nude Tude'un kardeşi :) Volume 2


Herkes onu Naked 1 veya 3 e benzetiyor,bence en çok 3 benziyor. Elimde Urban Decay Naked paletler yok ancak gördüğüm kadarıyla renkler Naked 3 e daha yakın :)

Ambalajı yine mıknatıslı karton ambalaj, ambalajın dışı çok şık, kesinlikle dışına vuruldum diyebilirim! 

Yine güzel kocaman bir aynası var. Ev dışında gerçekten çok işe yarayacaktır bu ayna,yalnız ben paletlerimi makyaj çantama atmaya kıyamıyorum çünkü mahvoluyorlar..Siz de öyle misiniz?


Palette yine 12 renk var ve bunlardan 4 ü mat. Diğer 8 i farın rengine uygun olarak ışıltılarla rose gold ışıltılarla bezenmiş. Farların yapıları yine oldukça yumuşak ancak tozutma problemi biraz daha azaltılmış diyebilirim.

Pigmentasyon konusunda yetersiz kalan bazı renkler var ancak bazla önüne geçilebilir diye düşünüyorum.

Renklerden bahsedecek olursam,



Fearless: Tamamen mat bir baz rengi, en çok kullanılan renk olmasına rağmen The Balm paletlerde sadece Meet Matte ve bu palette mevcut. 

Fabulous: Benim bebek sarısı olarak adlandırdığım bir renk, çok uçuk bir sarı, altın ışıltılı.

Flawless: Mat,crease bölgesine sürülmek için biçilmiş kaftan. Sütlü kahveden azıcık koyu :)

Faithful: Şampanyamsı, açık bronz bir renk. Yine altın ışıltılı.. 

Firm: Pigmantasyonu hayli güzel, içinde altın bronz ışıltılı bir far. Koyu uygulayınca taupe gibi ancak dağıtınca daha farklı duruyor.Rose gold gibi :)

Fit: Işıltılı,Firm'e göre daha bakırımsı. Dediğim gibi Firm daha taupe bir renkken fit daha bakırımsı pembe. Paletteki en ışıltılı renk kendileri :)


 Flirty: Işıltılı bir gül kurusu. Tam benlik ;)

Feisty: Mat diyebileceğim bir gül kurusu. E bu da tam benlik :) Ancak pigmentasyonu az mı ne? 

Friendly: Kahve/siyah alt tonlu çok çok koyu bir mor. Mat, bu renkte de pigmentasyon problemi var ne yazık ki.. Diğerleri kadar pigmentli değil.

Funny: Işıltılı bordomsu kızıl bir renk, 

Fierce: İçinde türlü türlü ışıltıları olan bir renk, zannediyorum ki aslında koyu gri ancak içindeki sarı, yeşil ışıltılardan dolayı grimsi bir petrol yeşili gibi de durabiliyor. Çok farklı bir renk, sıradışı. Çok çok dikkatli baktığımda Golden Rose Jolly Jewels ojelerinden birine benzettim rengini ben, 106 numarasına :) Deliyim evet. 

Fine: Yine ışıltılı, grimsi acı kahve.




Şunu belirmeliyim ki renkler yapay ışık ve gün ışığında oldukça farklı duruyor. Işıltılı ve çok değişik alt tonları olduğundan sanırım.

İçerikleri ise şöyle;


%50 indirimle 30 TL olan bu paleti sevdim mi, evet çok sevdim :)

Sevgiler,
Özi


Bu yazılar da ilginizi çekebilir

6 yorum

  1. Güzel paylaşım teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, bu paleti ihtiyacım yok diye inat edip almamıştım ama şimdi bloglarda gördükçe çok pişman oluyorum :( Bu arada blogunuza üye oldum ve ben de böcelerinizin arasına katıldım. Heryerden takibinizdeyim. Ben de blogumu yeni açtım, bana da beklerim. Sevgiler <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle alınası palet ancak artık Türkiye'de yokmuş dediler, Nude Tude'daki gibi sansürlü yani başka desenlerde gönderimi olacakmış diye de duymuştum.Eğer hala varsa mutlaka edinmenizi tavsiye ederim. Ben de hemen geliyorum blogunuza :*

      Sil

Facebook Sayfamı Takip Edin