Oriflame Essentials Fairness Dengeleyici Temizleme Jeli

Nisan 15, 2014

Bugün yazı yarım saat gecikecek çünkü yağmur yağıyor :) Ne alaka diyeceksiniz şehrin elektrikleri, interneti... Şehir mi dedim! Neyse derhal yazıya devam..

Oriflame'den Perikızı sayesinde tanımıştım bu seriyi, gerçekten ondan başkasından da hiç Oriflame almadım bak şimdi :) Bu seriyi çok önceleri tanımış ve cok memnun kalmıştım, sabunu, kremi ve losyonunu kullanmıştım. Benim aldığımdan bu yana serinin farklı ürünleri çıkmış, ambalaj yeniliğine de gitmişler çok cici olmuş :)


Losyonu yedeklemek isteyince temizleyiciyi de görüp almıştım. Lakin bir konuyu atlamışım... Anlamadan dinlemeden sipariş etmişim çünkü bu serinin bir sürü ürünü çıkmış...

Ben Balancing (Dengeleyici) olanı almışım ve bu yağlı ciltler için öneriliyor,bu halde bir de benim bunu her akşam kullandığımı hesap ederseniz cildim çorak tarlaya döndü.

Vaatleri cilt tonunu açmak, cilt rengini düzenlemek ve lekelerin rengini açmak.
Benim cildimin rengini aydınlattığını, çillerimi çok çok açtığını rahatlıkla söyleyebilirim.Ancak ardından güneşe çıkacaksanız mutlaka güneşten koruyucu kreminizi kullanmalısınız zira lekeler ve koyu cilt hooop geri gelir :)


Bunun yanı sıra Balancing (Dengeleyici) olması hasebiyle de cilde mat bir görünüm sağlayıp fazla yağdan arındırmayı vaadediyor ve gördüm ki bunu da yerine getiriyor :) Ama cildiniz çok yağlıysa bilemem :(

Kokusu misler misi... Temiz temiz çiçek kokuyor...
İçerisinde herhangi bir mikro tanecik barındırmadığından da "yağlı ciltler" için her gün kullanılabilir diye düşünüyorum.

Yalnız içerik konusuna gelecek olursak beni ürküttü.. Haksız mıyım sizce?

125 ml olan bu ürün indirimsiz haliyle 13.90 TL

Serinin dengeleyici toniği de varmış, bilginize...
Siz bu seriyi denediniz mi?
Oriflame'in hangi ürünlerini kullanıyorsunuz?
Yazarsanız çok sevinirim...
Sevgiler,
Özi




Bu yazılar da ilginizi çekebilir

3 yorum

  1. Oriflame'dan geçen sene danışmanlık alıp bir kaç parça bir şeyler almıştım ama pek memnun kalmadım zaten hayvan deneyleri yapan bir marka 1 yıldır deney yapanlardan ürün almamaya çalışıyorum...

    YanıtlaSil
  2. Ovv vaatleri iyiymiş ama içerik çok kötü >.<

    YanıtlaSil
  3. Yeni çıkan the one serisi ürünlerine bak Özi, ben çok beğendim! Asonsorlu kalemleri de bence en az avonunki kadar güzel ve akma yapmıyor ama Avon'un çeşidi daha çokk!

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamı Takip Edin