Pazar Günü Alışverişim

Nisan 14, 2014

Hafta sonu sekteye uğradı yayın düzenim, ancak toparlayacağım yine :) Demek ki hafta sonları böyle aksilikler olabiliyormuş :)

Dün müthiş bir alışveriş yaptım! 
Avm'ye gittik arkadaşımla,Migros'u bir kolaçan ettim,RT (Real Techniques) fırçalar gelecekti.Ama sadece Starter Göz Seti vardı. Ben yüz fırçalarını istediğimden almadım onu :( Bakalım yüz fırçaları da gelecek mi...

Sonra Gratis'e gittim. Real Techniques fırçalar buraya da gelmiş ve çok satılmış. Öyle ki Expert Face Brush kalmamış :( Sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum. "Burada alınmaz" diyordum ben. Aynı şeyi The Balm için de diyordum ama kaç defadır gidiyorum indirimde değilken bile paletlerinin, göz bazının filan alındığını görüyorum :)

Neyse ordan kaptım tek kalan Stippling Brush'ı. Ki biliyorsunuz bundan aylar önce Mac 187'ye benzer fırça aradığımı İnstagramdan duyurmuştum ve bir çoğunuz bunu önermişti :) O gündür bu gündür aklımda kendisi.. Sonunda aldım! 


Yüzümü yıkarken bu tip süngerleri kullanıyorum devamlı, cok da memnunum.. Genelde Lionesse alırım ama Ecotools görünce, daha da ekonomik olduğunu görünce aldım. 3 adet 10.25 TL

Maybelline Expression Kajal göz kalemlerinde indirim vardı, yumuşacık sürümlü oluşlarına, renklerinin de güzelliğine vurulup aldım. Adedi 4.50 TL
Renkler:
 36 Blue
38 Brown
45 Russia Green

Sonrasında Yves Rocher doğum günü indirimimden yararlandım... Bir alana bir bedava şeklindeymiş sanırım, duş jeli de hediyeymiş efendim :) 

Ben geçen gün yazdığım saç kremimden aldım, şampuanından da kaptım hemence.
Sonrasında Merve'ye (arkadaşıma) kıvırcık saçlarından dolayı sprey önerdi görevli, durulanmayan sprey. Mis kokuyorrrr! Ondan da aldım. 4 ürün olsun diye de son olarak kuru saçlar için olan durulanmayan kremi aldım. 


Şampuan: 17.90
Saç Kremi 17.90
Saç Şekillendirici Sprey: 17.50
Durulanmayan Krem: 17.90 dı sanırım ama ben toplamda 39.90 TL ödedim ve Duş jelim de bedavaya geldi :)

Bu arada Yves Rocher İnternet sitesinde saç ürünlerinde %20 indirim var, ama ben indirimli mi aldım bilmiyorum. Faturamı bulamadım :(

Bu alışverişim de bu şekildeydi.
Siz son zamanlarda neler aldınız? Bu ürünleri kullandınız mı? Memnun musunuz?



Bu yazılar da ilginizi çekebilir

8 yorum

  1. Şahane şeyler almışsın :) Şehrinde watsons gratis olmayan bir ben kaldım sanırım :D güzel günlerde kullan !!

    YanıtlaSil
  2. Hepsini güzel günlerde kullan tatlım, kalemlerin kalıcılığı nasıl ? kahverengi almayı düşünüyorum evde bi o renkten hiç göz.k yok :))

    YanıtlaSil
  3. Doğum günü indirimi direk etiket fiyatından, internetteki %20yi eklemiyorlar ;) Ecotols'un oyle süngeri olduğunu bilmiyordum bende benzerini Oriflame'dena alıyorum. Yüzümü yıkarken iyi oluyor. Sanırım 2lisi 2.5 tl ivar ıbişey olucak. Ama ecotols çok merak ettim :))

    YanıtlaSil
  4. Doğum günü indirimi direk etiket fiyatından, internetteki %20yi eklemiyorlar ;) Ecotols'un oyle süngeri olduğunu bilmiyordum bende benzerini Oriflame'dena alıyorum. Yüzümü yıkarken iyi oluyor. Sanırım 2lisi 2.5 tl ivar ıbişey olucak. Ama ecotols çok merak ettim :))

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullan canım :) Kalemler ve fırça bende de var başarılı ürünler memnun kalacaksın :) Yves Rocher Cilt Bakım Ürünlerini ve parfümleri çok seviyorum ama sac ürünleri ve makyaj ürünleri ile hiç yıldızım barışmadı.

    YanıtlaSil
  6. bende aynı şeyi düşündüm ama aynı şekilde şaşırıyorum demek ki bizim şehrin kadınları artık daha bilinçli :)

    YanıtlaSil
  7. bende aynı şeyi düşünüyordum ama aynı şekilde şaşırdım bizim şehrin bayanları baya bilinçlenmiş demek ki :)

    YanıtlaSil
  8. Güle güle kullan canım. :) Yves Rocher saç spreyini çok merak ediyorum. Kullandıktan sonra yorumunu merakla bekliyor olacağım ona göre ;)

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamı Takip Edin