Avon Super Shock Gel Eyeliner VS Anew Smoothing Eyeliner (Karşılaştırma)

Nisan 16, 2014

Evet bu bir karşılaştırma yazısı, çünkü ben Anew'i Supershock'a dupe (muadil) olarak aldım. Ve ilk kullanımda derhal karşılaştırdım....


Supershock harika jel yapıda bir kalem, yumuşacık sürümlü, simsiyah... Sürdükten sonra da sabitleniyor hemence, ve özellikle de göz üstüne eyeliner olarak kullanımda kalem olduğu kesinlikle anlaşılmıyor! O derece sabit, kömür karasından da kara bir kalem ♥ Benimki artık perişan halde, iç kısmı gövdeden ayrılmış, minicik kalmış... Ama direniyorum! Çünkü onu çok seviyorum ♥ :)

Soldaki Anew, Sağdaki Supershock

Gelelim Anew'in kalemine... Çift taraflı bir ucu kalem diğer ucu dağıtma süngeri olan bir kalem..
Ucu Supershock gibi jelimsi yapıda ancak kesinlikle Supershock gibi kopkoyu bir siyah değil.. 
Supershock gibi sürdükten sonra sabitlenmiyor çünkü zaten dağıtılmak için yaratılmış bir kalem.. Smokey eye için biçilmiş kaftan!

Supershock nasıl da sabit, ikisine de aynı anda aynı kuvvette aynı işlemi uyguladım sonuca bakın :)

Kalıcılık konusuna gelirsek elbette ki bir supershock değil ne yazık ki :( Ama bu kesinlikle kalıcı değil anlamına gelmez, o da kendince kalıcı ablaları. Aman aman akma bulaşma yapmadı bende. Göz içlerime de kullandım, göz içlerimde ne yazık ki ikisi de gün boyu kalmıyor, bir kaç saat sonra siliniyor adeta, tüm kalem kirpik diplerimde birikme yapıyorlar.



Maceraya ne gerek vardı diyorum kendime bi. Sonra da "Piyasada Supershock vardı da biz mi almadık!" diye sitem ediyorum Avon'a...

Ne oldu ne bitti bilinmez ama epey süredir bu kalem ortalarda yok... :( Bu yazımı Avon ile ilgili / yetkili biri okur mu bilemem ama sanırım bu kıtlıktan sonra kimseye Supershock dayandıramayacaklar. Ona göre stokları kontrol edip sayıyı üç beş kat artırmalılar :)

Ben birini tercih edecek olursam bu kesinlikle Super Shock olur...! 
Sevgiler,
Özi


Bu yazılar da ilginizi çekebilir

0 yorum

Facebook Sayfamı Takip Edin