Moshos Gardenla Tanıştım

Kasım 14, 2013


Yazıyı 1,2 diye isimlendirmek ne kadar mantıklı bilmiyorum ancak bu bir önyazı.. Teşekkür etmek için... Sevgili Alpaslan Bey benim Evidence feryadımdan sonra Twitter ve mail ile ulaştı bana,bergamot ve gül kokularını benim için harmanlayıp ona benzer bi koku oluşturabileceğimizi söyledi.Ancak ben ille de Evidence dedim :D Fakat Alpaslan Bey nazik teklifini geri almadı ve benim için bu güzel paketi hazırladı..

İnstagramda da bi muffin krizi yaşadım,bildiğiniz şekersiz kek oldu yaptığım ve Alpaslan Bey de bana tarif sözü verdi :)) Sık sık mailleştik ve bir sürü kıymetli şeyler öğrendim kendisinden...

Ve sonunda paketim geçtiğimiz Pazartesi elime ulaştı.Hayatımla ilgili bir çok gelişmeyi İnstagramda paylaşıyorum ve bir çoğunuz beni İnstagramda takip etmediğiniz veya instagram hesabınız olmadığı için gelişmeleri sıcağı sıcağına alamıyorsunuz,kaçırıyorsunuz anacım! Gerçi blogun sol üst köşesinde mevcut instagram resimlerim ama neyse :) O yüzden karar verdim ben de İnstagram günlüğüme daha çok önem vereceğim... (Konu ile alakasız ama sizce geçmişteki resimlerden de haberdar edeyim mi sizleri?Yorum bekliyorum )

Kargo poşetini açar açmaz Allahımmmmm....Bir müthiş kokuyor ki sormayın...Acaba ürünler hasar mı gördü diye de düşünmeden edemedim. Sonra anladım ki o harika keseymiş kokunun sırrı... Sonrasında paketi açtıkça,kokladıkça "Ayyy bu da mı var,ımmm mis" demekten kendimi alamadım.

Zengin paketimden çıkanlar;


1) Kıymetli parfüm özleri, Rosa, Franklincense, Helen, Zen... Onlarla ilgili ilerde yazı yazayım diyorum ama Alpaslan Beyden daha fazla bilgi almalıyım :)
2) Amber... Fazla söze gerek var mı bilmiyorum... Mis gibi kokuyor mis... Ve de çok kıymetli,Alpaslan Bey bunu esirgememiş Özi'den,sağolsun :)
3) Argan Yağı : Her ne kadar saç bakım yağı olarak geçse de ben onu öyle bir kullanıyorum ki... Doğru mudur bilinmez ama çok güzel sonuç aldık,yazarım aşağıda :)
4) Bu şişedeki Alpaslan Bey'in bana özel hazırladığı alkollü Rosa :) Saf gül kokusu aldım ben,kalıcılığı da alkolle olmasına rağmen piyasa parfümlerinden çok daha iyiydi :)
5) Veeeeee baş tacım! Ailecek baş tacımız... Shea & Lavanta özlü bakım kremi.Bununla ilgili ilk söyeleyeceklerim hemen hemen hemen hemen hemen.... edinmelisiniz! Moshos Garden'da üç çeşidi var.Shea & Portakal, Shea& Çay Ağacı Yağı (yanlışsam düzeltiniz lütfen :( ) Ve portakallı olan kuru ciltler içinmiş,çay ağacı yağlı olan da akneye mailli ciltler içinmiş. Anlayacağınız gibi bu krem aslında cilt nemlendiricisi olarak kullanılıyor ancak ben ve annem ellerimize kullandık ve derhal edineceğiz! Çünkü inanın bana mucizevi bir ürün! Mis gibi lavanta kokusu da cabası!!!

Tamamen Pazartesi akşamı evimizde yaşanmış olayı aktarıyorum size :) Bu yazılanlar Alpaslan beye yazdığım mailden alıntıdır.

Annemin ellerinde parmak uçları kuru kurudur,bulaşık teli gibi olmuştu adeta ve hangi kremi kullandıysa çözüm olmadı. İlaç filan kullanmadı,dermatologa görünmedi evet ama benim piyasadaki en sevdiğim ürünleri (Vaseline,Neutrogena) gibi kullandı ve hep hüsran...Yaz kış annemin elleri sıkıntılı ve artık parmak uçları acıyordu dün. Tesadüf bu ya daha dün baksana ellerime dedi ve parmak uçları kararmış (nane filan temizletince olur ya öyle) ve inanılmaz çatlamıştı...Kremden sadece çok çok az (mercimek kadar) sürdü eline,parmaklarına yedirdi, ben iki damla da argan damlattım üstüne 😊 Neyse sonra annem yemek filan yaptı (demem o ki pek bi bakım yapmadı, hani bekletsin bilmem ne olmadı..)
Sonra ben dersaneye gittim,akşam annem dedi ki bu krem ellerime çok iyi geldi.
Bi baktım ellerin rengi açılmış 😃 😃 Yeni şu sonradan oluşan lekelenmeler (parmak uçlarında kir gibi duran lekeler) gitmiş ve eller %90 larda pamuk gibi olmuş,hatta daha büyük oranda,sadece parmak uçlarındaki ufak yarılmalar duruyor.
Sonra ben sürdüm birazcık ellerime ve dediğiniz gibi inanılmaz hızlı emildi, ve çok çok az bir miktar 😊
Size ciddi ciddi minnettarım ve güzel bi alışveriş yapmayı planlıyoruz.

Mailin kremle ilgili olan kısımları bu şekildeydi...Gerçekten minettarım kendisine! Çünkü bu ürünler kesinlikle doğal,siz de tanışmalısınız! Sitede sağ kısımda sosyal medya ikonlarına tıklarsanız daha fazla siteden takip etmiş olursunuz kendilerini ve hiç sıkılmadan cevaplayacağı mailler atabilirsiniz kendilerine. www.moshosgarden.com/

6) Çubuk Vanilyalar: Çoooooook çok sevindiğim bir diğer hediye buydu. Ki her biri teker teker kıymetli bu hediyelerin çünkü gönüllerinden koptu. Ve belki inanmayacaksınız Moshos Garden bu ürünleri beğenmezseniz yazısını yazmayın diyerek gönderdi. Yani aslında amaç reklam değil!

Argan yağı ve el kremi konusunda ciddi anlamda yaşadıklarım bunlar ve daha ilk günden bunu yaşamış olmam benim için doğanın mucizesi :) O yüzden gönül rahatlığı ile bu yazıyı yazıyorum..

7) Ve son olarak bu harika keseye bakar mısınız! Kese boşken bile harika kaldı ki içi miler gibi kokuyor! 

Çok çok teşekkür ederim Alpaslan Bey'e ve Moshos Garden'a... Başarılarının devamını diliyorum çünkü onlar doğayı bize olduğu gibi sunuyorlar! Sitede kremler şu an indirimde,kaçırmayın derim,öncesinde bilgi almak isterseniz de [email protected]'a mail gönderin efendim...

Şimdilik bu kadar...Ürünleri kullandıkça yazacağım detaylıca,özellikle de Argan Yağı ve Kremi,çünkü o nefis kokuları nasıl tarif edebilir ki insan...

Sevgiler..Özi...

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

3 yorum

  1. Şimdi bu kız abartıyor diye düşünebilirsiniz : ):)Ama öyle değil Moshos Garden gerçekten de mis kokularla doğal bakımı birleştirmiş :)
    Ben de Moshos' la ve Alparslan Bey' le tanışan şanslı isimlerdenim, o yüzden biliyorum.
    Güzel günlerde kullan, şifa olsun hepsi:)

    YanıtlaSil
  2. Herkese çok ama çok teşekkür ederim... Tüm çabam kimyasalsız bir vücut ve sağlıklı zihinlere sahip olabilmek adına. Özi güle güle kullan, özellikle kremin işe yaramasına çok sevindim gerçekten... Kimyasalsız, katkısız, sentetiksiz tamamen bitkisel birşeyler yapmaya çalışmak, bunları tanıtmaya çalışmak özveri istiyor. Ama böyle kullanncı deneyimlerini gördükçe, olumlu geribildirimler aldıkça inanın tüm yorgunluğu gidiyor insanın :)

    YanıtlaSil
  3. Umarim yakinda sampuanlarinizla da karsilasiriz o zaman ben de deneyimlemek isterim mutlaka
    Bu arada gule gule kullanin ozi :)

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamı Takip Edin