Loreal Pure Zone Yüz Yıkama Jeli

Kasım 21, 2013

Sanırım kendisinden bahsetme zamanı geldi de geçiyor bile... Migrostan indirimle 10 TL'ye aldığım bir üründü,merak ettiğim için almıştım.


Gayet bereketli çıktı hala bitmedi :) Çok çok sık kullanmadığımdan mıdır bilinmez.. :) Sık kullanmadım dediysem o kadar da değil,akşamları makyajımı temizledikten sonra yüzümü kendisiyle yıkadım ve gerçekten cildi yormayan hafif serinleten bir temizleyici,arkasındaki ped ise müthiş yumuşacık...Sırf pedi için bile alırım yine :) Resimde sabit gibi görünüyor ama ped kısmı çıkıyor :)


Ürün şeffaf jel kıvamında ve içinde herhangi bir peeling taneciği vs yok. Bu günlük kullanım için ideal belki ama içindeki salisilik asit nedeniyle de çok sık kullanılmamalı çünkü salisilik asit cildi güneş lekelerine karşı daha hassaslaştırıyor :( Nitekim benim çillerimde öyle oldu :( Eğer cildiniz lekeye yatkınsa daha iyi bir güneş koruması gerekli bu ürünü kullandığınız dönemlerde.

Cildi güzel temizliyor,makyajımı sildikten sonra bile yıkayınca pedin üzerinde fondöten kalıntıları buluyorum ve cildi derinlemesine temizliyor diyebilirim :)

İçerik demişken ürünün içeriği ise şöyle:

Ben temizleme jeli olarak memnun kaldım,çenemdeki tek tük sivilcelerime de (salisilik asit sebebiyle) iyileştirme etkisi oldu. Bitince yine alabileceğim bir ürün...

Siz de bir şans vermelisiniz :)



Sevgiler
Özi

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

1 yorum

  1. Bende yaklaşık 10 gün önce aldım ve hemen hemen her gece yatmadan önce kullandım.Kullandığım anda ferahlık veriyor ama sivilcelerim ve yağlı cildim üzerinde bir etkisini göremedim açıkçası.Hatta daha da sivilcelerim arttı diyebilirim.Kuzenime çok iyi gelmişti ama bende aynı etkiyi göstermedi maalesef...

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamı Takip Edin