Neutrogena Makyaj ve Yüz Temizleme Jeli

Eylül 26, 2013

Makyajla uyumanın zararlarını bilmeyeniniz kaldı mı? Kendimden örneklemek gerekirse,eskiden makyajla uyurdum ben.Ve sabah rimel tozlarından dolayı kızaran gözler,dökülmüş kirpikler..Akmış göz kalemi yüzünden panda yüz ve herseyden önemlisi mahvolmuş kabuk kabuk bi ciltle uyanırdım.Evet ciddi ciddi makyajla uyumanın benim cildime etkisi bu.

Hele ki uzun vadede bu yerini açılmış koca gözeneklere,zayıf kirpiklere bırakıyor...Aman diyim! Makyaj temizlemeyi zevkli kılan ürünlerim var benim,değişik şeyler denemeyi de seviyorum. Son dönemde fondöten,BB krem sürmeden dışarı çıkmıyorum nerdeyse :/ (aslında çok da önermiorum her gün kullanmayı) Ve neyle temizlersem temizleyeyim kalıntı bıraktığına inanıyorum :( Yazın uyguladığım rutin cildimi Bebak temizleme sütüyle temizleyip (ki bayılıyorummmm! ) üstüne de bu ürünle foşur foşur yıkamaktı.Ne peki bu ürün :) Neutrogena Makyaj ve Yüz Temizleme Jeli...

Ciddi ciddi cildi derinlemesine temizleyen bir ürün,üşendiğim gecelerde yüzümü yıkamak için kullandığım süngerime bu üründen sıkıp yüzümü yıkıyordum ve tek başına bile inanılmaz tertemiz yapıyor cildi..Göz makyajını da tek başına harika çıkarıyor ama tavsiye etmem.Çünkü ben gözlerimdeki fazla makyajı gözümden arındırmadan temizlersem rimel,eyeliner vs gözün içine de giriyor gözlerim kızarıp yanıyor.O yüzden göze direkt kullanmayı tavsiye etmiyorum.

Ben ürünleri bitmeye yakın kullanıp öyle yorumlamayı seviyorum o yüzden hiç gıcır gıcır ambalajlı yazılar yazamıyorum :) Firmalarla da aram bu sebeple kötü sanırım :) Bu ürün de minnacık kaldı elimde.Ve yazısını yazabilirim diye düşündüm.Görünüm için üzgünüm..

Üründen ciddi anlamda memnundum ancaaaaaaaak.....Yüzümden bir türlü arınmıyor,yoğun jel kıvamından mı bilinmez
.Yıkadıktan sonra bi müddet yapış yapış bi his kalıyor cildimde.Ne kadar denediysem arınmadı.Bende mi sorun var bilmiyorum ama ciddi anlamda bu his beni delirtti,arınmayan içerik beni kimyevi olarak çok korkutur çünkü.Kimyasal içerik demişken ürünün arkasında yazanlar şöyle;


Daha bitmeden başka ürünlere kaydım bile,sırf bu arınma problemi yüzünden :( Yoksa 13 TL gibi bi fiyatı ve 153 ml gramajı var...Temizlemesinden de gerçekten oldukça memnunum ama keşke ciltten kolay arınsa :( 

Sevgiler..Özi

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

9 yorum

  1. Ben çok memnun kalmıştım aslında :) Dediğin sorunla karşılaşmadım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben mi çok inceliyorum bilemedim,çevremdeki insanlar hep memnun :)

      Sil
  2. Ben biodermanun yüz yıkama jelini kullanıyorum cok memnunum. Temizlenmiş, yapış yapış yağlı olmayan bir hhis =) Sebium gel Mossiant 1-1 alana bedava oluyor, cilt tipin uyuyorsa öneririm :)

    YanıtlaSil
  3. Gerçi sen ürünü makyaj temizleme olarak kullandığın için benimkinden biraz farklı =)) ama ben temizleme sütü( suan vichy ehh) sildikten sonra bioderma ile yıkayıp tonikliorum =)) Oh mis, tertemiz :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de şu an lorealin suyunu ya da bebek kullanıyorum :) Sonra da yıkıyorum oh mis :)

      Sil
  4. bende pembe greyfurtlusu var cok iyi o da :) Bana da beklerim blogunu yeni keşfettim...

    YanıtlaSil
  5. thanks for your visit and comment :) See you again :)

    YanıtlaSil
  6. şanda 3 yedeğim var ve epeyce de memnunum bu üründen çok uzun süre dayanıyor her gün kullanmama rağmen çok bereketli olduğunu düşünüyorum ayrıca cildime de iyi geliyor öyle yapış yapış bir his yaşamadım ben :)

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamı Takip Edin