Lila Kutu # Nisan :)

Nisan 16, 2012

Geçen ayki hayal kırıklığından sonra bu ay da şans vermeye karar vermiştim sevgili Lila Kutu'ya ve sonuç sevindirici.Evet daha fazla renkli kozmetik istiyoruz ancak bi kereden de ha deyince olmuyor sanırım :D

Bu ayki ürünlerin bir çoğunu kullanacağım...Gelelim ürünlerimize....





Yazanları okuyup ürünlerle ilgili bilgi almak için resme tıklayabilirsiniz.

Bu takma kirpiği görünce "Ayyyyy takma kirpik hem de gerçekkkkkkkkkk" diye bi çığlık atınca annem "Kendi gerçek kirpiklerin yok mu kızım senin" dedi beni benden aldı.
Kirpiklerimiz Ardell marka,1 çift,yanında yapıştırıcısı ile geliyor ve 3 haftaya kadar yeniden kullanabilirsiniz diyor.

Tül kesenin içinde Palmer's a ait iki adet kakao yağı içeren sıkılaştırıcı losyon çıkıyor.Biri sıkılaştırıcı diğeri vücut losyonu.
ActivinT zayıflamaya yardımcı besin takviyesi içeceklerimiz çıktı kutudan.İlginç geldi :)



Ve gelelim canlara :))

NeoStrata 15 faktörlü losyon,ayrıntılı bilgi 2. resimde kartta yazıyor.
NeoStrata yüz temizleyicisi,pH dengeleyen hassa ciltler de dahil tüm cilt tipleri için kullanılıyormuş ama minnacık bu neeeeee :(
Arkadaki tombik yeşil şişemiz Petal Fresh Organik Şampuan
Yanında Inglot ojemiz var,son zamanların moda rengi..
Bioderma Sensibio Susuz Temizleme losyonu,bi tarihlerde yine tester'ını kullanmıştım bu ürünün,gelmesine en sevindiğim bir diğer ürün bu :)) Şişesi harika :)) Tatil boy... :))
Bioderma Güneş Koruyucu SPF 50 keşke daha büyük olsaymış,çillerim var benim arkadaş :)) Denesydim de gönlümü fethetseydi,artık ondan kullansaydım :) Cıx,olmadı bu :D
Dermosilver Gümüş İyonlu Sabun en en en sevindiğim ürün oldu zira vaadettikleri süper,leke,akne siyah nokta giderici,kısacası kaymak yapıcı :D Görücez bakalım :D
Dermosilver Gümüş İyonlu Duş Jeli bunu kesinlikle kullanacağım.Bakalım etkili bişi mi....Hiç belli olmaz alırım belki bu markanın ürünlerini.


Ürünlerden Bioderma hariç hiçbirini daha önce kullanmamıştım.Benim için harika bir fırsat oldu...Deneyip fikirlerimi her ürün için detaylı şekilde yazacağım.Teşekkürler Lila Kutu...Bence sizler de 19 TL verip bu güzelliklerden yararlanabilirsiniz.




Bu yazılar da ilginizi çekebilir

11 yorum

  1. HErkesin yaşına ve cilt tipine göre gönderilmiş olması guzel, sana gelen ürünler bana uymaz mesela, benimkiler daha antiage tarzında,seviyorum lilakutuyu :)

    YanıtlaSil
  2. Ben de çok beğendim yeni lilakutuyu ama haftaya kavuşucam şimdilik erkek arkadaşım aldı en çok da bioderma ürünlerine sevindim tabiki kirpiğe :) güle güle kullaaann :)

    YanıtlaSil
  3. @ kavala70 : evet bunun ben de farkına vardım videonu izlediğimde,yaşasın lilakutu :)) Ama sana gelenlere de bayıldım ben.. :)) Güle güle kullan arzu abla :)

    @ parisien : sana da kirpik ve bioderma cıkmış mı canım,bilgi aldın mı? bazen cıkmıyor çünkü,inşallah cıkmıştır oh mis :))

    YanıtlaSil
  4. Evett ben de çok sevindim özellikle onları sordum çıkmış mı diye kameradan da gözlerimle gördüm rahatladımm :)
    http://alisverisvedigerleri.blogspot.com/
    beklerim bu arada :) kutuma kavuşunca yazımı hazırlıycam :)

    YanıtlaSil
  5. @ parisien : oh süper süper şimdiden güle güle kullan,kirpik bir harika...gerçek saçtan yapılmış :) bloguna bi gidip bakayım ben de :)) her zaman beklerim komşuuuuu :)

    YanıtlaSil
  6. ben de bi alayım bari yaaa :D

    YanıtlaSil
  7. @ ozandti : al al kaçırma hem gelecek ay anneler günü filan da var sürprizler de yaparlar belki çikolata çorap gibi :D

    YanıtlaSil
  8. Verdigim paraya yazık diyorum .hem eksik ve yahut kime yeterse .kutudan çıkan sadece fos yiki iptal ettirdim......

    YanıtlaSil
  9. Bence paranıza yazık bende çok heveslendim aldım ilk inde fos çıktı hem farklı hemde eksik ürünler .kiminde nasıl kullanacağınızı bile bilgilendirilmemiz yiki iptal ettirdim ..

    YanıtlaSil
  10. @ rüya gül : Bazen gerçekten fos çıkabiliyor kutu,geçen ayki gibi :) Ama bu ay gönderdikleri ürünlerin fiyatı 19 TL yi geçiyordu bile.Mesela İnglot oje,takma kirpik... :) O yüzden evet bi çok konuda size katılıyorum ama şansımı denemekten de alıkoyamıyorum kendimi :))

    YanıtlaSil
  11. @ rüya gül : ayrıca ürünü nasıl kullanmanız gerektiği ile ilgili hem bilgilendirme hem de sitelerinde video ile ilgili bilgilendirme yapıyorlar artık,önceden nasıldı bilmem.Bu ikinci kutum çünkü :)

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamı Takip Edin