Her derde devaaaa...Oxyload

Nisan 17, 2012

Geçen ayki lila kutuda çıkmıştı bu krem,en sevdiğim oldu...Sevgili gınny önermişti elindeki yanık izinin üzerinde kullanmış memnun kalmıştı yanlış hatırlmıyorsam.

Neyse ben de geçenlerde ayak bileğimi kestim :D bi türlü geçmemişti 2 ay boyunca,kahverengi bi leke kaldı,üzerine sürdüm oxyload'ı ve inanın belki 3 kere sürdüm düzensiz düzensiz,lekenin rengi açıldı.Şok oldum...Lekenin geri kalanı için bir foto çekip önce-sonra yazısı yazmayı planlıyorum düzenli kullanmayı becerebilirsem :)

Ozon zaten cildi yenileyen bi uygulama,ozon tedavisi yapılıyor mesela harika bişi...Bu krem de içeriğindeki ozonize z.yağı nedeniyle bu denli güçlü sanırım.En ilginç gelen şey ise kremin içinde minik minik hava kabarcıklarının oluşu,kremi sürmek için elinizi kreme daldırdığınızda patlayan şekerler gibi ses çıkarıyor :))



Kremle ilgili yazılansa şöyle.(Resimden okunmuyor tam olarak)
Dokuya yüksek oranda oksijen ve nem sağlamasıyla doku iyileşme faktörlerini uyarır.Cildin sıkılığını ve güzelliğini korumada ve yeniden yapılanmasında yardımcı olur.

Kullanım Alanları: Yüz bölgesindeki kırışıklar,akne,yara,yanık,selülit.

İlk kullanımda nadir de olsa kızarıklıklar görülebilir (Bende cok az oldu ama sonraki kullanımlarda olmadı).Kullandıktan 10 dakika sonra,sürülen bölgenin su ve sabunla yıkanmasında hiçbir sakınca yoktur.(Sanırım bu bize ürünün 10 dakika içinde cilt tarafından emildiğini söylüyor :)) )

İçindekiler: Ozonize saf zeytinyağı (jel), likit parafin, gliserin, etil alkol, A,E,D,K ve B5 vitaminleri.

Ürünü ciddi ciddi mucizevi buldum ancak dayanılmaz bir kokusu var,hint yağı gibi hatta daha beter kokuyor :( Yine de kullanmaya değer...

Teşekkürler Lila Kutu...

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

13 yorum

  1. ımmm tam bana göre bişi bu , kedoşum sürekli beni ısırmaya meyilli olduğu için kollarımda izlere iyi gelir :)

    YanıtlaSil
  2. Yüzde güneş lekesinde de baya iş görür o zaman :) hemen anneme haber vermeliyim canım sağol yazı için :)

    YanıtlaSil
  3. mucizevi bir şey bu krem diyorum bende aşama aşama resimlemiştim yaramı eve kim gelirse anlatır oldum kremı de :) aman yaralanmıyalım kremı kullanmak zorunda olmayalım. geçmiş olsun dıyorum

    YanıtlaSil
  4. @ yıldız : kedoşun seni seviyor demek :)) ama dikkat et yine de :)

    @ ezgi : ayy evet çenemdeki çilleri ciddi ciddi açtı :)

    @gınny : sana minnettarım şekerim,sen olmasan hayatta kullanmazdım ben bu iğrenç kokulu mucizeyi :))

    YanıtlaSil
  5. böcecim bence o vişlistindeki pastel mecik taç'ı kaldır kaldır kaldıııırrrr :(

    YanıtlaSil
  6. @ cicibebe : neden tatlım hayırdır,memnun değilsin sanırım :)

    YanıtlaSil
  7. valla ben aydınlatıcı kısmını sevdim ama kapatıcı kısmını hiç sevemedim.. sevenleri çok ama :/

    YanıtlaSil
  8. merhabalar ozi :)
    aynı kremden bende de var nedense ben pek beğenmedim sanki daha kötü etti benim uçuğumu eğer kullanırım dersen sana yollayabilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bana yollayabilir misin! ciddi yanık izlerim var:(

      Sil
  9. @ cicibebe : tatlım vazgeçtim yaa pastel highlighterdan sanki :))

    @ bakimliolmakasktir : Tester mı canım,ya zahmet etme :)) Lekede filan iyi oluyor kullan bence ama illa ki yok kullanmicam dersen mailleşelim :D

    YanıtlaSil
  10. açıkçası bi kere yaramı büyüttü gibi geldiği için tedirginim kullanmak konusunda şuan ayağımda bir yara var hem de çok fena su toplamıştı ayağım yara bandı varken ben çıkarırken derim soyuldu hatta yüzüldü desem yeridir :) ona sürsem mi diye düşünüyorum ama korkuyorum da :) sen kullanırsan ama haftaya yollayabilirim ben sana (:

    YanıtlaSil
  11. @ bakimliolmakasktir : canım bilmem ki :)

    YanıtlaSil
  12. sürdüm ama pişman oldum :) benim her derdime bepanthen merhem deva oluyor canım istersen önümüzdeki hafta yollayım bi mailleşelim adresini yolla sen bana :)

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamı Takip Edin