Kış geliyooooor,işte size süper bir kış kokusu: Nina Ricci

Eylül 13, 2011

Sonbahar serinliğini hafif hafif hissettiğimiz günlerdeyiz,işte bugünlerde tam da size göre bir parfüm önerim olacak; Nina Ricci,beğenerek kullanıyorum ama bazen ağır geliyor :)


İşte size parfüm hakkında minik notlar,Trendyol'dan alıntıdır.


·                        Bu Olgun, Meyveli, Çiçeksi Nesnenin Teninize Yerleşmesine Teslim Olacaksınız
·                        Calabria ve Cairinha Limonlarından Yansıyan Tazelik Tıpkı Bir Kahkaha Patlaması Gibi Hissediliyor
·                        Koku Daha Sonrasında Meyveli Bir Yola Geçiyor
·                        Temel Notalarında; Elma ve Beyaz Sedirin Hafif Ağaçlı Kokularının Sağladığı Yumuşak ve Rahatlatıcı Dokunuş, Yumuşak Misk Tenselliğiyle Tamamlanıyor :)

Parfüm 50 ml ve şişesi çok şeker :) Fiyatını şu an hatırlamadım,bulunca eklerim :)) 

Nina Ricci Parfüm

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

3 yorum

  1. cok merak ettım bu parfumu tatlm yenı parfum ıstıyodum bende fresh ama hafıf cıceksı bısı. aa bu arada blogundakı tum yazıları okudum sanırım cok benzer yonumuzz varr allahım bnde watsons gratıs the body shop bunların hasretıyle oluyorum :)urfada optımum acılcakmıs sanırım bı bes on yıl surer mozaıkte bu tur magazalar yok. gecen antep sankoparka gırdgmde watsonsta delııı oldmmmm ole cok alısverıs yaptım kıı gormelıydınnn :) senın blogunu bulmam cok ıyııı olduu en kısa zamanda tanısmak dılegıyle :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım parfüm çok da fresh diil bayağı şekerli meyveli bi koku.Senin memleket neresi?Görebilecek miyiz burda gratis watsons olan günleri :)) Evet canım ben de tanışmak isterim :)

      Sil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamı Takip Edin