Nivea Lip Care Dosyası (Bölüm 1)

Eylül 15, 2011

Öyle çok çeşidi vardı ki şu niveanın bende,ne bulduysam alıyordum bi ara.Çoğunu elden çıkardım gerçi,önce aklımda kalan elden çıkardıklarımla kozmetik blog yazıma başlamak istiyorum.

İlk ürün Velvet Rose,çok seviyordum bunu güllü bi tadı vardı ama neredeyse hiç renk vermiyordu,eski mat seridendi bu rujum ne mi yaptım,çok sevdiğim birine armağan ettim :))
Nivea Lip Care Velvet Rose

Pembelerden başlamışken diğer bir ürün Pearl & Shine,simli gibi pırıltılı bi ürün ama sürünce dudaklarımı adeta parlak beyaz yapıyordu :)))))) o yüzden elden cıkardım hemencik.
Nivea Lip Care Pearl&Shine

Diğer elden çıkardığım ürünler de eski seriden strawberry kiss ama mecburiyetten attım eridi çünkü :( Yoksa tadı kokusu ve dudaklarda duruşunu çok beğeniyordum :( Bi daha da bulamadım...
Nivea Lip Care Stawberry Kiss

Bir diğeri yine eski seriden cherry kiss ama bunun tadını,kokusunu sevmiyordum,şurup gibi geliyordu :( o yüzden cıkardım elden..
Nivea Lip Care Cherry Kiss
Diğer bir ruj passion fruit,kokusu rengi tadı herşeyi mükemmeldi,hatta antakya Migrostan bayıla bayıla almıştım ama kaybettim :(
Nivea Lip Care Passion Fruits

Bir diğer elden çıkardığım ürün de Caregloss & Shine pembe,sevemedim bunun rengini bi türlü o yüzden verdim gitti :))
Nivea Lip Care Caregloss&Shine Pembe



Bu yazılar da ilginizi çekebilir

4 yorum

  1. bende sadece velvet rose olan var kokusu çok güzel hava soğuk olduğundan hergün sürekli sürüyorum dudaklarım çatlamasın diye :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Velvet rose u seviyorum ama bana kuru geliyor,kışın onun yerine essential ı kullanıyorum ben.

      Sil
  2. Passion fruits im vardı bayılıyordum ve mükemmeldi ama bende kaybettim ve hiçbiryerde bulamadım nerde olduğunu bliyorumusunuz hiç ankarada? lüfen yadım edin.

    YanıtlaSil
  3. Benimde passion fruit im vardı mükemmeldi ama bende kaybettim :((( ve bulamyorum yok hiçbiryerde. Ankarada nerde olduğunu biliyorsanız lütfen yardımcı olun

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamı Takip Edin