Revlon Colorburst Matte Balm (225 Sultry) İncelemesi

Şubat 17, 2016

Merhaba,
Bugün sizlere makyaj bloglarında sıkça gördüğünüz, herkesin gönlünde taht kuran bir rujdan bahsedeceğim. 

Revlon Colorburst Matte Balm. 

Revlon'un bu serisi kalem ruj gibi, alttan çevrilerek açılan mekanizmalı bir ruj. Ruj dediğime bakmayın bu kozmetik ürününe, aslında Lip Balm, yani dudaklarınıza nem de veriyor aynı zamanda.

gül kurusu, dudak rengi, kalem ruj



 Yapısı oldukça kremsi, sürümü öyle kolay ki... Kayıp gidiyor adeta. Ucunun bu şekilde sivri oluşu ilk zamanlar oldukça kolay uygulama sağlasa da kullandıkça sivrilik kayboluyor ve dudak kenarlarına uygulamak birazcık sorunlu olabiliyor.

Çok hafif bir mentol kokusu var, sürdükten sonra bir kaç dakika içinde kayboluyor, dudaklarda çok hafif bir karıncalanma hissi yaratıyor ancak çok değil. Siz yine de bu hususlarda hassassanız denemeden almayın derim.

Sürüldüğü andan itibaren mat bir görünümü var, bu kalıcılığını da artırıyor. Ben kalıcılığından gayet memnunum. En sevdiğim özelliği kolay sürümünün yanında mat olduğu halde dudaklarınızı asla kurutmuyor. Yalnız çok kuru,kabuklanmış dudaklarınız varsa uygulamadan önce peeling yapıp pürüzlü görünümden kurtulmanızı öneririm çünkü mat olduğundan dolayı pütürlü görünüm daha da göze batacaktır.
gül kurusu, dudak rengi, kalem ruj
 Bendeki rengi 225 Sultry, bence serinin en güzel rengi. Çünkü hem koyu bir renk, ama aynı zamanda günlük kullanıma uygun dudak rengi gibi de bir renk :) Şöyle diyebilirim, tek katta dudak renginizi bir tık daha koyulaştıracak, bir kaç kat daha uygularsanız koyu gül kurusu bir renk elde edeceksiniz.

gül kurusu, dudak rengi, kalem ruj

 Tüm zamanlarımın favorisi olan bu rujdan elimde bir sürü yedeğim olduğunu bilmeyen kaldı mı? Watsons'dan yaptığım alışverişte satın aldığım bu balm indirimsiz 29,90 TL. İndirimlerde zor bulunsa da 17,90'a almak bence çok daha iyi. Ben ilk aldığımı indirimsiz aldım. Ve hiç pişman olmadım.

Revlon Colorburst Matte Balm için sizin önerdiğiniz başka renk var mı?
Yazarsanız sevinirim.
Sevgiler,
Özi

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

10 yorum

  1. Konuyla alakasız olacak ama uzun zamandır seni takip etmeme rağmen yayın akışında görünmeyince google ile siteye geldim her neyse nasıl oluyorsa böcelerin arasından çıkıvermişim o_O Son günlerde google'de birden followers kaybı yaşanmıştı bu sebeple mi accaba ? :/

    Bu arada kalem rujlar çıktı çıkalı çoğu markanınkini aldım. Clinique, Avon, Myabelline colour rush falan fiyatlarını hak etmese de fena da değillerdi.
    Revlon' u daha önce denemedim ama ona da şans vereceğim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de sıkça takipçi sayımda düşüş oluyor. Sanırım o sebeple kuzum, acaba ben farkında olmadan kimlerden çıktım. Revlon'u özellikle tavsiye ederim, mat ve dudakları yormayan kolay sürümlü oluşu beni cezbediyor <3

      Sil
  2. renk çok hoşmuş tam gündelik ne çok iddalı ne çok doğal.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım çok harika bir renk, hele az sürersen, tek katta öyle doğal ki!

      Sil
  3. Bu ruj serisini merak ediyorum,ama bu rengini indirimlerde bir türlü denk gelemiyorum.Gerçekten güzel bir renk cnm inat ettim alıcam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bu ruju İstanbul'da bir yığın, Antep'te, Urfa'da, Trabzon'da aradım da bulamadım aylarca. Bulunca atladım hemen :) İndirimde yakalamak öyle güç ki, ne diyim kolay gelsin :)) Ama satış temsilcisi kızlara çekmeceleri açmalarını rica edersen bulman olası ;)

      Sil
  4. Ay bıde bu ruja kalıcı değil diyorlar acaba pembe açık hafif renklerimi öyle :S bilmiyorum ama aynı renkten bende aldım bayılıyorumm resmen !! Gule gule kullan canısı sende :-*

    YanıtlaSil
  5. Kalıcı olmadığı için kullanmıyorum artık :/ Yoksa verdiği nem çok hoş..

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamı Takip Edin