Tüm Zamanlarımın 10 Favorisi #2 (Cilt Bakımı)

Şubat 20, 2016

Merhaba!
Bugün Cumartesi, yani "Tüm Zamanlarımın 10 Favorisi" günü. Normal şartlarda ikinci yazıda makyaj aksesuarlarımı yayınlayacağım demiştim ancak fırçalarımın kirli olduklarını fark edince hemen planı değiştirdim. 

Cilt bakımımda daimi 10 Favorim:

Tüm Zamanlarımın 10 Favorisi #2 (Cilt Bakımı)

1) Freeman Chorcoal & Black Sugar Maske: Bu maskeyi ne kadar çok sevdiğimi daha evvel söylemiştim. İçerisinde esmer şeker tanecikleri bulunan kömür özlü bu maske kullandıktan sonra cildimi bebek gibi yapıyor. Detaylı yazısını yazacağım demiştim, bekleyin :) Watsons mağazalarında bulabilirsiniz. 25-30 TL gibi bir fiyatı vardı sanırım. 

2) Benri Peeling Etkili Pamuk: Bir yüzeyinde minik mavi granüller bulunduran bu pamuk cildinize nazikçe peeling etkisi sağlıyor. Diğer tarafı ise düz. Severek kullandığım bir pamuk, aslında genel manada söz konusu pamuksa Benri'den şaşmam. Kare ve minik disk pamukları da daimi favorim aslında. Fiyatı 3-4 TL olan bu pamuklardan hemen her Gratis alışverişimde sepete atıyorum. 

3) Watsons Silikon Yüz Temizleme Pedi: Yedek kutumda iki adet, bir tane de elimde kullandığım olmak üzere bi dolu var elimde bundan. Çünkü ben sadece yüz temizliğimde değil, makyaj fırçalarını temizlemede de bu pedleri kullanıyorum. Makyaj fırçalarımı nasıl temizliyorum yazımı merak ediyorsanız buradan. Adından da anlayacağınız üzere yalnızca Watsons mağazalarında bulabilirsiniz. Fiyatı 6-7 TL arasında. 
4) Kelebek Keyfi Harem İpek Yüz Kesesi: Daiminin de daimisi favorim cilt bakımımda kese kullanmak. Mutlaka her banyoda cildimi nazikçe keseliyorum. Hijyenik açıdan da bu yüz için özel üretilmiş keseleri kullanıyorum. Koza ipeğinden üretildiği için de cildimi nazikçe temizlemiş oluyorum. Açıkçası normal peeling ürünleriyle kesedeki kadar güzel arınma sağlayamıyorum. Ben bu keseleri sadece Watsons mağazalarında bulabiliyorum. 8-9 TL olan bir pakette 3 adet minik kese mevcut. 

5) Splat Blackwood Diş Macunu: Huş ağacı kömürü içeren bu simsiyah diş macunu diş beyazlatmada memnun kaldığım bir macun, içeriğinin temiz olması, SLS içermemesi beni devamlı almaya itiyor. Bugüne dek en severek kullandığım macun. Aklımda başka çeşitleri de var, bakalım zaman ne gösterecek. Kozmetik satışı yapan mağazalarda, market ve eczanelerde bulabilirsiniz. 15-20 TL arası fiyatı vardı sanırım. 
Tüm Zamanlarımın 10 Favorisi #2 (Cilt Bakımı)

6) Avon Advance Techniques Daily Shine Saç Bakım Serumu: Bu serum hakkında her yerden konuşuyorum, kaç tane bitirdiğimi bilmiyorum bile. Bir sürü çeşidi olan bu serumların en çok bu yeşil kapaklı olanı ve bir de argan yağı içeren mavi ambalajlı olanını seviyorum. Avon kataloglarında sıkça indirime giriyor. 

7) Vaseline Jel Krem: Hem cocoa butter hem de orginal olanını sıkça kullanıyorum. İkisine de bayılıyorum. Kozmetik satışı yapan mağazalarda, market ve eczanelerde bulabilirsiniz, fiyatı 5-6 TL

8) Moshos Garden Amber & Rose Clay Mask: Amber ve gül özleri içeren bu mis kokulu kil maskesinin müptelasıyım! Kaç tane bitirdim bilmiyorum. Stoklarımda bir adet kaldı, onu da yakında kullanmaya başlayacağım. moshosgarden.com dan satın alabilirsiniz.

9) Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu: Rakiplerine göre uygun fiyatlı olan bu suyu şişelerce severek kullanıyorum. Biodermayı da kullanmış biri olarak performans açısından pek fark görmedim. Temiz içerikli olup olmamasıyla ilgilenmiyorum çünkü makyaj temizliğinden hemen sonra su ve köpüren bir temizleyiciyle cildimi temizliyorum. Kozmetik satışı yapan mağazalarda bulabilirsiniz. 20 TL gibi bir fiyatı olsa da indirime sıkça giriyor. 

10) Blistex Med Plus Stick Lip Balm: Çok çok seviyorum, verdiği mentollü hisse de bayılıyorum, sağladığı neme de. Kozmetik satışı yapan mağazalarda, market ve eczanelerde bulabilirsiniz. Fiyatı 8-10 TL civarı. 

Benim bakım favorilerim bu şekildeydi. On ürünle sınırlandırmak çok zordu benim için. Zaman zaman favoriler (belki de aylık) yazabilirim. Bakalım :)
 İçlerinde sizin de kullandığınız, ya da "mutlaka bu da favorin olacak" dediğiniz ürünler var mı?
Yazarsanız sevinirim,
Sevgiler,
Özi

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

13 yorum

  1. Splat love ve green tea de çok güzel beyazlatma konusunda senin sevdiğini aratmaz aklında olsun ^^ Çok güzel bir post olmuş :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa gerçekten mi,onlar da aklımda olsun o zaman. Kesinlikle bakacağım içinde SLS yoksa hemen alırım :)) teşekkürler edacım :*

      Sil
    2. Oooo yaşasın o zaman :)) İlk hangisini deneyeyim sence??

      Sil
  2. Blackwood macununu bende kullaniyorum ve cidden cok iyi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bir de siyah oluşunu çok seviyorum,köpüklerin rengi iyice açılana dek fırçalıyorum dişlerimi,başka türlü uzun fırçalamaktan pek bi sıkılıyorum. Ama bu beyaz köpük yaratma olayı oyun gibi :))

      Sil
  3. Konu cilt bakımı olunca okumayacağım yazı yoktur :)Ürünlerin hepsinde seninle hemfikirim, sadece Moshos Garden Amber & Rose Clay Mask denemedim. Ama seveni çok biliyorum alınacaklar listemde yer alıyor.Yinede senin de fikrini almak isterim fiyatını hak eden bir ürün mü?benim cildim Hassas karma ama normal beyaz kil maskelerini çok rahat kullanıyorum bir sorun yaşamıyorum.TŞK :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İçeriği %100 doğal bir kil maskesi olsun diyorsan piyasadaki diğer organik maskelere göre fiyatı uygun bile canım :) Cilt bakım ürünleri bir çok faktörden dolayı herkeste aynı etkiyi göstermez. Ben 3 kutu bitirdim çok çok memnunum ama sende etkisi nasıl olur bilmem :( Başka çeşitleri de var ama ben hep bu çeşidini kullandım.

      Sil
  4. Blistex kış aylarında benimde kurtarıcı ürünün çok severim çünkü kurumuş dudakları anında Onaran nadide ürünlerden biri:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buna ek olarak beyaz tüpte olana da ayrıca bayılıyorum.

      Sil
  5. 2,8,9 sevdiğim ürünlerden. Yalnız splat' ın black'İNDEN sanki diğrleri kadar iyi verim alamadım. Halen çok emin olmasamda. Ayrıca bu keseyi çok merak ettim göz atacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hangisini önerirsin diş beyazlatma konusunda peki? Kese muhteşem, bayılacağını umuyorum :)

      Sil
  6. keseyi çok merak ettim yakın zamanda deneyeceğim

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamı Takip Edin