MeliMelek Defterler ve 2019 Ajandam

Şubat 22, 2019

Herkese merhaba!

Kozmetik kadar kırtasiye tutkunu olduğumu da bilenleriniz vardır elbet! Bugün sizlerle güzel bir amaca hizmet eden MeliMelek'ten bahsedeceğim.Ünlü oyuncu,sunucu Ceyda Düvenci tarafından tasarlanan Melimelek ürünleri serebral palsi hastası çocuklara destek veriyor. Gelirinin bir kısmı ile çocuklara yardımı amaçlayan bu ürünler oldukça motive edici ve sıradışı.

Elimde küçük boy defterleri ve 2019 ajandası mevcut. Daha önce de 2017 ajandasını alıp kullanmıştım. Açıkçası 2019 ajandasını renk ve konsept olarak daha çok beğendim diyebilirim.



Küçük boy defterler 12*17 cm, büyük defterler ise 13*21 cm boyutlarında. Büyük defterlerin 4 farklı deseni, küçüklerin ise 8 deseni mevcut. Elimde 6 farklı desen mevcut, diğer iki desenden ise sevdiklerime hediye ettim. Küçük boy defterlerin kapak tasarımı Şule Coşkun Balmumcu tarafından yapılmış. Çizimlerdeki kız çocuk karakteri sanıyorum ki Ceyda Düvenci'nin kızı Melisa :) Her bir desen farklı bir motto içeriyor.



Kapakların ön ve arka yüzlerinin dışı kadar içi de çok güzel, bu bence ince ve güzel bir detay. Sayfaların kalınlığı oldukça iyi, çizgisiz, sarı alt tonlu ten renginde :) (yazar burada kozmetik bloggerı kimliğinden yararlanıyor)

Haydi ajandaları teker teker inceleyelim; köşelerinde iç kapak detaylarını gösterdim.







 Ve elimde olmayan iki deseni de bonus olarak ekledim. Fotoğraflar bulmaya çalıştım, yurda gelip defterini benim için fıtfıt fotoğraflayan Nagehan'ımın fotoğraflarını da eklemesem olmazdı <3



Bu da ajandamdan bir kaç kare ;)






Pek yakında Instagram hesabımda (@birozlembirblog) 2019 ajandasının detaylı videosu da gelecek.

MeliMelek ürünlerini Trendyol'da, D&R Mağazalarında,Lidyana.com'da veya MeliMelek web sitesinde bulabilirsiniz. Şu anda ajandanın fiyatı 30 TL, defterler ise adedi 10 TL den satışta.

Defterleri ve ajandayı nasıl buldunuz? Yorumlarsanız sevinirim,
Sevgiler,
Özlem

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

1 yorum

Facebook Sayfamı Takip Edin