İlk Kiehl's Alışverişim

Ocak 15, 2017


Merhaba, blogumun bugünkü konusu Haziran ayında yaptığım İlk Kiehl's Alışverişim. Özellikle 2013 yılında Midnight Recovery Serum ile ilgili bloggerlarla yaptıkları PR çalışmalarıyla dikkatimi çekmeyi başaran bu markanın özellikle bir kaç ürününü pek duyar olmuştum. Herkesin gözdesi olan Avokadolu Göz Kremini eninde sonunda alacaktım. Ankara'ya Göz Kontrolüm için gittiğimde Güzellik Evi kanalının sahibi İrem ♥ ile buluştuk. Ve Armada'da Kiehl's mağazasını ziyaret ettik.

Mağazanın gerek dizayı gerek çalışanların güler yüzü ve ilgisi muhteşem. Armada şubedeki Didem Hanım da bizi oldukça güzel karşıladı. Bir sürü ürünü denedik, merakımızı giderdik. Blogger olduğumuzu da belirtince daha detaylı bilgiler aldık. Bize denememiz için bir dolu Tester da verdi. Avokadolu Göz Kremi kendi aldığım ürün, yanındakiler de testerlar.

Creamy Eye Treatment with Avocado, Daily Reviving Concentrate, Midnight Recovery Concentrate, Midnight Rocevery Eye Cream, Actively Correcting & Beautifying BB Cream Natural, Clearly CorrectiveDark Circle Perfector
Tester ürünlerden kısaca bahsedecek olursam;

Sarı ve Mavi ambalajlı olanlar Kiehl's'ın meşhur Serumları; Sarı olan Daily Reviving Concentrate gündüz serumu, Mavi olan ise Midnight Recovery Concentrate ise cildinizi gece boyu onardığını iddia eden gece serumu.

Mavi kağıt ambalajlı olan Midnight Recovery Eye Cream, gece onarımı sağlayan göz kremi. Yapısı sanırım Avokadolu Göz Kreminden daha yoğun.

İki adet BB krem numunesi var, Natural renginde. Düzenli kullanımda içeriğindeki C vitamini ile ciltteki renk eşitsizliklerini gidermeyi sağlıyormuş. Fakat bu kremin rengi bana oldukça koyu kalacak sanırım :(

Sağ alt köşede kalan ürün ise Clearly Corrective Dark Circle Perfector, kullanıp en beğendiğim ve hatta tam boyunu satın alacağım ürün. Göz altlarındaki koyu renk halkaları düzeltmeyi hedefliyor. Kullandığınız andan itibaren göz altlarına aydınlık bir etki sağlıyor, iyileştirmeyi gerçekleştiriyor mu bilemiyorum.

Oldukça kalabalık bu numune ürünlerin kullanımı aklımızda kalmayacağından Didem Hanım teker teker hangi ürünü ne için kullanacağımızı anlattı, yetmedi kılavuz üzerinde işaretleyip yazdı. Serumların elde ısıtılıp tampon hareketlerle uygulanması önemliymiş mesela.

Cilt Bakım Konsültasyonu Kılavuzu

Ürünlerimin çoğunu bu yazıyı yazmak için kullanmayıp bekletmiştim, şimdi bir de minik tester kapları almayı bekleyeceğim çünkü bu poşetteki numuneleri uzun süreli kullanmanın yolu ne yazık ki o. Poşet testerları bu sebeple de hiç sevmiyorum.

Aklımda Kiehl's'ın online sitesinden alışveriş yapmak var. Clearly Corrective Dark Circle Perfector, Ultra Facial Cream (bu nemlendiriciye bayıldım!) ve Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque'ı almayı düşünüyorum. Bu sebeple bu yazıya yapacağınız yorumlarınızbenim için oldukça önemli. Kiehl's'tan ne önerirsiniz? Veya almak istediğim ürünlerle ilgili yorumlarınız neler?

Yazarsanız sevinirim,

Sevgiler,

Özi

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

2 yorum

  1. Bende Kiehls ürünlerini merak ediyorum yaşadığım şehirde olmadığından deneme fırsatımda olmuyor yorumlarını bekliyorum esen kal :)

    YanıtlaSil
  2. Avokadolu göz kremi çok kişinin favorisi. Elimdekiler bittiğinde ben de deneyeceğim, güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamı Takip Edin