Yarım Yamalak, Bitse de Kurtulsak #1

Şubat 15, 2016

Mutlu haftalar!
Dün bahsettiğim gibi bu hafta yeni bir yazı dizisi başlatıyorum. İlk yazı banyoda yığınak oluşturan yarım yarım cilt temizleme ürünlerim. Temizleme jelleri, peeling, scrub ve maskeler... Kesinlikle bunlar bitmeden yenileri kullanılmayacak dediğim gibi. Elimde denemek için sabırsızlandığım Moshos Garden ve Himalaya Herbals ürünleri var ilk olarak. Kullanmadım çünkü bundan sonra kullandığım ürünlerle ilgili notlarımı doğru alıp detaylı yazılar yazacağım.

bitse-de-kurtulsak-1

Tester boy ürünleri dahil etmediğim hali bu. Aslında pek çok da değilmiş. 

bitse-de-kurtulsak-freeman-garnier

Freeman Charcoal & Black Sugar Maske: Freeman ürünlerini daha önce deneme şansı elde ettim, Watsonslara gelmeden evvel online olarak almıştım salatalıklı soyulabilen maskeyi. O zaman bu maskeyi bilseydim beşer beşer alırdım. Çünkü Watsonslara gelmeden evvel bu maskeler epey uygundu. Her neyse, bayılarak kullandığım bir maske! Bittikçe alınası. Detaylı yazısı gelecek. Üçte biri duruyor ve kıyamıyorum! Bitmesini istemiyorum açıkçası.

Garnier Saf & Temiz Üçü Bir Arada: Bu maskeyi yıllar yıllar önce yazmıştım bloguma. Sevmek ve nötr olmak arasında kaldığım bir maske. Ben genelde maske olarak kullandığımda memnun kalıyorum sanırım. Yarısından biraz azı duruyor. Bitse de gitse!

bitse-de-kurtulsak-neutrogena-loreal

En kolay bitecek üçlü!

Neutrogena Visibly Clear Pembe Greyfurtlu Temizleyici: Kokusuna ilk başlarda alışamamıştım ama artık bayağı seviyorum. Ünlü Youtuber Sinead Cady'de (TheMakeupChair) gördüğüm ve onun hayli memnun olduğu bu ürüne karşı nötr haldeyim, cildimi güzel temizliyor ama zaman zaman kurutabiliyor. Alır mıyım bilmiyorum, sanırım bu seriyi değil de yeşil olan mandalinalı seriyi alırım. O da belki yaza, çünkü cildim epeyce kuru, bana göre ürünler değiller artık. Gördüğünüz kadarcığı kaldı, hemen bitecektir. 

Loreal Perfect Clean Köpük Krem Temizleyici: Bir dönem bu arkasında pedi olan temizleyicilerden çıtır çerez gibi kullandım. Cildim kurumaya başladığında bunu almıştım. Kremsi yapıda olduğundan fazla köpürmüyor, cildimi çok iyi temizlemediğini düşündüğüm için kaldı bir köşede. Şimdilerde yanındaki scrub ile karıştırıp kullanıyorum. Biter bu biter.

Neutrogena Visibly Clear Pembe Greyfurtlu Günlük Scrub: İçerisinde minik tanecikleri olan, normal temizleyiciye göre daha güçlü bir ürün. Ciltteki pürüzleri gideriyor amenna ama cildimi anında geriyor, kurutuyor besbelli. Cildim yağlıyken, siyah noktalarımla savaşmak adına alırım ama kesin değil. Bu da biter elbet. 

bitse-de-kurtulsak-moshos-garden-clay-mask

Moshos Garden Amber & Gül Kil Maskesi: Çok severek kullandığım, evde 884898 yedeğimin bulunduğu maskem. Katı kıvamından dolayı suyla karıştırıp sürüyorsunuz bu yüzden oldukça bereketli, artık sonuna geldim. Bitse de yenisini açsam :)

bitse-de-kurtulsak-moshos-garden

Moshos Garden Sıcak Havlu Yüz Temizleyici: Üzülerek belirteceğim ki bu ürünüm bozuldu sanırım. Kıvamı çok daha katılaştı, sıcak havlu olayı bana çok pratik gelmediğinden hep kullanmayı unutuyorum. Ama kullandığımda oldukça memnun kalıyorum. Evde 7849878 yedeğim var bundan da :) Biter mi atar mıyım bilemedim ama hile yapmak istemediğimden yazayım dedim :D

Sizin böyle sürünen, yarım kalan cilt bakım ürünleriniz var mı?
Ya da favoriniz olan?
Yazın bana olur mu?
Sevgiler,
Özi

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

5 yorum

  1. şu freeman black sugar maske ile ilgini yazını bekliyorum canım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Peki canım en en en kısa zamanda yazayım :) Öpüyorum

      Sil
  2. Neutrogena Visibly Clear Pembe Greyfurtlu Günlük Scrub ve mandalinalı peelingi yani artık son kullanma tarihi yaklaşmıştı bitsin bitsin diye bitirdiğim ürünlerdi, hiç memnun kalmamıştım bu ürünlerden, onun dışında Moshos ürünlerini sevdim deneyceğim ;)

    YanıtlaSil
  3. Garnier jelden hiç memnun kalamadım.. Çok kalın bir yapısı var ve cildimi tamamen kurutuyor :/

    YanıtlaSil
  4. Freeman'ı çok merak ettim doğrusu. Bitse de gitmese ürünü olmuş sanki O=)

    Sıcak havlu'yu iyi aklıma getirdin, bana da çok pratik gelmediği için uzun zamandır bir köşe de duruyor. Bir bakayım en iyisi :)

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamı Takip Edin