Bitenler #8

Ocak 17, 2016

Haftanın son gününden herkese günaydın!

Haftayı bitiren güne bitenler yazısı yakışır dedim. Epeycedir bekleyen ürünlerimi sonunda yazabildim. Lafı çok uzatmadan başlıyorum.


Yves Rocher Nutri-Repair Onarıcı Saç Kremi: Beni azıcık tanıyorsanız bu kreme bayıldığımı biliyorsunuz. Şimdilik yeniden almayacağım ama bir gün mutlaka... Bekle beni! Yazısı şurada.

John Freida Frizz Ease Saç Maskesi: Bu maskeyi de oldukça beğeniyorum, pabucunu dama attım gibi ama yine de indirimde bulursam alacağım bir maske. Yazısı şurada.

Elidor Doğanın Enerjisi Angelica Kökü İçeren Şampuan ve Saç Kremi: Kullandığım dönemde saçlarımı gerçekten toparlayan bir seri olmuştu. Başka ürünler denemek istediğimden dolayı almam ama aklıma eserse belki.


Maybelline Rocket Volume Maskara: Bitmeye yakın pek bir kıymete bindi, beğendim ve tek tek ayırma istediğim için alabileceğim bir maskara.

Avon Scent Essence Sparkly Citrus: Çok çok severek kullandım, ferah bir narenciye kokusuna sahipti. İndirime girince kesinlikle yeniden alacağım. 

Yves Rocher Naturelle: Aşk! Başka sözüm yok. Bittikçe aldığım, imza parfüm olmaya aday bir parfüm. Yenisini kullanmaya kıyamıyorum, stoklarım tükendi çünkü.

Adidas Pro Clear Roll-on Deodorant: Son 1 yıldır kaç tane bitirdiğimi bilemediğim... En çok bu gri kapaklıyı sevdiğimi farkettiğimden beri tek geçiyorum. Yenisini kullanıyorum bile.


  Benri Oje Çıkarıcı Çilek - Hindistan Cevizi: Fena bulmadım ama tercih ypacak olsam hindistan cevizlisini tercih ederim. 

Avon Advance Techniques Instant Repair Kırık Uç Onarıcı Losyon: Berbat! Kesinlikle kaçmanız gereken bir ürün. Yakında ne kadar beğenmediğimle ilgili bir yazı yazacağım! Şöyle düşünün daha %70 i duruyor ama daha fazla kullanamayacağım!

Divinia Renkli Güneş Koruyucu Losyon Bright - Natural: Bu ürünleri epeydir açık oldukları için çöpe atmak zorundayım ama elim gitmiyor inanın atmaya. Çünkü artık yoklar sanırım :( Kış ve ilkbaharda severek kullandığım ürünlerdi ancak yoğun alkol içerdiklerinden artık kuru olan cildimle anlaşamadılar ve kullanmadım uzunca süre. Ve ne yazık ki çöpe gidecekler. Bulursam alacağım tekrardan. Yazısı şurada.

Garnier BB Krem Light: Missha'dan sonra en sevdiğim BB kremim desem abartmış olmam sanırım. Kullandığımda herkes soruyordu, cildin harika görünüyor gibi iltifatlar alıyordum, elimdekiler bitince tekrar alabilirim.



 Avon Magix Makyaj Bazı: Çok çok eskiden beri elimde olan bir bazdı,sonunda bitti. Sevdim mi sevmedim mi bilmiyorum ama sanırım tekrar almam. 

Flormar Mat Beyaz Far: Ambalajından ne kadar eski olduğunu anladınız dimi, bitirdim demek isterdim ama bir DIY projesine kurban gitti. Proje de başarısız olduğundan bu ürün kısacası çöp oldu :( Mat beyaz far alacaksam fiyatından ve fazla gramajından dolayı bunu almam. Wet n Wild Sugar'ı tercih ederim.

Benim bir kaç mendil, ıslak mendil, pamuk poşetleri dışında bitenlerim bu şekildeydi. 
Siz bu ay neler bitirdiniz?
Bana yazın olur mu?
Sevgiler,
Özi

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

2 yorum

  1. gelsin yeniler canım bu arada avon parfüm indirimde diye biliyorum bak istersen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok kuzu ya bu ay indirimde değil benim istediğim parfüm :(

      Sil

Facebook Sayfamı Takip Edin