Divinia Ultra Light Renkli Güneş Losyonu SPF30 (Divinia Ultra Light Tinted UV Base)

Ocak 08, 2014

Kızlar merhaba,


Bügün sizlere bu ciciden bahsedeceğim. Ne mi bu :) Bu bir güneş "losyonu" evet gerçekten losyon :) SPF 30 içerikli UVA ve UVB ışınlarından koruyan "renkli" bir ürün. Yani bu demek oluyor ki yazın üstüne illa ki renkli nemlendirici veya fondöten vb bir ürünle geçmenize pek de gerek yok.Parlamaya karşı bi pudra geçin tamamdır :) Ki ilginçtir çok da aşırı parlamıyor,yağ hissi hiç yok. 
Ürünün arkasında yazanlar şöyle:

 

Peki gerçekten öyle mi... Şu an elimde olan rengi Bright yani açık rengi. Ve sürdüğümde pek kapatıcı olmasa bile renkli nemlendiricinin bi tık altında kapatıcılık sağlıyor. Verdiği görünüm gerçekten tatmin edici,ve güneş koruma olayını da test ettim doğrudur efendim :) Tabi yaz güneşinde ne kadar orası bilinmez. Ancak memnun kalırsam yaz için 50 faktör içerenleri de alacağım. Watsonslarda o kadar çeşidi vardı ki hangi birini alacağımı düşündüm uzun uzun. Ve bunda karar kıldım, aklımda bir de SPF 50 olan yüz bazı ve SPF 30 olan vücut ve yüz için olanları var ama onlar yaza ;)

Geçen gidişimde de yine aynı ürünün Natural rengini almışım ama henüz açmadım :)
Ben bu bazın nesini sevdim? 
Bi kere tıpkı aşık olduğum Vichy gibi sıvı yapıda,bu benim için mükemmel bir artı..
İkincisi renkli :) Evet aman aman renkli diil ama Vichy'i sürünce ruh gibi oluyordum ama bunda ten rengi oluyorum :)
Üçüncüsü ise uygun fiyatı :D 6.90 veya 8.90 olması lazım :D

Sıvı yapıda,çalkalamadan kullanılmaması gereken,zannederim ki alkolümsü içerikli bir losyon bu çünkü ilk etapta alkol gibi kokuyor,sürünce Sakura özlü kremler gibi kokuyor (Watsons Susam Sokağı Temalı El Kremi gibi ) Ama bir kaç dakika içinde geçiyor kokusu.


Anladığım kadarıyla da içinde paraben türevi zımbırtılar içermiyor :) Ama yine de siz bi bakın içeriğine,şöyle:


Peki kime öneririm?
Güneş kremlerinin boğucu hissine gıcık olan karma,yağlı ciltlilere öneririm. Cildiniz kuruysa alkolümsü içeriği cildinize pek iyi gelmez diye düşünüyorum.
Watsons'larda bulabilirsiniz.
Sevgiler
Özi


Bu yazılar da ilginizi çekebilir

4 yorum

  1. Bunu da gördüm de yaza alırım diye düşündüm ama bu divinia ürünleri hem ucuz hem iyi galiba :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım öyle kuzum,benim çil problemim oldugundan devamlı güneş koruyucu kullanmak zorundayım. Senin bazı da gördüm ancak bu tek kalmıştı bunu aldım denemek için :))

      Sil
  2. İçerik pek hoş gibi değil ama >.< Alkolde ikinci sırada, hiç bir tene alkol iyi gelmiyor malesef.. Belki yağlı ciltler ilk başta iyi geldi gibi hissediyor ama malesef alkolün etkileri ciltte hiç iyi değil..

    YanıtlaSil
  3. Bebişiim merhaba seni yeni buldum iyikide bulmuşum instagramına falan baktım çok sevdim ben senii ya hemen takibe alıyorum bide benimde bloğum var canım izleyicim olursan çoooooook sevinirim

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamı Takip Edin