Yves Rocher Hydra Vegetal Yoğun Nem Maskesi İncelemesi

Mayıs 12, 2015

Merhaba! Bugün sizlere Yves Rocher Doğum günü kampanyasından faydalanarak aldığım nem maskesinden bahsedeceğim. Son dönemlerde cildimin ciddi kuruması sebebiyle nem veren ürünlere yöneldim. Bu maskeyi kuzenim araştırmaları sonucu bulmuş, ikimiz de aldık ve deneyelim dedik.


* Öncelikle kokusu muazzam, Hydra Vegetal serisinin diğer ürünleri gibi temiz bir kokusu var.

*75 ml bir ürün, haftada bi veya iki kez kullanıyorum ve iki ayda 2/3 ünü kullanmışım, çok bereketsiz bir ürün değil yani.

* Ürün losyon/krem kıvamında, ne losyon kadar sıvı ne de krem kadar katı. Emilimi kolay,özellikle nemlendirici kadar kullanırsanız 5 dakikada emiliyor, maksimum 10 dakikada cildiniz tarafından tamamen emilmiş ve cildiniz pamuk gibi  olmuş oluyor.

* İçeriği temiz, paraben, mineral yağ ve renklendirici içermiyor. Rengi ve dokusu da bu şekilde.





*Ürün ambalajında yazılanlar şu şekilde;



*Vaatleri cilde nemlenmiş, içten beslenmiş görünüm vermek. Bu görüntüyü kendimde fazla göremesem de kuzenimin cildi ışıl ışıl oldu. 

*Ben bu 1.5 - 2 aylık süreçte kullandıkça yavaş yavaş o berrak görünümü gözlemlemeye başladım, 

*Duştan çıktıktan sonra ve gün içinde cildimi çok kuru hissediyorsam nemlendirici olarak kullandığım zamanlar bile oldu. Özellikle pudra içerikli fondötenlerin altına çok güzel bir taban sağlıyor (siz yine de geceleri kullanın derim, çünkü güneş ışınlarıyla içerik birleşince lekelere meyil artabiliyor) İçerik demişken;



Kesinlikle bittikçe alacağım bir ürün oldu kendisi. Özellikle kış aylarında sapıtan cildim için kesinlikle yenileyeceğim. 

Cildinizde zaman zaman çok aşırı olmayan kuruluklarınız varsa, uygun fiyatlı temiz içerikli bir maske arıyorsanız kesinlikle öneririm. Normal satış fiyatı 32.90 fakat indirimlerde yakalarsanız tadından yenmez!

Sevgiler,Özi



Bu yazılar da ilginizi çekebilir

7 yorum

  1. Çok güzel bende bloğuma beklerim :)

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. Beklettikten sonra fazlalık varsa bir peçete yardımıyla alabilirsiniz ama yıkamanıza gerek yok.

      Sil
  3. Ne olur cevab verin bana. Ben bu maskeyi ve ayni serinin yikama jelini nemlendirici ve farahlatici jelini kullaniyorum yuzumun her yerinde kizariklik cikti ne olabilir acaba acaba cildime yaramadi mi ne olur cevab verin ne yapmam gerekiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence öncelikle hemen kesin kullanmayı,cildinize yaramamış olabilir. Ve içeriğindeki bir maddeye karşı hassasiyetiniz var gibi. Kullanmayı derhal kesin ve dermatologa başvurun. Bileğinizin bir bölgesinde denemeye devam da edebilirsiniz emin olmak adına ancak MUTLAKA bir cilt hekimine görünün.

      Sil
  4. Çok sagolun cok tesekkur ederim :)

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamı Takip Edin