The Balm - "How Bout Them Apples?" Palet (Allık ve Ruj Paleti)

Eylül 04, 2014

Herkese güzel Eylül'den merhaba...
Geçen akşam İnstagramda The Balm'ın bir ürününü yazacağım ne yazayım dedim ve elimde olanlardan Apples Palet istek aldı.

Aslında yazıyı dün yazacaktım ama farkettim ki PIE rengini denememişim. Onu da dün gün boyu test ettim ve artık yazmaya hazırım.

Artık The Balm aşkımı bilmeyen yok sanırım... Elimde olmayan pek çok ürünü de var, kısmetse onları da tamamlayacağım :D Bunlar hep ihtiyaçtan :P


Şaka bi yana gerek içerikleri, gerek güzeller güzeli ambalajları gerek kalitesine göre uygun fiyatlı oluşu beni her seferinde The Balm'a itiyor. Ve sanırım hayvan deneyi de yapmıyor.

Ambalajı klasik The Balm paletlerinin karton,mıknatıslı ambalajlarından, kocaman da bir aynası var :) Konsept adından da anlaşılacağı gibi elma :) Şirinliğe değinmiyorum bile...

Gelelim palete,

Paletimiz bu kez krem ürünlerden oluşuyor, 6 adet birbirinden güzel renk içeriyor :) 
Balm'ın Voyage ve Balm Jovi Paletlerinden de aşinayım krem allıklarına, allık diyorum çünkü dudaklarda pek başarılı olduklarını söyleyemeyeceğim bu ürünlerin. Lip Balmdan hallice renk veriyorlar.Dudaklarda kalıcılıkları ise cok cok cok az, maksimum 1 saat.

Bu güzellikleri ben yanaklarımda kullanıyorum ve kalıcılıklarından gayet memnunum... Hatta öyle ki uygulamadan sonra üzerlerine transparan pudra geçince (tercihen Sexy Mama ^.^) tüm gün sabit halde yanaklarımda kalıyorlar..

Unutmadan sürümleri inanılmaz kolay, ben parmaklarımla ürünü yanaklarıma pıt pıt uyguladıktan sonra RT Stippling Brush ile yediriyorum, krem ürünler için biçilmiş kaftan adeta! :)

Renkler ise birbirinden güzel...


Tek tek renkleri inceleyecek olursak:

CIDER: Dudaklarda nude, yanaklarda ise uçuk bir şeftalimsi pembe harika bir tatlılık :) Sıklıkla bu rengi kullandığımı söylemeliyim :) Daha çok şeftali tonlu makyajlarla kullanıyorum.

COBBLER: Kırmızı bir allık, dudaklarda da yanaklarda da iddialı ama ben yanaklarımda seviyorum kendisini. Yanaklarımdaki çillere ekstra yakışıyor :)

PIE: Mercan mı desem ne desem bilemediğim bir renk :) Bana cok iddialı geliyordu ancak bugün sürdüm ve pek de aman aman iddialı bulmadım, COBBLER'dan biraz daha silik bir renk. 

CRISP: Bence paletin en çarpıcısı bu olmalı! Bir blogda Hot Mama'nın krem yapıda olanı gibi bir benzetme yapılmıştı, bende Hot Mama yok ancak kesinlikle ona benzediğini söyleyebilirim :) Yapısı içindeki ışıltılar dolayısıyla azıcık daha katı bir ürün ama sürüm zorluğu yaşatmıyor. İlk başta ışıltıları homojen dağıtabilir miyim endişesi yaşasam da Stippling Brush ile gayet güzel dağılıyor.

CANDY: Sanırım elimin sıklıkla gittiği bir diğer allık bu, CIDER i şeftali tercih ettiğim günler kullanırken CANDY daha çok günlük pembe makyajlarımın gözdesiydi.

CARAMEL: Paletin en koyu rengi ancak yine de bronz şeftaliden öteye gidemiyor yanaklarınızda. Çok korkmayın yani :) Çok sıklıkla kullanmasam da bu da beğendiğim renklerden. Dediğim gibi bronza kaçan bir şeftali aradığımda ilk tercihim oldu.

 Renkleri güzel swatchlayabilmek adına elimi bir tur allıkta döndürüp uyguladım :) Dağıtınca bu kadar korkutucu değil renkler :) Bir blogda renklerin çok benzediğini yazmıştı bir arkadaşım, evet bende de dağıtınca benziyor gibi olsa da illa ki bir yerinden bir farklılık yakalıyorum, en azından alt ton açısından.

Caramel ve Candy'nin swatchları mat cıkmış ancak yapılarda herhangi bir değişiklik yok, diğerleri gibi saten krem yapıdalar...

Uzunca bir yazı oldu biliyorum, umarım sıkılmadan okuyabilmişsinizdir, ama bıraksanız akşama dek konuşurum bu palet hakkında.

Ben yazın oldukça sık kullandım bu paleti, güneş koruyucumun üzerine uygulayıp pudrayla hafif sabitleyip çıktım. 

Siz de uygun fiyatlı krem allık arayışındaysanız mutlaka tavsiye ederim, %50 indirimle 33.75 e almıştım. Unutmadan paletimiz 20 gr.

Siz The Balm'ın hangi ürünlerini kullandınız, neyi önerirsiniz merakla bekliyorum.
Sevgiler,
Özi



Bu yazılar da ilginizi çekebilir

8 yorum

  1. Merhaba :)

    Crisp-Hot Mama benzetmesini ben yapmıştım birkaç ay önceki yazımda ^_^ Ama bir başkası daha yaptıysa bilemem :P

    Aslında, benim gözlemlediğim kadarıyla, pudra uygulamaya gerek yok. Kendisi uyguladıktan bir süre sonra pudralaşıyor, yine benim gözlemlediğim :) İyi günlerde kullan, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet evet hatırladım senin blogunda okumuştum canım o benzetmeyi :) ben de cok benzetmiştin ilk swatchladığımda.. Ben altına güneş koruyucu sürdüğüm için o fazla yağı emsin diye zaten devamlı pudra uygularım canım,kalıcılığa olumlu yönde etkisi var..

      Bloguma her zaman beklerim canım teşekkürler,öptüm :)

      Sil
  2. Ne zamandir bu paleti almak istiyordum :D bu yaziyida okuduguma gore alabilirim artik cok tesekkurler :)

    YanıtlaSil
  3. çok teşekkürler ben bu palete görür görmez vuruldum sizin sayenizde alıcam yoksa bu güzelim paleti almayacaktım öpüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım bu indirimlerden birinde almışsınızdır. Öpüyorum :)

      Sil
  4. Balm nude mac naked ürünleri çok uygun fiyatlatlarla @makeupmugla instagram ve www.facebook.com/rastatwistmugla ucuz ve marka kozmetik için bize ulaşin toptan ve perakende satışlarımız vardır. Mac-naked-loreal-balm 😊😊

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamı Takip Edin