Maybelline Expression Kajal Göz Kalemleri (36,38,45)

Ağustos 11, 2014

Uzunca bir aradan sonra merhaba, İnstagramdan takip edenler bilirler kısa bir seyahat yaptım ve döndüm. Hemen ardından da formasyon vizelerime girdim ve işte buradayım!

Bugün sizlerle Maybelline'in göz kalemlerini paylaşacağım. Evet hayvan deneyleri yapan bir marka ama ne yazık ki bu sıralar özellikle bazı kalemlerini ve rujlarını çok almaya başladım :( Bu sebeple de huzursuz olmuyor değilim.

Renkli göz kalemi uygulamalarını seviyorum, gerek alt kirpik diplerime gerekse eyeliner olarak uygulamaktan hoşlanan biriyim. Bu nedenle de çok fazla kalem denemişliğim var (kalemlerimin yazılarını görmek için buraya ve buraya tıklayabilirsiniz). Eskiden Flormar'ın renkli kalemlerini kullanıyordum. Ancak piyasaya sürülen "jel" kalemler bana Flormarın klasik kalemlerinin pabucunu dama attırdı. Nasıl sürüyormuşum dedirtti adeta.

Her neyse kalem tarihçemden başka zaman bahsederiz!

Bu kalemler de Flormar'ın klasik "tahta" yapılı kalemlerinden. Tahtadan kastım kalemin gövdesinin tahta oluşu. Bu tarz kalemleri oldum bittim beğenmiyorum ben. Eskiden güzel geliyormuş tabi, bu kadar alternatif yokken... Bu tip kalemler alt kirpiklerimden akan, göz kapağımdan silinen kalemler oldu hep. Ama bu Maybelline'dir yaa akmaz heralde dedim ve gaza gelip tam 3 tane aldım!

<Bu arada kalem kapaklarındaki o yapışkanlardan nefret ediyorum! Ürün koruma bandı uygulaması güzel bir olay evet ama sonrasından ürünleri mahvediyor!!!>

Bendeki renkleri;
36 Blue ( Lacivert)
38 Brown ( Koyu bir kahve)
45 Russian Green (Koyu Yeşilden Hakiye doğru bir renk)


Sonuç? Tabii ki hüsran...
Kalem alt kirpik diplerime renk versin diye gözümü oyuyorum her seferinde, e sonra da akıp gidiyor.. Göz kapağımdan silinip gidiyor... Velhasıl sevmedim... 4,5 TL gibi bi fiyata almıştım sanırım. Bence değmez!! 
Baksanıza tek bir dokunuşla silindi gitti....





Emily'nin göz kalemleri hem daha uygun hem de daha kolay sürümlü,hemen renk veriyor... Üstelik inanır mısınız bunlar kadar akmıyor.

Maybelline'in diğer kalemlerini deniyorum şu sıralar. Colossal Kajal olanını. Onu da yazacağım ilerde.

Siz bu kalemleri kullandınız mı? Beğeniyor musunuz?


Bu yazılar da ilginizi çekebilir

2 yorum

  1. denemeye değer belkide :)
    banada beklerim www.kiriksemsiye.blogspot.com
    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. hiç kullanmadım hatta kalem en son 5-6 yıl önce kullandım :)) son yıllarda far ve eyelinerdan vazgeçemiyorum :)

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamı Takip Edin