MAC Fix +

Temmuz 09, 2014

Merhabalar,
Bugün efsanevi bir markanın efsanevi ve elimdeki yegane ürününü tanıtacağım sizlere :) MAC Fix +


Bu ciciyi mezuniyetimden önce sipariş etmiştim, malum buralar aşırı sıcak olduğundan ben de "Makyajım sabit dursun, doğal görünsün" diye bu güzelliği aldım. Ve geçtiğimiz tüm yaz fıs fıs fıs elimdeydi...
Kokusu da muhteşem, salatalığımsı ferah bir kokusu var.Bu kokuya bayılıyorum!

Peki ne işe yarıyor?

✔Öncelikle makyajınızı büyük ölçüde sabitliyor (tamamen diyemem çünkü burun bölgesinde vs parlama oluyor bi müddet sonra),ama ten makyajımı öyle bir görünüme bürüyor ki makyaj yokmuş gibi bütünleşiyor.

✔İkincisi ve en sevdiğim etkisi pudralı pudralı görünümü gidermesi... Son dönemlerde cildim hayli kuru ve pudra kullanımında elimin ayarı yok.. İşte o anlarda Fix Plus imdadıma yetişiyor... Gerçekten aydınlık bir görünüm sağlıyor.

✔Üçüncüsü de pigmantasyonu düşük farlarınızın renginin daha belirgin olmasını sağlamak, yalnız bunu yaparken rengi daha koyulaştırıyor. Buna "metalik etki" deniyor...



Makyaj süngerini Fix+ ile ıslatarak pudra,fondöten uygulayanlar da var ancak neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum ürün cildimde leke leke duruyor :( O sebeple bu şekilde kullanamıyorum.

Makyajdan sonra cildime sıkıyorum ve yelpaze benzeri bir ürünle kurumasını sağlıyorum, kendi kurusun diye beklediğimde göz makyajımda bulaşmaya mahal veriyorum :)

Tek sevmediğim yanı azıcık yapışık bir his bırakması :( Bu his termal sularda yok. O sebeple artık cildimi ferahlatmak istersem MAC Fix+ değil de, termal su kullanıyorum.

Yine de makyajıma verdiği harika sağlıklı görünüm sebebiyle bittikçe alacağım bir ürün. MAC mağazalarından veya maccosmetics.com.tr adresinden online olarak satın alabilirsiniz. 100 ml ürün 62 TL

Siz makyajınızı sabitlemek, pudramsı görünümü yok etmek için neler kullanıyorsunuz?
Bir sonraki yazıda görüşmek üzere,
Sevgiler,
Özi



Bu yazılar da ilginizi çekebilir

2 yorum

  1. bende kendim yapmıştım şu gliserinli meşhur tarif var ya :) gayet işe yarıyor ... termal su yerine de bildiğin sade maden suyu :))

    YanıtlaSil
  2. çok sevdiğim bir üründür kendileri:) güle güle kullan cnm:)

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamı Takip Edin