Gratis Bayram İndirimi Alışverişim (Temmuz 2014)

Temmuz 27, 2014

Zorlu,yorucu bir Ramazan sürecini atlatmak üzereyiz... Ben nasıl geçti anlamadım... Hastalıktı, serumdu, formasyondu derken göz açıp kapayıncaya dek geçti...

Ve bayram geldi çattı!

Gratis ve Watsons da indirim yaptı malumunuz... Ben çok çok istediğim şeyler ve ihtiyaçlar dışında bir çok şeyi almadan tamamladım bu indirim dönemini. Hatta öyle ki Garnier Makyaj Temizleme Suyum bitmek üzere olmasına rağmen almadım.

İlk gün Gratis'ten ihtiyaçlarımı tamamladım.Sonrasında Watsons'a gitmeye de niyetliydim ancak ne yazık ki yoğunluk,halsizlik vs izin vermedi ve gidemedim.


Signal Seyahat Seti: Trabzon seyahati planlıyoruz 4-5 günlük, kuzenimin nişanına gideceğiz. Orada kullanmak için seyahat seti aldım. 4.90 TL idi fiyatı.

The Balm How Bout Them Apples Palet: Bu paleti geçen indirimde alamamıştım bu indirimde kaçırmadım yaşasınnnnn!!! Kullanmaya başladım bile... Evet evin içinde bile kullanıyorum, deliyim ben!

Arm & Hammer Advance White Diş Macunu (küçük boy): Bu diş macununun methini çok duyuyordum ancak tadı berbat vs gibi yorumlardan dolayı tam boyunu almaya cesaret edemedim. O yüzden küçük boydan yana kullandım tercihimi.

Maybelline 440 ve 630 Rujlar: Bu rujlardan 440 Coral Fire benim cok istediğim doğal bir kiremit rengi, mercanımsı bir renk... Yazısı gelecek. 630 ise Velvet Beige,niyetim 162 yi almaktı ama onun pembeliği bana yakışmaz diye düşündüm ve 630 u aldım.

Nivea Fresh Natural Stick Deo: Bunu da seyahat için aldım, roll on ürünler illa ki akıyor seyahat çantama :( Bu yüzden Stick aldım... Peki neden nivea? Çünkü üzerine Nivea sıvı deodorantı sıktığım için bir başka marka olup da kokuları karışsın istemedim. Stick Deodorantımı da sıvı ile aynı kokandan aldım. (Nasıl cümleyse!) 

Ben indirim dönemimden bu şekilde kurtuldum,en önemli ihtiyaçlarım olan Benri Kare pamukları, Garnier Makyaj Temizleme suyumu, Loreal Volume Million Lashes maskaramı almadım :( İçim biraz gidiyor ama artık yapacak birşey yok :(

İndirim Gratis Karta %50 şeklindeydi, hayli memnun edici bir indirimdi.
Siz bu indirimden neler aldınız? Yazarsanız sevinirim

Sevgiler,
Özi


Bu yazılar da ilginizi çekebilir

4 yorum

  1. Ruj seçimlerini görünce aa bendekiler bunlar! dedim :) Zevklerimiz benzermiş.
    Coral Fire akşamları güzelken, Velvet Beige elinden düşüremeyeceğin bir ruj olacak :))

    Güle güle kullan aldıklarını :)

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan hayırlı olsun şekercim ..iyi bayramlar.

    YanıtlaSil
  3. Gule gule kullan canım aldıklarını :*

    YanıtlaSil
  4. Indirim oldugu zaman gratisten bos cikani dovuyorlarmis, oyle duydum...
    guzel gunlerde kullan...
    Iyi bayramlar
    sevgiler...

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamı Takip Edin