Real Techniques Stippling Brush

Nisan 20, 2014


real-techniques-stippling-brush

Biliyorsunuz RT fırçalar Watsons ve Migros'a büyük bir yaygarayla geldi ve "Neymiş arkadaş bu kadar sansasyon oldu dedim..." Tabi ne Watsons ne de Migros buradaki şubelerine getirmemişti. Twitter'dan Migros'a yazınca sağolsunlar getireceklerini söylediler.
Migros'a uğradığımda sadece Starter Set'in olduğunu görünce üzüldüm... Çünkü ben ilk etapta Stippling Brush'ı istiyordum. "Napalım beklerim" dedim...
Derken bir de baktım ki Gratis'te bana göz kırpıyorlar :) Uzunca bir vicdan muhasebesinden sonra almaya karar verdim ve iyi ki.. diyorum.

Hikayem buraya kadardı. Şimdi fırçaya gelelim..
Onun da bir hikayesi var ;)

real-techniques-stippling-brush-paket

Youtube'da harika videoları olan Pixiwoo kardeşlerden Samantha (Sam) bu fırçaların yaratıcısı, profosyonel makyaj uzmanı olan kardeşler bir fırçanın nasıl olması gerektiğini çok iyi biliyorlar ;) İlk başta fırçanın yaratıcısı Sam'di. Ancak şimdi Kardeşi Nic ile beraber fırça ambalajında boy gösteriyorlar... Ben ikisine de bayılıyorum!!!!!

real-techniques-stippling-brush-paket2

Fırça hayvanlara asla zarar verilmeden üretilmiş,kılları kesinlikle sentetik. Sentetik kıllar mikrop barındırmaması açısından çok avantajlı. Hemencecik de kuruyor üstelik! Ayrıca şunu da belirtmeliyim ki hayvan kılından üretilen fırçalar uzun süreli kullanımda yüz bölgesinde tüylenmeye de sebebiyet verebiliyormuş. Bu açıdan RT gerçekten müthiş.

Duo Fiber, yani uzunlu kısalı kıllara sahip,diğer fırçaların aksine kesik bir bitirişi var.Fırçanın sap kısmı çok ergonomik tasarlanmış, ele kolayca oturuyor.
Fırça sapının ucu da kesik bitirişli,bu açıdan yüzeye dik koyabiliyorsunuz ve ne mikrop, ne de fırçada kalan ürünle etraf kirletmece asla yok!

real-techniques-stippling-brush-2
Ürünü emip yok ettiğini söyleyenler var ancak ben bir miktar ürünü parmaklarımla yüzüme uyguladıktan sonra fırçayla yedirdiğim için hunharca bi ürün emme göremedim kendisinde :)


Fırça kılları Expert Faceteki kadar sık olmadığından çok güzel doğal bir sonuç elde ediyorsunuz.
Ben bu tip Duo Fiber olarak Flormar ve Studio Basics'in fırçalarını kullandım ancak bu bambaşka... Azar azar ürün uygulayıp yedirdiğimde ASLA çizgilenme olmuyor ten makyajımda.
Temizlenmesi ve kuruması gerçekten harika!

real-techniques-stippling-brush-3

Dediğim gibi MAC 187'ye dupe gösterilse de ondan küçük, ama bu benim için bir artı ;)
MAC 187 kullanmadığım için tam anlmıyla bir kıyaslama yapamayacağım.

Ben bu fırçayla krem,toz,likit her türlü ürünü uyguladım. 
Şunu söylemeliyim ki,
Pudra uygulamada yetersiz kaldı ama toz allıkları çok doğal ve homojen şekilde yayabildim.
The Balm'ın setlerindeki krem allıkları dağıtmada inanılmaz başarılı.
Likit ürünleri söylememe gerek bile yok sanırım...
10 numara 5 yıldız...
Çok aşırı büyük olmadığından burun kenarları,göz altları gibi ulaşılması en zor bölgelerde bile başarılı sonuç aldım."Pıt pıt" şeklinde yani küçük vuruşlar halinde uyguladığımda göz çevremde çok azıcık batma hissettim, cildiniz hassassa dikkatli olunuz) "Yayma" şeklinde kullanmanızı tavsiye ederim.
Verdiğim parayı kuruşu kuruşuna hak eden bu fırçadan başkasını kullanmaz oldum.
RT hakkında ne düşünüyorsunuz?
Sizce hangi fırçaları alınmalı?
Sevgiler,
ozinin-makyaj-bocesi


Bu yazılar da ilginizi çekebilir

7 yorum

  1. Güle güle kullan canım =) Benimde aklımda bir iki fırçası var ama elimde fazlasıyla fırça var diye hep erteliyordum dayanamayıp bir tane alıcam kafama koydum =)

    YanıtlaSil
  2. çok güzel betimlemişsin güle güle kullan canım ^^ Bu arada bence ürün emmiyor aksine fırçalarım içinde ürüdunü en az iyiyen buydu :)

    YanıtlaSil
  3. Öncelikle güle güle kullan :D Ben aldığım günden beri gözaltlarıma pudra uygulamak için kullanıyorum. Gerçekten çok başarılı. Hem ürünü sabitlememi sağlıyor hem de çizgilere dolmasını sanki önlüyor. Çok çok memnunum :D

    YanıtlaSil
  4. fiyatını öğrenebilir miyim:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdilerde gratiste %25 indirimle 25 liraya filan geliyor.

      Sil
  5. krem allık uygulamasında en sevdiğim fırçam :)

    YanıtlaSil
  6. Krem allık kullanmayı hiç beceremiyorum :/ Bunu mu alsam ? Ne kadara almıştın bu arada ??

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamı Takip Edin