Pastel Matte Eyeliner İncelemesi

Nisan 23, 2014

Kaç gündür yazmıyorum biliyorum, ama bir türlü toparlanamadım, sabahları geç uyanmaya başladım yine. O sebeple de planladığım şeyleri yapamıyorum.

Önceden yazı girmek de hiç haz ettiğim bir şey değil malesef :( O yüzden bir kaç gün sarktı blog yazı programım.

Bugünkü konuğumuz açık nude/ açık ten rengi bir göz kalemi,Pastel Matte Eyeliner No:334


Bildiğiniz gibi göz içlerine açık renk kalem uygulaması gözleri olduğundan büyük gösteriyor. Bunu bilmeyen kalmadı kızlar,haydi :) 
Ben pek fazla ihtiyaç duymasam da zaman zaman seviyorum ;) Ve gerçekten göz çerçevesini harika tiril tiril gösteren bir uygulama.


Genellikle "beyaz" tercih ediliyordu biliyorsunuz ki, ama artık beyaz out, ten rengi in! 
Beyaz sürünce çok daha frapan bir görüntü oluyor, Bülent Ersoy'un sahne makyajından yapmışım gibi hissediyorum ama ten rengi bir harika duruyor dediğim gibi.
Bu cici benim ilk ten rengi kalemim, Flormar Style Matic'i bulamayınca ne yazık ki başka arayışlar içine girmiştim ve Gratis'te bu ciciyle karşılaştım.


Adı üstünde mat, sürümü kolay ancak dikkatli olmalısınız kirpik diplerine bulaşabiliyor.Yapısı yumuşak ancak rengini 2 katta anca veriyor.Sürdükten sonra kolayca sabitlenen bir kalem, 3-4 saat kadar kalıyor göz içlerimde.
Fiyatı 12-14 TL arası.
Siz makyajınızda açık renk kalemlere yer veriyor musunuz?
Hangi markaları tercih ediyorsunuz?

Sevgiler...


Bu yazılar da ilginizi çekebilir

13 yorum

  1. Ben de almayı düşünüyorum bunu. Oriflame'in de ten rengi bir göz kalemi var onu kullanıyorum şimdilik. Tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oriflame in o kalemini almak bana bir türlü nasip olmadı :D Denk gelirsem bakacağım canım teşekkürler.

      Sil
  2. aaaa güzelmiş bu.minnak gözlü biri olarak bende bunu deneyeyim.Şahsen ben de beyazla kendimi o kadar da iyi hissetmiyordum.Hani belli yani bir garip duruyordu.iyimiş bu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu renklerden sonra ben de beyaz süremiyorum herkes cok yapay olduğumu düşünecekmiş gibi geliyor.

      Sil
  3. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. "Sadece reklam amaçlı yapılan", blogumla veya yazıyla ilgili tek yorumda dahi bulunulmamış tabir-i caizse kes yapıştır yorumları ne yazık ki siliyorum,sevgiyle kalın.

      Sil
  4. Ben makyaja başladığımdan beri beyaz göz kalemi kullanıyorum ama gözümün içine değil üstüne, kirpiklerimin dibine sürüyorum. Gözümün içine sürmeyi beceremem, becersem de temizleyemem gibi geliyor. Bu rengi bilmiyordum, gidip bir tane edineceğim :) Teşekkürler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üstüne derken? Eyeliner gibi mi? Üzerine başka renk farla cok harika işler cıkıyor ortaya, evet ne yazık ki bazı kalemlerin göz içine bulaşma problemleri büyük :( Yorum için ben teşekkür ederim, sevgiler :)

      Sil
  5. Bende oriflame de aynısı var onu kullanıyorum, öneririm. Fiyatıda yarı yarıya sanırım. ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir türlü alamadım o kalemden :) Bakacağım elimdekiler bitince :)

      Sil
  6. ben de bunu almayı düşünüyorum bugün gördüm watsons'ta ve yumuşacık sürüşü çok hoşuma gitti. Ama benim gözlerimin çok alerjik bir yapısı var bugüne kadar aldığım bir sürü kalemi bu yüzden kullanamıyorum. umarım bunda öyle bir sonuçla karşılaşmam :(

    YanıtlaSil
  7. Bu kalem sizde alerjik bir sonuca yol açtı mı? Bu arada blogunuzu çok beğendim, takibe aldım. Benim de naçizane bir blogum var sizi de beklerim www.putsomebeautyon.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, geleceğim hemen. Bende herhangi bir alerjiye neden olmadı ama daha çok yumuşak sürümlü kalemleri öneririm.

      Sil

Facebook Sayfamı Takip Edin