Flormar Passionate Dots Ruj

Nisan 09, 2014

Günaydın!
Haftayı ortaladık bile... Keyifler nasıl?
Bilmem farkettiniz mi ben artık her sabah 9:30'da taptaze bir yazı yayınlıyorum. Bunun için hayatımda müthiş bir disiplin oluşturdum. Bir hafta dahi olmadı bu düzeni oturtalı ama ben yine de sizinle paylaşmak istedim :)

Bildiğiniz gibi Flormar Passionate Dots  %50 indirim var.. Ben bu serinin en çok rujlarını sevdim, çünkü matlar.. Elimde bir tanecik var o ayrı :)

Ama bu seriden ne alınır diyorsanız eyelinerlar hariç diğerlerine bi bakın derim. Çünkü eyelinerları insanı çatlatan cinsten... Ben denemeye gittiğimde bile çileden çıkarmaya yetti. Malesef renk vermiyor :(


Fakat gel gelelim rujları öyle bir çaldı ki gönlümü... İçlerinde en çok bu rengi sevdim, zaten 6 renk seçeneği mevcut. Kimisini koyu/iddialı buldum, kimisini de kendime yakıştıramadığım için almadım ama bu renk bi başka!

PD21 Koyu bir nude... Tamamen mat. Mat olduğu için dudakta rahatsızlık, kuruluk hissi yaratabilir,azıcık da pütürlü yapıda ancak ben o kadar bayılıyorum ki...! Öncesinde dudaklarımı nemlendirmeyi bile zahmetli bulmuyorum (ki nefret ederim nemlendirme işleminden; sür, bekle ki cilt emsin, fazla kalıntıyı al, rujunu sür/ makyajını yap) Epey zahmetli dimi ama :)

Kokusu çok çok hafif bir meyve /şurup kokusu gibi ama bana rahatsızlık vermedi çünkü epey hafif. Kalıcılığı pek şahane olmamakla beraber gideri var... Bir şey yemeden içmeden 2-3 saat kaldı bende. Sürdüğüm günlerde bizim kızlardan iltifat alıyorum ^.^ Rengini çok soran oldu.

İçeriği ise şöyle;

Passionate Dots serisi sınırlı üretim bir seri ve şu anda tüm ürünleri %50 indirimde,
Uygun fiyatlı mat ruj arayışındaysanız tükenmeden bir bakın derim.
Rujlar 7.50 TL

Serinin diğer ürünlerini görmek için,
Sevgiler,
Özi




Bu yazılar da ilginizi çekebilir

1 yorum

  1. Çok cici ambalajlı bir seri ben de far paletini aldım güzel günlerde kullan özi :))

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamı Takip Edin