Essence Be Loud Allık

Nisan 10, 2014

Günaydın!
Bugün sizlere bi "sınırlı koleksiyon" ürününden daha bahsedeceğim. Gratis açıldığından beri Essence standı beni bir türlü mutlu edemedi, insan aradığı hiçbirşeyi bulamaz mı arkadaş! Twitter!dan da yazmıştım halbuki Gratis'e, ilgileneceklerini söylemişlerdi ama yok... Kolleksiyon ürünleri bile her yerden sonra geliyor buraya..

Diğer blog yazarları Ocak'ta yazmaya başlamış bu seriyi düşünün... Ben 10 gün kadar önce gittiğimde yeni gelmişti bu seri... :s Bu konuyla ilgili mücadelemi sürdüreceğim :)

Serinin bir kalem rujunu bir de allığını aldım.


Rengi harika... Bendeki 01 Apricot, bir de pembesi vardı (Pink Me ) ama ben bu renkleri daha cok sevdiğimden şeftali/ coral tonda olan 01 olsun istedim.

Allık gördüğünüz gibi şeftalimsi bej,turuncu şeftali ve pembe coral renklerinden ibaret, coral renk az görünse renkleri karıştırarak cilde sürdüğünüzde epey hakim görünüyor. Hafif prıltıları olan bir allık ama bu pırıltılar kesinlikle çok çok minik,neredeyse görünmüyor. 



Allığı yüzüme sürünce direkt pembe (sanırım pembe alt tonlu oluşundan) , çok enteresandır ki bir çok şeftali allık yanaklarımda kırmızı/ pembe oluyor :) Bu konuyla ilgili görüşü olan?
Neyse ki bileğimde yakalayabildim gerçek rengi :)

Sözde kremsi yapıda ama bir hayli sert yapısı, çok aşırı sıkıştırılmış sanki :)
Tozutma problemi yok,
Pigmantasyonu düşük,
Kalıcılığı 1 saat kadar,



Açıkçası ben pek hoşlanmadım...Tek bir kere kullandım, şimdi de swatch için kullandım,daha da kullanmam gibi,çünkü elimde buna benzer Pastel var ve o daha yumuşak,pigmentli bir ürün.

Hele ki 11.25 TL'lik fiyatı... "İndirim zamanlarında The Balm alırdım daha iyi" düşüncesine kapıldım. Fakat bloga yazı cıksın di mi maksat ;)

Bunu da çekmecelerimin bir köşesinde bekleteceğim belli oldu...

Siz memnun kaldınız mı bu allıktan? Ben mi çok huysuzum...

Sevgiler..
Özi

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

7 yorum

  1. bende yok zaten koleksiyon geldiğinde de görmemiştim :) Şu an deli gibi Sleek paletimi kullanıyorum uzun bir süre allık almam sanırım :)

    YanıtlaSil
  2. Sleek almayı istiyorum da bekleme süreci, gümrük korkusu çekemem şu an hiç :) Memnunsun galiba =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ooo hemde nasıl memnunum :)) 15 günde geldi ma birinin ucu hafif kırık geldi preslemiştim :((

      Sil
    2. Aaa evet hatırladım, presledim deyince aklıma geldi :)

      Sil
  3. Rengi çok güzel görünüyor ama görünüşe aldanmamak lazım demek ki.Ben de görsem mutlaka alırdım.Yazıyı okumam iyi oldu .Teşekkürler,

    YanıtlaSil
  4. Rengine bayıdlım sona gelince hüsrana uğradım bak şimdi! Bende bir iki parça sleek ürünü almayı planlıyorum ama türkiyeye yollamayı bırakmışlar diye duymuştum?

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamı Takip Edin