Bitenler (Video)

Mart 02, 2014

Pazartesi sendromuna saatler kala hepinize merhaba!
Sıkıcı,üzücü günler geçiriyorum o yüzden yokum buralarda... Ama daha fazla ara vermek istemiyorum çünkü blogum da hayatımın bir parçası,nasıl ki dersaneye gidiyorsam bloga da devam etmeliyim bir şekilde.Çünkü bu benim severek yaptığım bi "iş" 
Yaklaşık iki ay kadar önce çektiğim ve zibilyon tane aksaklık,ses çirkinliği vs sebebiyle "yok yaaaaa yayınlamim en iyisi bunu" dediğim bir videoyu sırf içindeki ürünlerden dolayı yayınlama kararı aldım. Movie Maker ile kırpmalar bile yaptım hatta :D 

Dün geceden beri allayıp pulluyorum ama yine de pek bişeye benzemedi :D (kendimi bu kadar süslesem dünya güzeli olurdum kesin :D )
Olsun varsın napalım... Zamanla düzelir inşallah video kaliteleri :)

Bu arada videoda da bahsettiğim gibi Project Pan,Bitenler,Favoriler tarzı yazıları yazmaya üşendiğimden video şeklinde hazırlamayı düşünüyorum ne dersiniz? Yorum bırakırsanız sevinirim :)
İyi seyirler :*


Sevgiler..
Özi

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

5 yorum

  1. video görünmüyor bende :(

    YanıtlaSil
  2. Video fikri fena değil ama okumak bu tip şeylerde bana daha keyifli geliyor yani biten ürünlerde okumak güzel ama üşenenler için video uygun olacaktır :))
    İlk video için gayet başarılı aslında bitek kamera açısı problem ben olsam daha çok kasılırdım :))

    YanıtlaSil
  3. Tek eleştirim aşırı özür dilemen :) sonuçta amtörüz, önemli olan objektif ve bilgilendirici yorumlarımızı paylaşmamız. Eline sağlık ben zevkle izledim.

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamı Takip Edin