Avon ColorTrend Sevgililer Günü Özel (Loveable + Smoochable)

Şubat 14, 2014

Sevgililer gününüz kutlu olsun millet! (Evet itiraf etmeliyim ki sevgililer günü geliyor diye hiç ama hiç heyecanlanmıyorum,telaşa kapılmıyorum çünkü sevgi tek güne sığdırılmamalı...) Ama yine de markaların,ürünlerin,blogger ve vlogger arkadaşlarımın coşkularına da ortak olmamak demek değil bu :)
Bir çok arkadaşımın yazılarını okudum,makyaj videolarını izledim,okuyorsanız her biriniz ayrı ayrı mükemmelsiniz...!

Ve kalp temalı kozmetikler...! İşte buna ayrı bi bayılıyorum! ♡

Soldaki: Smoochable
Sağdaki: Loveable
Avon da her yıl sevgililer gününde Color Trend ürünlerini kalplere bürüyor,bu sene de göz kalemleri,maskaralar,rujlar,glosslar ve daha bir çok çeşit hep kalplere büründü.

Açıkçası Color Trend ürünlerini pek beğendiğimi söyleyemem, fakat yine de rujlarının performansı bi tık daha üstün diğer ürünlerine göre,kişisel fikrim :) Bi kere renk seçeneği fazla ve uygun fiyatlı.


Bu seri sevgililer gününe özel bir seri ve rujların 5 farklı rengi var.
İsimleri de aşk temalı,esprili buldum :)
1)Kissable: Öpülesi (kırmızı olduğu için daha şuh bir "öpülesi" :D )
2)Loveable: Sevilesi (pembiş pembiş romantik aşk rengi) Rengi aşağıda mevcut.
3)Huggable: Kucaklanası (Tam tam tam bir pembe,elimde mevcut fakat rengi sürünce nasıldır bilmiyorum,yazının sonunda rengini göstermek adına açtım ancak kesinlikle swatchlamadım bile,çünkü hediye gidecek çekilişle)
4) Adorable: Tapılası (Rengi katalogdakinden daha açık nude bir renk,kendisini canlı gördüm (canlı mı) :D :D ama swatch filan nasıldır bilmiyorum :)) 
5) Smoochable: Bu da öpülesi ama kissable gibi diil,masum öpücükler,buseler :D :D Rengi aşağıda mevcut :)

Ben tercihimi iki renkten yana kullandım :) Ama bir rengi stokladım :D Tam üç tane aldım ve bozulmayacağını bilsem daha da alırım :( Çünkü bu renk yani "Smoochable" benim yıllardan beri aradğım doğal tonlu mercanımsı şeftalimsi bir pembe :) Tarifi yok kesinlikle bu rengin benim için. Tarif edemediğimden dolayı iki yıldır arıyodum zaten :D Sonunda buldum!!

Gelelim rujlara,kırmızı ambalajın üzerinde eflatun kalpler var,bana kalırsa kalpler başka renk olmalıydı :) Hayır ne değişecekse :) Aynı şirin mi şirin kalplerden rujların üzerlerine de işlenmiş :) O kadar harika ki ♡ ♡ Baksanıza;

Soldaki: Loveable
Sağdaki: Smoochable
Bu serideki rujların hepsi ışıltısız,simsiz mat diyebileceğim ama mat da olmayan rujlar.
(Saten deniyor sanırım bu yapıdaki rujlara,yanlışım varsa düzeltiniz efendim :) )

Renkler ne katalogunda ne de bu haliyle gerçek rengi yansıtmıyorlar.. Swatch yapınca Loveable tam bir pembe! Smoochable ise o tarifi imkansız renk! İşte bu ♥


Soldaki: Loveable
Sağdaki: Smoochable

Kalıcılıkları pek iyi değil,birşey yiyip içmezsem 1-2 saat kadar dayanıyor ama benim için sıkıntı değil :) Özellikle Smoochable favorim! Şeftali allıklarla o kadar harika oluyor ki ♥

Ve işte bu da çekiliş paketimde bulunacak : Huggable

Huggable: Tam emin diilim ama gördüğüm kadarıyla Loveable'a göre daha mavi/lila alt tonlu bir pembe. 



Detaylı,uzun bir yazı oldu,umarım sıkılmamışsınızdır.
Sevgi dolu günler...
Özi
Unutmadan,bu ciciler cicisi rujları 21 Ocak'a dek alabilirsiniz.
Tanesi: 5.40 TL

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

8 yorum

  1. Aşk koksan rujlar bunlar :):)Güle güle kullaan .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler tatlım,aşk kokusu gibi yaa evet :D Bildiğin pötibör bisküvi :))

      Sil
  2. renkleri ve görünüşleri çok güzell

    YanıtlaSil
  3. Smoochable benim de favorim bu serinin en güzel ruju o bence :)

    YanıtlaSil
  4. Ayy ambalajlar şirinlikten ölüyooor ^^ Güle güle kullan canım =)

    YanıtlaSil
  5. merhaba çok faydalı bir yazı olmuş teşekkürler bende aldım bu rujlardan bu gün geldi keşke sipariş vermeden önce yazını okusaymışım huggable almıştım pek beğenmedim neyse ki fiyatı çok ucuz üzülmedim o yüzden yazdıklarına bakılırsa smoochable benimde uzun zamandır aradığım ruja benziyor en kısa zamanda alıp denemek lazım :)

    YanıtlaSil
  6. merhaba çok faydalı bir yazı olmuş teşekkürler bende aldım bu rujlardan bu gün geldi keşke sipariş vermeden önce yazını okusaymışım huggable almıştım pek beğenmedim neyse ki fiyatı çok ucuz üzülmedim o yüzden yazdıklarına bakılırsa smoochable benimde uzun zamandır aradığım ruja benziyor en kısa zamanda alıp denemek lazım :)

    YanıtlaSil
  7. Merhaba! Bende aldım şu smoochable olan rengi ve müthiş güzel doğal bi rengi var :) Güle güle kullan canım bende yeniyim bloğuma beklerim :*

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamı Takip Edin