Avon Super Shock Jel Kalemler

Nisan 24, 2013

Evet evet yine bir Avon yazısı,seveni de var sevmeyeni de...Güzel ürünleri de var kaçılası ürünleri de...Bugün bu sevilesi kalemlerden bahsedeceğim..



Super Shock Serisini beğeniyorum,maskarasını da seviyorum biliyorsunuz :) Ve şimdi de kalemleri...Açıkçası ilk olarak siyahını almıştım ve gözümün iç kısmına sürdüğümde bi akıyordu ki sormayın...Bu yüzden lanet ettim ilk etapta.

Ama sonra renkli seri çıktı ve ben onları gözümün üzerine sürünce tek kelimeyle ba-yıl-dım!!! Jel eyeliner sürüyormuş hissi veriyor ve o kadar kalıcı ki gözün üzerinde.Gözünüzü oymadıkça bulaşmıyor :) Bu renkli seriyi de Flash rengi sayesinde denemeye karar verdim.Bu tarz aydınlatıcı kalemleri çok seviyorum ve ne zaman bulsam şans veriyorum.

Bir ara Blackberry ve Golden Fawn isimli kalemleri de çıktı ve kısa süre sonra satışı durdu.Seride şu an 4 rengin satışı var.Steel,Aqua Pop,Flash ve Black. Steel metalik gri olduğundan ve benim Flormar metalik grim olduğundan almadım.Bende 4 renk var,biri satıştan kalkan Blackberry. Renkleri daha yakından tanıyalım mı?




Yukarıdan Aşağıya,

Blackberry: İçinde morumsu minnacık ışıltılar barındıran bir kahve.Kahverengi eyeliner takıntımı bununla kolaylıkla giderebiliyorum :) Çok severek kullanıyorum.

Aqua Pop: Tam bir petrol mavisi.Bu da ışıltılı,metalik gibi.Işıltıları kendiyle uyumlu,mavi.Çok şık duruyor eyeliner gibi kullandığımda.Hatta yumuşak yapısı sayesinde fırçayı kaleme sürüp aynı renk farıma baz olarak da kullandım bi kere.Çok başarılı oldu :)


Flash: Bu kalem tam bir aydınlatıcı :) My base'in konsantre hali mübarek :)) Göz üstünde hiç denemedim,gözümün içine de kullanmıyorum çünkü yumuşak bir yapısı var ve kirpiklere çok kolayca bulaşıyor.Yok ben dikkatle sürerim diyorsanız çok harika duruyor.Ben bu ürünü gözün iç köşelerine,alt kirpiklerimin dibine dıştan sürüyorum,hafif dağıtınca da harika oluyor :) Ve bir de dudak kalemi olarak kullanıyorum :D Evet yanlış okumadınız :)) Dudakların alt ve üstünü dıştan (dudak bitim çizgimizin üzerinden geçiyoruz) çok ince ve hafif şekilde bununla çevreleyip dağıtınca şekilli ve dolgun dudaklara sahip oluyoruz :) Bir de dudak üstündeki klasik V bölgesine hafifçe sürdük mü tamamdır :) Deneyin mutlaka...

Black: Bu kalem diğerlerinin aksine mat yapıda.Diğerleri gibi yumuşacık,gözün içinde facia ancak üzerinde çok şık ve kalıcı.Akmıyor.Eyeliner çekmeye üşendiğim,daha kalın ve koyu etki yaratmak istediğim günlerde bunu sürüyorum.

Siyahı eğri sürdüm diye aceleyle elimle silmeye çalıştım ve silinmedi,sadece dağıldı,ben de üstünden bi daha geçtim.O leke o yüzden :( Yükleyince farkettim.


Fotoğrafı bir de Flaşlı çektim,ışıltılı yapıyı göstermek adına.


Genel itibariyle serinin kalemleri yumuşak çünkü adı üstünde Jel kalemler,ancak ben sürerken kırılma,bulaşma yaşamadım.Kalemleri açarken dikkatli olmak gerekiyor.Çok sivriltmemek gerekiyor aksi takdirde aman ucu kırılacak mı endişesiyle makyaj seramonisini mahvedebiliyor :) Renkleri canlı...Ancak dediğim gibi gözün içine sürmek hayli sıkıntılı.Gün içinde makyajı berbat edebilir.Fiyatı çok sık 13.00 Tl'ye iniyor.Bu ayda öyle.Bittikçe alırım dediğim ürünlerden,hele ki renklileri...


<<Fotoğraflarda bi fluluk,bi dengesizlik var bu ara ama neden çözemedim,yüzbin kere çektim ama düzelmedi.Affedin :( >>
Yazacağım bir


şeyler daha vardı ama unuttum :s Neyse hatırlarsam eklerim.

Seviyorum sizi...Özi...



Bu yazılar da ilginizi çekebilir

9 yorum

  1. Blackberry en cezbedicisi bana göre. Güle güle sür sürüştür kokoş böce! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üçü birbirinden cezbedici böcücüm :) Ama blackberry gerçekten ayrı bir harika :) Sağol böcem :)

      Sil
  2. Petrol mavisini beğendim :) Belki bende bunlara şans veririm. Kataloga göz attığımda merakımı çok çalmıştı ama çok kalem olunca almak istememiştim :) Okuyunca canım çekkti :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bu ayki fırsat güzel :) Yedekleme derdindeyim ama yok yaaa boşuna masraf olacak :)

      Sil
  3. Blackberry hoşuma gitti. Ama o da satıştan kalkmış :/

    YanıtlaSil
  4. Yukarıdan aşağıya üçüncüye bayıldım harika bir rengi var :)

    YanıtlaSil
  5. Siyahı vardı bende ucu kutlestıkce ınce suremez oldum ve sıkıldım :)) yoksa dedıgın gıbı guzel kalemler :) bu arada blogumada beklerım ;)

    http://suvemakyaj.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamı Takip Edin