Yeni Gül Ürünlerim,Rosemix

Eylül 12, 2012

Gül hastasıyım evet,bilenler bilir.O duru gül kokusunu hiçbir şeye değişmem :) Reçeliydi,suyuydu,lokumuydu...Ispartalı olacakmışım aslında ben :)) Zaten bi kızım olursa adını "Gülsu" koycam :)

"Gül"aydın :)) Bugün güllerle başlayalım istedim.İnstagram'da bir foto paylaştım ve ilgi gördü bu ürün.Size kısacık bahsetmek istiyorum.
Gül piyasası Rosense'in elinde büyük ölçüde.Açıkçası Rosense dışındaki markalara da hep ön yargıyla bakmışımdır fakat bu ürünler bir başka.Markamız Rosemix,sanırım henüz çok yeni.Ama gerçekten Rosense kadar iyi.

Elimde köpük temizleyici,gülsuyu ve el ve vücut için nemlendirici kremi var.Gülsuyu henüz Rosense'i bitirmediğimden kullanılmadı ancak köpük temizleyiciye bittimmmmmmm :) Muhteşem bi kokusu ve yüzümü yıkadıktan sonra verdiği bir tazelik var ki...Kendimi gül yaprağı gibi hissediyorum :D Nemlendiricisini de bir kez deneme amaçlı kullandım,kokusuna nemine bayıldım fakat zaman içinde ne olur bilinmez :)

Açıkçası bu ürünleri gerçekten sevdim,hediye geldiğinden fiyatlarını bilmiyorum.Detaylı bilgileri de kullandıkça vereceğim efendim...

Gül kokulu sevgiler :))

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

10 yorum

  1. bebegıımm sen harranda mı okuyosuuunnn blogunu gezerken antep gezısı fln gordum urfadamı yasıyosun bende harranda okuuyorumm ne guzel urfadan bırının bloguna rasttlamammm cevabını beklıyoruuumm :)

    YanıtlaSil
  2. ahh evet okul acılınca tanısmayıı ısterım canım :)

    YanıtlaSil
  3. (: rosensnı temızleme kopugunu kullanıcam ılk dfa daha once kremını ve tonıgını aldıM ben cinim ıkısde harıka geldı bana cılt tıpım kaRma kokuları cok guZel bakTım sen burAda gul urunlerını sevıyorsun yazzayım didim ....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım çok doğal oluyorlar o yüzden seviyorum :) Kremlerini ve gül suyunu sıklıkla kullanıyorum,bu markanın da köpük temizleyicisine bayıldım mesela :)

      Sil
    2. aynen kesKin sirke gibi gül kokuyor tonik en azından diğer tOniklerden doğal olduĞu gerçeğını degıstırmıYor(:
      Evet aynen ama kımısınede yaramıyormus cıldım kurudu kaŞındı diyen var şaşırdIm heraldE kuru cıldemi yaramıYor yada bilemıyciiğim bende o tarz bişi yapmadı hassasdır cıldım hemen kaşınır kızarır yani o bakımDan alınabiliRlük oranı yuksek bir ürüN Bince ...;)

      Sil
  4. köpük temizleyici nasıl kullanılıyor acaba ?

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamı Takip Edin