Amazing Shine Nail Art Pen ile keyifli frenchler...

Temmuz 23, 2012

Gratis ve Watsons gezmelerimi sağır sultan bile duydu :) İşte o sayısız gezmelerden birinde Gratis'te Essence standının önünde nail pen incelemesi yapmaktaydım,sepetime bir adet attım (7-8 lira gibi bişeydi sanırım) sonra dolandım durdum mağazanın içinde,bi anda bu kalem çarptı gözüme,Essence'ten büyük olan bu kalem aklımı karıştırdı epey...Fiyatı 10.90 olan bu kalemle essence arasında kaldım durdum,keşke onu da alsaymışım,karşılaştırma yapardık :D

En son satış görevlisinden rica ettim tercih için :)  O da en çok bu kalemin sorulduğunu söyledi,ben de Essence'i bıraktım bunu aldım.

Neyse mağazadan çıktık Ayji'mle sokakta bi yerde oturduk ve ben kalemi merak ettim :D Açtım denedim ve çok beğendim,evet sokakta tırnaklarıma french yaptım diyebiliriz :D :D

Geri döndüm Gratise ve derhal yedekledim bu kalemi...Hiç de pişman değilim...

O gün bugündür ne zaman french yapsam herkes sorar oldu :) Gururla "kendim yaptım" diyorum.Sanki dünyayı fethetmişim gibi...Çok büyük marifettir ama french yapmak,ilgilenenler bilir :)) Sırrımı soranlara söylememe gibi bir huyum yok ne yazık ki..Herkese anlatıyorum :)) E böcelerimin neyi eksik :))

Kalemden çıkan boya,eyeliner gibi.Bir süre sonra kuruyor ve üstüne klasik french ojelerinden sürebiliyorsunuz.Dilerseniz en alta koruyucu sürüp sonra kalemi sürüp üstüne oje de uygulayabilirsiniz,kolay yani :)) Ben çok ama çok sevdim,kalemi çalkalayın ve sürün!Bu kadar basit...




Kalemin ucu sürüm kolaylığı sağlıyor,yalnız şuna dikkat etmelisiniz,ilk kullanımda çok zor akıyor boya (boya diyorum ne diyeceğimi bilmiyorum :D )

Kalın ince yuvarlak küt her türlü uygulama yapabiliyorsunuz,resmin acemiliğini aceleme verin çünkü size yazmayı çok özledim.


Çok çeşitli renkleri de var ama ben nail art!la pek ilgilenmediğim için beyazı tercih ettim.Gratis'e yolunuz düşerse mutlaka alın ve deneyin!
Sevgilerimle...Özi :))

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

8 yorum

  1. Çok güzel bir değerlendirme yapmışsın.İyi günlerde kullan canım.Ben de french kalemlerinden kullanıyordum bi ara,adını hatırlamıyorum ama bu kalem çok daha iyi görünüyor.Bu arada katılmak istersen Ramazan Hediyeleşme Etkinliği yapıyorum,beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bakarım canım,bu ara hiçbirşeye katılamıyorum :(( Üşeniyorum pek bi.Evet ben çok beğendim bu kalemi,tavsiye ederim :)

      Sil
  2. İhihihi böceeee bu çok güzel :):) Güle güle kullan , En kısa zamanda denenecek :) :*

    YanıtlaSil
  3. Ben de 3lüsünü 20 küsüre gördüm alasım kaçtı =/

    http://guzelliknehri.blogspot.com/2012/07/cekilisssss.html

    YanıtlaSil
  4. Bise sorcam İngiltere kisa bi zaman sonra gidiyorum acaba orda ne kadardır tahminen

    YanıtlaSil
  5. The nails look great.

    the-renaissance-of-inner-fashion.blogspot.co.uk

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamı Takip Edin