Sonundaaaaaaaaaa......Shiseido Pureness Compact Pudra ♥

Nisan 07, 2012

Bu pudraya olan aşkımı sağır sultan bile duydu :)) Uzuuuunca bir süredir kendisine talibim :)) Ama bir türlü fırsatım olmamıştı,anne fonu ile bu pudrayı almış bulunuyorum.Anneeeeeee seni seviyorum :))

Geçen pazar aldım bu pudrayı,twitterda da ilan etmiştim başlayan birlikteliğimizi ;) Ayyy ne büyüttüm be üf... :))


Gelelim yorumlarıma,
Arkadaşlarımın gayet normal bakışları bende "acaba boşuna mı aldım" düşüncesi oluşturdu ama olsun ben mutluydum :)) Bi kere gün içinde tazeleme gerektirmeyen bir ürün.Ve ciddi ciddi porselen etkisini hissediyorsunuz.Yani yüzünde bişi varmış da yokmuş gibi :)) Hem mükemmel görünüyor hem de "bakın bakın yüzümde tonlarca pudra var" diye bağırmıyorsunuz.

Bendeki en açık rengi 10 numara.Light Ivory.Gerçekten süper ve hemen ciltle bütünleşen bi ürün.Benim çenemde ve burun kenarlarında kabuklanma olurdu artık minimum düzeyde hatta hiç yok.

Kısacası bence denemeniz gereken bir ürün :)) Ben çok sevdim ♥♥♥

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

27 yorum

  1. Yanıtlar
    1. Canım tekin acardan 86 liraya aldım,ama sanırım anneler gününde %10 indirim olacakmış,ama sadece parfümlerde mi,yoksa kozmetikte de mi bilmiyorum.

      Sil
  2. alla allah denemek lazım o zaman diyosun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öyle valla canım,çooook memnunum :))

      Sil
    2. canım ya bişi sorucam bende Shiseido Pureness Compact Pudra almayı düşünüyorum ama intenetten sipariş vericem. tenim buğday rengi. yani ne beyaz ten ne de esmer arasında bişey birazcık da sarımtırak sence ban 10 açık mı gelir 20 numara mı aliim

      Sil
    3. canım 10 iyidir bence,20 daha bronz duruyor çünkü.

      Sil
  3. canım ya, ben bundan 3 kutu bitirdim, 4. yü boynerden almıştım,ama cilt tedavisine başlayınca 1 kez bile kullanamadım :(( harika bir pudra,dediğin gibi mermer gibi yapıyo....sadece fiyatı yıllardır sürekli bi artış eğiliminde,ama öyle böyle değil yani...sürekli artıyo meret :)) ama tavsiye ediyorum ,varla yok arası duruyo,buna ragmen de cok kapatıcı.zaten fondöten pudra olarak geçiyo kendisi.....sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fiyatı artıyor demek :(( e napalım kısmet,zaten bu bitince refill'ini alacağım ben,o daha uygun kutusuz olduğu için :)) yaklaşık bir 15-20 TL oynuyor fiyatı.

      Sil
    2. tekrar soruyorum =) buğday tenliyim ne esmer ne beyazım yani sizce hangi numarası olur neeten sipariş vericem 10 mu 20 mi

      Sil
    3. ben 10 diyorum çünkü bana bi tık koyu geliyor 10,size mutlaka iyi duracaktır.20 koyu gelebilir.Ki zaten cilde bi süre sonra oturuyor rengi.Bence 10 derim :))

      Sil
    4. sağol=) ne bilim kara verememiştim. çünkü ben hem pudra da ara tonları kullandım.ne esmerim ne de beyaz.bi de benim gözenek sorunum var ve cildim yıkadıktan bir iki saat sonra yağlanma yapıo karma cilt yani.ve pudrayı sürdüğümde iki üç saat sonra gözenekler kusma yapıo pörtlek pörtlek:( bu öle olmaz demi

      Sil
    5. bende öyle olmadı canım,gayet doğal ve kalıcılığı diğerlerine göre daha uzun olan bir pudra.Saatler içinde burnumda hafif yağlanma oluyor ama kusma diil hafif parlama şeklinde,ki bu parlama neredeyse doğal parlaklık olarak görünüyor :D :D dediğim gibi sen 10 numarayı al bence,çünkü ne çok beyaz ne çok esmer bir renk.üstelik uyum sağlayacaktır.

      Sil
    6. tamam:D sipariş geldiğinde yazarım nasıl olunduğunu

      Sil
  4. evet canım, ben de refilini alıyorum.kutum var zaten,ne gerek varki demi.bu arada senin cildin nasıldı,karma mı.

    YanıtlaSil
  5. cildim karma evet :( ay bi de çillerim var cenemde de kapalı komedonlar :@

    YanıtlaSil
  6. benim cildim yağlı lorealin pudrasını kullanıyodum 2 saatte falan kusuyodu yani o derece.bu pudranın namını çok duydum ve kararsızım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu pudra yağlı ciltler için uygun çünkü oil free yani yağ içermiyor.Bende öyle aman aşırı bi kusma olmadı.Yalnız çok çok beyaz tenliyseniz en açık rengi bile koyu gelebilir.

      Yine de ben böyle doğal bir pudra görmediiiiiiiiim <3

      Sil
  7. slmlar ben seda az önce bu pudranın 20 nosunu aldım çok istediğim bir pudraydı ama beyaz tenliyim bronz diyince siz pişman oldum çok mu koyuki 20 numara kararır gibi olmak istemiyorum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok aşırı bir koyuluk değil de hafif pembemsi bronzluk olur ya öyle oluyor.

      Sil
  8. sivilcelerime çok iyi geldi 1. yi bitirdim sivilceleri hem biraz kapatıyodu hemde bitirmişti sonra pudrada bitti sivilceler eskisi gibi çıktı birden 2. yi alıcam kurutuyo yüzü çünkü :)

    erkek adam fondoten mi sürer diyolardı birde bana pudra diyodum arkadaşım ayrıca ayıp değil günah değil ne var yani :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sivilceyi kurutma gibi bi etkisi var mı bilmiyorum ama oil free olduğu için sivilceli ciltler de rahatlıkla kullanabiliyor.

      Sil
  9. selamlar Shiseido Pureness Compact Oil Free almak istiyordum ama çok kararsızdım yukarıda bir arkadaşın yazısını okudum aynı dertteyim bende, cilt tonum ne beyaz ne esmer buğdaya yakın benim de sanırım 10 almam gerek? ama netten sipariş vericem şunu merak ediyorum nette de tonu seçerken 10 ya da 20 olarak yazıyor mu? bilgilendirirseniz sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben 10 u öneririm.20 esmer durabiliyor çünkü.Hatta 10 bile zaman zaman esmer duruyor bende,anlamadım neden :)) evet nette 10 20 gibi renk tonları var.

      Sil
  10. ürünü aldım çok güzel uzman verdi bana tavsiye ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de memnun kaldım ama öyle aman aman da etkisi olmadı yüzümde,sanırım problemli cildim olmamasından kaynaklı.

      Sil

Facebook Sayfamı Takip Edin