Avon Solutions Perfect Tone Serisi

Mart 03, 2012

Avon bu kremi bir kaç ay önce top allık hediyesi ile birlikte verdiğinde almak istedim.Çillerim olduğu için bu seriyi denemek istedim.Aldım ama düzenli kullanım gerektiğinden bi işime yaramadı.

Fakat araştırmalarım sonucu kullananların güzel yorumlarını okudum,bi arkadaş da tavsiye edince ne kaybederim ki dedim.Gecesini de aldım dün gece kullanmaya başladım.

Kremde dut özleri varmış,ve 1 hafta sonunda cilt tonunu daha düzgünleştirdiğini vaad ediyor.1 hafta gibi bi sürede düzelteceğini beklemiyorum.İşin açığı yüksek bi beklentim yok,merakımdan aldım.Bakalım ne olacak.

Dün gece gece kremini sürdüm ilk kez,kokusunu sevdim ama sanırım sevmeyenler olabilir :) Başka bloglarda da okuduğum gibi gerçekten yapış yapış bi his veriyor ve yağlı gibi.Ama güzelleşmek kolay diil :)) Sabah kalktığımda cildim gerçekten yumuşacıktı.Tabi tonda bi değişme yoktu :D

Bakalım düzenli kullanmayı becerebilirsem izlenimlerimi yazacağım :))

Kremlerim bu :))


50 ml kremler,içeriği budur efendim.

 

Soldaki beyaz olan gündüz,sarımsı olan gece.Gündüz kremi diğerinden daha hafif yapılı,hemen emdi cildim,makyajın altına nemlendirici olarak sürüyorum bilmem doğru mu :s 20 Faktör güneş korumalı.


Bakalım AVON ne demiş:

SOLUTIONS PERFECT TONE BERRAK GÖRÜNÜM VEREN GECE KREMİ

Cildin bir gecede daha parlak görünmesine yardım eder.Hafif dokulu krem cildi anında yumuşacık yapar, capcanlı görünmesini sağlar. 1 haftalık kullanım sonunda cilt gözle görülür derecede daha berraktır, cilt lekelerinin görünümü azalır.

SOLUTIONS BERRAK GÖRÜNÜM VEREN GÜNDÜZ KREMİ SPF20

Hafif dokulu krem ciltte yapışkan bir his bırakmaz. Cildin daha berrak ve ışıltılı görünmesini sağlar. 1 hafta sonunda cilt tonu daha pürüzsüz görünür.

YUKARIDA BELİRTİLEN BİLGİLER http://solutions.avon.com/tr/ ADRESİNDEN ALINTIDIR.

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

15 yorum

  1. cilt tonu için şiddetle onerecegim ürün optimals even out'tur. solution serisiyle hiç ugrasmayın :) kremi bitene kadar kullanın lekelerin renklerinin acıldıgını goruceksiniz, isterseniz baslangıcta cildinizin lekeli bolgelrin bir fotografını cekin, krem bitince cekin ve farkı cidden gozlenmeyin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sanırım oriflame,indirimini takip ederim :))

      Sil
  2. evet o even out ( oriflame) kremini yarıya kadar kullandım ve çok beğendim güneş lekelerim açıldı diyebilirim.. tavsiye ederim. bir de şunu belitmek istiyorum , çevremde avonun kremlerini kullanıp cildi bozulan çok kişi var. bu değişimi gözlerimle gördüm.. la roche ya da vichy cilt, yüz kremlerinde çok başarılı..

    YanıtlaSil
  3. bende öneririm even out u mayıs kataloğunda gece günüdz kremi birlikte 36,90 bi krem fiyatına 2 krem almıs oluyosunz alma imkanınız varsa kaçırmayın derim ben sadece gündüz kremini kullandım bitirmedim bile ciddi derecede değisiklik oldu yüzümde .. simdide solutionsu deneyeceğim . sırf pur blanca hediyesi için .. krem hakkında görüşlerin neler admin .. bilgi verirsen sevinirim alayımmı yoksa hiç almayım mı ..

    YanıtlaSil
  4. Kesinlikle optimals eğen out mayıs kataloğunda kaçırmayın. Tum yaş gruplari ve tüm cilt tipleri için. Hem de spf 20 içeriyor Avon boşverin

    YanıtlaSil
  5. avon solutions gündüz kreminin fiyatını lütfen yazar mısınız? marketlerde filan kaç tl? bir de karma ciltler için yüz temizleyici köpük yani hani mavi renk olandan? fiyatlarını biliyorsanız yazar mısınız lütfen? nette ucuz diyor ama markette ne kadar?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. marketlerde satılmıyor diye biliyorum ben Avon ürünlerinin.Fiyatlarını şu an bilmiyorum ama GG ve hepsiburada gibi sitelerde bulabilirsiniz,uygun oluyorlar.Fiyatlarını öğrenip yazacağım.Oriflame hakkında hiç bilgim yok ne yazık kı :s Ama araştıracağım.

      Sil
  6. avon oriflame ve dove markaları gazi üniversitesi güzellik ve cilt bakımı bölümü öğrencilerinin araştırması sonucu zararlı olduğu ve gözün altında milli (tam olarak milli mi bilmiyorum aklımda öyle kalmış :D ) denen kabarcıklar oluşturduğu kanıtlanmış, kullanmanızı pek tavsiye etmem arkadaşlar. Bunu hem internetten duydum hemde bir dostum söledi bir de watsonsdaki görevli bir kıza sormuştum oriflame markası sizde varmı? diye bu cümleyi aynen bana sölemişti.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama malesef piyasada en bulunabilir markalar bu üçü de :( Bilgilendirmen için çok teşekkür ederim canım,artık çok daha dikkat edeceğim.Ama hayatımdan tamamen çıkarmak mümkün olur mu bilmem :(

      Sil
    2. tamamen çıkarman mümkün tabikide hatta en iyisi başlamadan bitirmek. ben oriflame rimel alıcaktım araştırim dedim nasıl bir marka ortaya bu sonuç çıkınca vazgeçtim umarım bidaha kullanmazsın farkettirmeden yüzü mahfediyor..

      Sil
    3. Evet artık elim gitmiyor o markalara ama bir kere feci şekilde bulaştığım için vazgeçmek kolay olmayacak :( Çok sağol uyarın için..

      Sil
  7. Kac yasinda olursak olalim solutions kremi kullanabilirmiyiz

    YanıtlaSil
  8. Avon u cildi yağlı biri olarak başladım, kuru Pullu, olarak bitirdim.keşke yağlı kalsaydı . Cildinmi bozdu.şimdi Oriflame kullanıyorum.memnunum

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamı Takip Edin