My Wish List :)

Ocak 01, 2012

Karbeyaz az önce bi tweet atmıştı artık sadece wish list'indeki ürünleri alacakmış.Cok haklı,paralarımızı nerelere harcıyoruz...Kafama yattı bu fikir ben de böyle yapacağım :))

Şimdilerde almak için yoğunlaştığım ürün Loreal True Match Pudra ve Fondöten,bir de dipliner'ımın fırçası bozuldu artık.Yeni bi tane almalıyım...Londradabirtürkkızı'nı takip ettiğimden beri çok açıldı gözüm çok :)) Mesela far bazı almak istiyordum kendim yaptım :) Likit allık almak istiyordum ama onu da kendim yapacağım :)) Ha kızlar bir de saçları yağlandırmayan bir şampuan öneriniz var mı??Pantene'in Aqua Light Serisi'ni kullanıyordum ama ondan beri saçlarımın yağı çığrından çıktı :((

Ayrıca True Match'i kullanan var mı??Acilen bekliyorum önerilerinizi.


Sanırım ambalaj değişikliği olmuş,siyah yapmışlar,güzel olmuş :))


İstediğim pudraaaaaaaa :








Bu da çok kullanmayacağımı bildiğim halde istediğim fondöten.
NOT: RESİMLER FARKLI SİTELERDEN ALINTIDIR.


Bu yazılar da ilginizi çekebilir

6 yorum

  1. tatlım Londarabirtürkkızını ben de takip ediyorum.Konuşması ne tatlı onun öyle ya bayıldım ona:) çok şeker.
    Saç yağlanması sorunsalına gelirsek ben buna deva bulamadım. Dene dene şampuan kalmadı. Pantene Aqua Lightı ilk kullandığımda başta etkiliydi.sonra yine aynı:( ama memnun kalanlar olmuştur.Herkeste aynı etkiyi göstermez biliyorsun.Dene yine de..

    YanıtlaSil
  2. Canım ben aqua light ı kullanmadan önce böyle feci değildi sorunum.Ama artık ertesi güne kalmıyo saçlar :s

    YanıtlaSil
  3. canım öncelikle kapatıcılık arıyorsan kesinlikle true match önermem..artı kuru cildin varsa asla kullanma.
    dipliner a gelirsek flormarın üzerine biraz daha para koy maybelline ya da loreal al daha kaliteliler hemde daha siyahlar..
    o lanet aqua light bitsin diye neler yapıyorum bilsen dolduruyorum avucuma bol bol :D head and shoulders alacaktım ama watsons biralıyı önerdiler yanındada watsons saç cilası önerdiler onu kullancam mis gibi :) daha uygun :d bakalım nasıl olacak :D

    YanıtlaSil
  4. ahh canım benim de saçlarım 2 günde yağlanır yapışırdı syoss şampuan kullanıyorum şimdi ama krem kullanmıyorum =) krem çok daha fazla yağlandırıyo =)

    YanıtlaSil
  5. Karbeyaz: canım evet kapatıcılık istiyorum ama londradabirturkkızı (su) bununla çok harika bi makyaj yapmıştı.Kapatıcılığı da iyiydi,bilemedim şimdi :( Ya istediğim porselen gibi bi cilt.O da öyle yapabilmişti.Neyse şey flormarı da defalardır kullanıyorum memnunum,ama dediklerine de bakacağım :) Ay o Aqua Light ölsün :@ çok harika bişi gibi duruyo,tipine bakan adam sanır :D Tabi senin orda Watsons var biralı da alırsın şampuanını votkalı da :D olmayanlar ne yapsın :)) Şampuana cilaya bira mı katalım :)) (alıştım kendi makyaj malzememi kendim yapmaya,bunu da yaparım walla :) )

    Flu: Canım krem kullanmayınca kötü oluyo saçlarım :(( Evet mutlaka yağlandıran krem ama açılmıyo krem olmadan :( Syoss'tan memnun musun?

    YanıtlaSil
  6. şimdilik memnunum sanırım ama yağlanma olmadı sönmedide bende kremsiz kullanmazdım genelde ama zor geliyo durulanan kremler =) durulanmayanlar dahada zor :D üşeniyorum ama saçlarım dolaşmadı kuru olmadı şuanlık memnunm =)

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamı Takip Edin