Özi'nin Rujları, Lipstickleri, Lip Glossları (2011)

Aralık 14, 2011

Rujlarımı [bi kısmını bulamadım :(( ] elden geçirirken "aaa neden bununla ilgili bi makyaj blogu postu hazırlamıyorum ki" dedim.Ama hüsrana uğradım,neymiş benim ruj kutum ayol...Fulllllllll Avon :@ Evet ani bir kararla blogumun adını "Özi'nin Avon Böcesi" olarak değiştiriyorum :P


Hep Avon Hep Avon....Ama haklıyım ben de canım,buralarda öyle uçuk markalar olmuyo.En uçuğu Maybelline :) O da öğrenciye pek bi uçuk hakikaten :) Hiç indirime de girmiyor buralarda bu meretler :(( O sebeple olsa gerek Avon'a sarmışım :s

Ve dikkatimi çeken bir diğer konu da aşağı yukarı hep aynı renklere sahip olduğum :@ (Ama savunucu iç sesim diyor ki "mavi,yeşil,gri mi süreceksin.Ruj dediğin ya pembe olur ya kırmızı ya kahverengi, e sende de bunlar var işte :)"

Pek iç açıcı bi post diil gibi geldi ama olsun,içimden geldi :) En azından yakında kendime bir Avon Danışma Hattı oluşturabilecek kadar ürün bilgim var :D:D

Tüm rujlarım,eksiklerim çok nedense, color trendlerden "Avon Be Mine ve Avon Sequin"im kayıp,Normal Avonlarımdan Avon Sparkling Blush ve Avon Sparkling Peach kayıp,nerdeler bilemedim.
özinin-rujları


Color Trend serisinin şu kalpli rujlarından nefret ediyorum,onu kullanınca diğer normal color trendlere şükrediyorum :)  Arkadakiler soldan sağa Vino Disco,Raisin Wine,Rich Berry (Raisin Wine'ı yeni aldım ve rengine bayıldım,Rich Berry de vazgeçilmezim..) Evet süper rujlar değil,hatta bazı dudaklar kuruluktan şikayet ediyor ama ben bunların renklerini beğeniyorum,fiyatlarına göre iyiler..Öndeki Kalpli berbattttt...! Yanındaki ise çok eski bir ruj,dudak şeklinde.Rengini çok beğeniyorum inanılmaz doğal duruyor.
color-trend-Vino-Disco-Raisin-Wine-Rich-Berry




Bu rujlarımı bazen seviyorum bazen sevmiyorum :) Sparkling Warm Rose,Frozen Rose,Country Rose...Bu rujlarımın hemen hepsinden vardı ama sevmediğim zamanlarımda çoğunu elden çıkardım.Bir gün blog yazacağımı bilsem hayatta vazgeçmezdim rujlarımdan :))
Sparkling Warm Rose,Frozen Rose,Country Rose



Şu en baştaki ruj da pek bi eskidir,yumuşacık bir ruj,şimdi yok bunlardan yanlış değilsem...Crushed Rose,Yanındaki nemlendirici rujlarından Moisture Reduction serisi olması lazım,renk Rose Ribbons.Ortadaki Mineral serisinden Crystal Coral (sim küpü bir ruj hiç beğenmedim :s ) Yanındaki Rujlar da köşeli ( serinin adını unuttum :s ) Pink pop ve Mocha Madness..İnanılmaz kırılganlar,bu yönüyle sevmiyorum.Pink Pop güzel bir renk ama inanılmaz simli geliyor bana.Fakat Mocha Madness bir efsane benim için.Bu üçüncü rujum...Harika..İlerde onunla ilgili bi yazı yazmayı planlıyorum :) Bu köşeli serinin nerdeyse tüm rujları vardı ama kırılınca attım :@

Crushed Rose, Moisture Reduction, Rose Ribbons, Crystal Coral, Pink pop, Mocha Madness,




Ve bence Avon'un en güzel rujları....Ortadakini sevmedim renk itibariyle ama soldaki süper bir nude...Avon bunu neden kaldırdı anlamadım,tam da modayken...Sağdaki ten rengi ise dudak görünümünü düzgünleştiren lipstick..Sürünce taze bi görünümü var :)
avon-ruj-lipstick



Nihayet Avon harici bi kaç ruj...Pastel 94 ve Claire's :) Pastel ile ilgili yazı yazmıştım...Claire's i ise kuzenim göndermişti,ben kiremit rengi ruj diye tutturunca sus payı olarak getirdi bana :D
Pastel 94 Ruj, Claire's



Bunlar da çift taraflı dolgunlaştırıcı lip glosslarım,renklerini çok seviyorum...Yanındaki ise sanırım ikisinin karışımı gibi birşey :) Bi sabah sürdüm de dudak felci oluyordum...Hava soğuk ruj mentollü....
avon-çift-taraflı-lip-gloss


Soldaki Kırmızı Rujlarımın Kraliçesi, Maybelline :) Fatal Red 530 numara...Harika bir kırmızı,yazısı gelecek.Yanındakini de Hatay'dan bir arkadaşım vermişti rengi yakıştı dedi :) Charme 204 numara.Ucuna ne olmuş bu rujun yaaaa :(
maybelline-fatal-red-530-charme-204


İşte böyle,beğendiniz mi bilmem şimdilik bu kadar.. :) Beğendikleriniz,yorumlarınız...Hepsini bekliyorum...Sizi seviyorum :))

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

21 yorum

  1. canım benim baya rujun varmış.Hatta bundan sonra avondan ruj alacağım zaman kesinlikle önce sana danışıcam.:)) Rujlarını sağlıkla,mutlu günlerde sürmen dileğiyle...:))

    YanıtlaSil
  2. Ah o dolgunlaştırıcılı olanları nasıl kullanıyosun yaa çok berbat ediyo beni Benimde rujlarım hep avon yalnız değilsin =) benimkiler biraz daha koyu renkler ama =) genelde aynı serilerden almışız =)

    YanıtlaSil
  3. physical evet canım mutlaka sormalısın :) Elimde olmayanların da numunesi var zaten :))

    fluu canım o rujları yazın kullanınca ii oluyo,kışın ben de sevmiyorum ama renkleri güzel... :) Kesinlikle dudakları kurutuyor,kış için hiç ii diil.

    YanıtlaSil
  4. nasıl iç açıcı bir post olmuş valla bayıldım gülezel günlerde kullan hepsini:))
    http://daphnezamani.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. teşekkür ederim rengarenk daphnecim,takibe alıyorum seni :) Beğenmene de ayrıca çok sevindim :))

    YanıtlaSil
  6. ay hepsi cok güzel, ruj alasım geldi :D

    YanıtlaSil
  7. Nerwen ciddi misin canım ay çok mutlu oldum,hiç de iddialı bi post değildi halbuki :)) teşekkür ederimmm :)))

    YanıtlaSil
  8. ay ne çok rujun var kısss:) ben de coral tonlarında istiyorum bi alamadm

    YanıtlaSil
  9. undenied canım counrty rose coral gibi,bi dene istersen.Coral da çok zor yaaa,yakışanı bulana dek ölüyo insan :(

    YanıtlaSil
  10. merhabaaa,yazınız çok güzel ben de avon temsilcisiyim biriktirmeye başlıyorum tüm avon ürünlerini :) bu avon anew düzgünleştirici dediğiniz ruj sürünce nasıl bir renk bırakıyo dudakta?

    YanıtlaSil
  11. merhabalar yorumunuzu yeni gördüm :( düzgünleştirici çooook hafif bi renk bırakıyo.ten rengi gibi,ama çok az :)

    YanıtlaSil
  12. anew in düzgünleştirici rujundan almayı düşünüyorum .. Plumberry nasıl bi renk :S resimde biraz koyu gibi duruo sanırım ama umarım çok koyu çıkmaz.. bide alakasız olacak ama şu hdra radience cidden övüldüğü kadar güzel bi kremmi .. fiyatı şuan 9 buçuk ondanda almayı düşünüorum .. hoş aslında karma bi cildim var ama olsun :D

    YanıtlaSil
  13. o dolgunlastırıcı olanların tüm rengini aldım nerdeyse dolgunlastırıcı tarafını surmedigiğin zaman harika matlıkta ruj oluyor :)) ve kesinlikle yalnız değilsin :)))

    YanıtlaSil
  14. @ adsız : öncelikle cok cok özür diliyorum eskiden yorumların kontrolü bende değildi göremiyordum yorumları,şimdi tek tek okuyup inceleyebiliriyorum :( Plumberry benim de aklımı çeliyor aslında ama Anew'den iki ruj aldım ikisi de kullanabileceğim renkler değil.Sanırım öncesinde bi numune almak ve mutlaka denemek şart.

    Avon Hydra Radience'ı değil de lekeler için olan solutions'ı kullandım.(Düzenli kullanmadım :( ) Genel itibariyle güzel bir nemlendirme sağlıyorlar :)

    @ Özgem Metin : Evet matlık harika ama dün sürdüm çok kuruttu gibi geldi dudaklarımı,neden acaba bilemedim :) Dolgunlaştırıcısı ve öbür tarafıyla mükemmel...değil kurutmak ne yaparsa yapsın vazgeçmicem ondan :) Morunu tavsiye ederim harika doğal duruyor dudakta,tabi kişiye göre değişir :)

    YanıtlaSil
  15. OO kalPliler bır vnılya kokulu olanlar var kalp şeklinde ruj çokk ıgrenc haketten ya benım dudaklarımı 5 dk sonra kurutmaya başlamıştı ...:S
    Şu ıkı tarafLı dolgunlaŞtırıcı ruJlAr nasıL canım mat tarafı cokMu kotÜ nemlendırıyorMu ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kalpli rujundan nefret ediyorum avonun...

      Mat tarafı sürdükten az bi zaman sonra kuruyup matlaşıyor,nemlendirmiyor özellikle tek başına sürünce.Ama dolgunlaştırıcı kısmı favorim :))

      Sil
    2. hım ıyımıs yav alcakdım bende zaten canım ıy oldu ogrenDıgım parlAtıcılar daıma ıyı duruyor dogal gosterıyorlAr makyajı dogal olanı herzaman severım ...:D

      Sil
  16. avon dudak dolgunlaştırıcı ve nemklendirici lipstikten almayı düşünüyorum nasıl?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dolgunlaştırıcı kısmı gerçekten başarılı,seviyorum ben.Azıcık yakma yada dondurma etkisi var ama çok değil.Dolgunlaştırmada oldukça başarılı.Ama mat kısmını çok severek kullandığım söylenemez,nötr halde fikirlerim o tarafla ilgili :)

      Sil
  17. Ne çok rujun var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu an kullandığım rujlar bunlar değil, güncellenmiş halleriyle bir yazı yazacağım :) Sevgiler.

      Sil

Facebook Sayfamı Takip Edin