Oriflame Maxi Lash Maskara-Ciddi ciddi takma kirpik gibi :)

Kasım 19, 2011

Oriflame'in göz makyajı için taraklı bir maskarası var bilmeyen yoktur eminim...Ama ben bilmiyordum :D Yazın kozmetik blogu yazmaya başladığım zamanlarda Oriflame ürünleriyle uzaktan da olsa tanışma fırsatım oldu.Ben de Oriflame Maxi Lash maskarayı aldım :))
İlk zamanlar beğenmediğimi itiraf etmeliyim,çok abartılı geldi bana :)) Bi de kirpiklerim gözlüğüme değiyordu rahatsız oluyordum :D

Ambalajı çok harika :) Feminen,kıpkırmızı :)) Maskara fırçası bilinenlerin çok dışında,bildiğiniz tarak :D Bi tarafı sık dişli diğer tarafı seyrek.Seyrek dişlerini kullanınca kirpikler yapışıyor birbirine,ayrık durmuyor.O yüzden ben sık dişli tarafını kullanıyorum.Ama şunu söylemek gerekirse maskaranın kendisi pek de iyi değil.Topak topak durabiliyor :s Ama ben yine de seviyorum bu aralar kendisini :)

Oriflame Maxi Lash Maskara  bu aralar devamlı çantamda :D

Oriflame Maxi Lash Maskara-1



Bu da taraklı maskaramızın fırçasını göstermek amacıyla başka bir siteden alıntı resim..

Oriflame Maxi Lash Maskara-2


Bu da kirpiklere etkisi :) Tek kat uygulandı :)

Oriflame Maxi Lash Maskara Görünüm-1




Oriflame Maxi Lash Maskara Görünüm-2

Oriflame Maxi Lash Maskara Görünüm-3

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

3 yorum

  1. Bu maskarayı çok severek kullanıyorum, kirpiklerim yogun zaten tek tek gorunmesi için herseyii yaparım. yapışık görüntüyü hiç sevmiyroum. En sevdiklerim arasında. Yeni bir maskara cıktı, geçen bir dergide gordum ama hangi markanın hatırlamıyorum DNA Maskara diye , çift taraklı değişik bişiydi, ALİX avien olabilir emin değilim, onu da bir merakımdan deneyeceğim fiyatı makulse.

    YanıtlaSil
  2. Süper bendede bu maskaradan var

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamı Takip Edin