Gereksiz bi mascara Flormar Volume Sclupting Maskara

Ekim 30, 2011


Merhaba böcelerim :)
Makyaj blogumun bu yazısını göz makyajım için kullandığım Flormar Volume Sclupting Maskaraya ayırdım. Kendisini Markafoni'den yapmış olduğum alışverişte almıştım. Hacim veren bir maskara.Evet belki gerçekten de öyle ama fırçası tam bir kabus....Bu fırçadan nefret ediyorum,ayrıca hemen ama hemen topak topak oldu gözlerimde bu maskara, e-flormarda kullanıcı yorumları benim söylediklerimin aksini söylüyor ama benim için sınıfta kaldı...Kirpiklerimi kaşındırması da cabası.Evet belki kuruduktan sonra dökülmeyecekti ama öyle bi kaşınıyor ki kirpik diplerim,dökmemek elde değil....Bilemiyorum ben sevmedim :((

Kullanan oldu mu,sizin yorumlarınız neler böcelerim?
Flormar Volume Sclupting Maskara-1

Flormar Volume Sclupting Maskara-2

 işte bu da kabus fırça :D
Flormar Volume Sclupting Maskara Fırçası-1

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

9 yorum

  1. ben de begenmedimmm şikayetçiimmm

    YanıtlaSil
  2. ben de beğenmedim ama şikayet edecek kadar değil yaa :)

    YanıtlaSil
  3. Bende de var bi Flormar maskara. Fırçası kalın kalın hiç sevmedim :/

    YanıtlaSil
  4. ayyy flormarın hiçbir maskarasını sevmedim,fiyatı da çok uygun değil yani onu alacağıma iki tl fazla koyar maybelline alırım dicem ama maybelline de bana hiç yaramıyo yaaa :(

    YanıtlaSil
  5. Aa benim arkadaşım kullanıyor ve çok memnun bende ona güvenerek yeni aldm ama denemedim bakalm ben memnun kalıcakmıyım :)

    YanıtlaSil
  6. Flormarın maskaraları kirpikte hemen kuruyor canım. Bu yüzden ben de süremiyorum. Topaklanma yapmıştı. Ama sendekini çok merak ettim. Benim gördüğüm Flormar maskaralarının fırçaları kıl fırça bile olsa çok sertti. Bir de yapıştıktan sonra fırçayla açamıyorsun Maybelline gibi.. Ben de Flormar kullanmak istiyorum Türk malı diye fakat keşke işe yarasa şu maskarası..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Flormarın rotating maskarası var bir de,onu da denedim kuzenimden,ama pek aklımda diil maskaranın yapısı.Sadece fırça döndüğü için sürüm güzel oluyor diye hatırlıyorum :) Gerçi son zamanlarda flormar aştı kendini,maskaralarına da çözüm bulmuştur muhakkak :)) Denemek lazım :)

      Sil
  7. hehe :) fırçası dönse bile durdururum :) hiç sevemiyorum. Evet aslında deneyeceğim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D rotating harika dönüyor.Bu yazımdaki maskara sabit,tembel :D :D Ama o denemeye değer gerçekten :))

      Sil

Facebook Sayfamı Takip Edin