Ayaklara özel bir ürün: Avon Foot Works :)

Ağustos 18, 2011

Ayaklar ve eller vücudun en çilekeş organları bana göre :)) Tüm yükümüzü taşıyan her zaman iş başında olan ayaklarımıza iyi davranmak...Bu onların hakkı :)

Ben öyle makyaj bloglarında geçen "şuraya şu ürün,buraya bu ürün kullanacaksın" klişelerinden nefret eden,"krem kremdir arkadaş eli ayağı olmaz" biriydim hep. Taaa ki Avon Foot Works ile tanışana dek.Bu seriyle tanışmadan önce Lapitak kullandım,sürdükten sonra ayakta plastiğimsi bi his bırakıyor,sevmedim.Ama Foot Works öyle değil :))

Daha önceleri 3 Fonksiyonlu Kremini kullanmıştım o da çok güzeldi :) Ama elimde mevcut diil resmi,yine de resim ekleyeyim :)) Ürün 75 ml,ayakları yumuşacık yapmanın yanı sıra ferahlatan bi yanı var.Ayrıca tırnakları da güçlendiriyor.
Avon Foot Works Ayak Kremi

Sıradaki ürün şu an kullanmakta olduğum pürüzsüzleştirici krem (Avon Foot Works Rough Skin Remover)  :)) Geçen ay indirimden almıştım ve inanılmaz memnunum.Bu krem pütür pütür tanecikleri olan bi ürün ve aslında krem diil :) Ayaklardaki sertleşmiş bölgeleri yumuşatıyor ve 75 ml.
Kullanımı :
Temiz ve kuru ayaklarımıza sürüyoruz 60 sn bekliyoruz.Ve sonra hafifçe ovarak masaj yapıyoruz sertleşmiş deriye.Ardından ılık suyla duruluyoruz ve kuruluyoruz :)) Ürün yıkanmış olmasına rağmen o yumuşacık kremli his saatlerce kalıyor ayaklarınızda.Ben çok sevdim :))

Avon Foot Works Rough Skin Remover

Bakın ürünün içinde minik tuz gibi tanecikler var onu göstermek adına da bi foto çektim :))
Avon Foot Works Rough Skin Remover2

İkinci ürün de normal sıradan bi krem ama ciddi ölçüde topukları yumuşatıyor,topuk yumuşatıcı krem (Avon Foot Works Heel Softening Cream).Tabi illa ki sadece topuklarınıza sürün diye birşey yok,tüm ayak yumuşacık oluyor.
Kullanımı ise normal temiz ve kuru ayaklara sürüp,masaj yaparak yedirmek ve çorap giymek :))) Bu da 75 ml :)
Bazen ellerime de sürsem mi diyorum :))

Bu kremlerden diğer ürünlerde de olduğu gibi ilk sürüşte mucize beklemek doğru değil ama ilk kullanımda bile etkisini göreceksiniz.. :)

Avon Foot Works Heel Softening Cream

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

2 yorum

  1. Foot works denememştim hiç ilgimi çekti :) Tşkler :)

    YanıtlaSil
  2. evet canım ben çok beğendim ve hakkını vermek lazım diye düşünüyorum :)) Özellikle de pürüzsüzleştirici <3

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamı Takip Edin