Atasun Optik Alışverişim

Ağustos 10, 2016

Kızlar yeniden merhaba!
Bugün sizlere kozmetik dışı bir alışverişimden bahsedeceğim. Atasun Optikten yaptığım gözlük alışverişimden. Aslında her ne kadar kozmetik değil desem de görünümünüzü tamamlayacak aksesuarlar güneş gözlükleri.

Yaklaşık 17-18 sene daimi numaralı gözlük kullandıktan sonra Mayıs ayında gözlükleri attım, bilenler bilir. Ve tabii gelsin güneş gözlükleri. Güneş gözlüğü kullanmak ameliyattan şart, ve tercihimi de doğru bir adresten yapmak istedim. Daimi gözlük kullandığım zamanlarda da alışveriş yapmak istediğim bir adresti Atasunoptik.com.tr

Geniş marka, model ve fiyat seçenekleriyle, dönem dönem yaptıkları kampanyalarla en sevdiğim alışveriş noktası kendileri. Vogue, Tommy Hilfiger, Miu Miu, Rayban ve aklıma gelmeyen bir sürü marka...Hangi markaya bakacağımı şaşırdım. Ben aldığım dönem uygulanan bir kampanya sebebiyle üç gözlük aldım. 

İlk gözlüğüm Emporio Armani 4038; kahverengi ağırlıklı, camı degradeli bir model. Açıkçası yakıştığı için aldım yoksa desen olarak pek sevdiğim bir deseni yok. Tüm bunlara rağmen sıcak yaz aylarında en kolay kullandığım model bu oldu. Kemik çerçevesi fazla ısınmıyor ve hem güneşi kolaylıkla engelliyor hem de hafif ve şık bir model. Gözlüğün kılıfını ilk zamanlar gözlükten aha çok sevdiğimi belirtmeliyim :)



Diğeri Seen 005 Pink: Yüzüm yuvarlak olduğu için köşeli modelleri tercih etmeliydim, rengi de çok hoşuma gitti ve satın aldım. Değişiklik istediğim zamanlarda severek kullanıyorum. 



Ve en gözdemde sıra, Seen 002 Red: Rayban pilot model gözlükler yüzüme minik gelince ben de bunu tercih ettim, hem uygun fiyatlıydı. Değişik değişik takarım diye aldım ve en içime sinerek taktığım gözlüğüm bu. 

Bunların dışında aklımda başka gözlükler de var almak istediğim.
Dönem dönem yapılan kampanyalarla öyle uygun fiyata denk geliyor ki, "optik" garantisiyle o fiyatlara gözlük almak oldukça şaşırtıcı ve zevkli oluyor.

Benim sıkça alışveriş yapacağım bir site Atasunoptik.com.tr ve bir çok ilde satış noktaları da var.
Siz Atasun Optik'i tercih ediyor musunuz?
Bir sonraki yazıda görüşmek üzere,
Sevgiler,
Özi

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

1 yorum

Facebook Sayfamı Takip Edin