5 Blogger 1 Ürün: Rituel de Beauté Ürünleri Vol1.

Ağustos 13, 2016

Merhaba!
Bugün size 5 Blogger 1 Ürün kapsamında aslında makyaj bloglarından ve youtubedan adını sıkça duymaya başladığımız Rituel de Beaute markasının hayat kolaylaştıran iki ürününden bahsedeceğim. 
 Öncelikle bu marka Cruelty Free yani hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir marka. 


Rituel de Beauté Siyah Nokta ve Kir Temizleyici Burun Bandı: Son dönemlerde Bimlerde oldukça uygun fiyata satılıp gayet başarılı performans gösterince herkesin ilgisini çekmeyi başaran bu bandın hem iyi hem kötü özellikleri var.

Rituel de Beauté Siyah Nokta ve Kir Temizleyici Burun Bandı

Oldukça kuvvetli yapışan,geniş yüzeyiyle burnunuzun kocaman bir alanına yeten bu bandın bana göre tek olumsuz yanı biraz fazla bulaşık olması. Ne demek istiyorum; burnunuzu ıslatıp bandı burnunuza yapıştırıyorsunuz ve hava kabarcığı bırakmamak için parmaklarınızla düzeltiyorsunuz. İşte bu sırada burnunuzdaki suyla ıslanan yumuşayan bandın zamkı parmaklarınıza bulaşıyor. Bandı çıkardığınızda burnunuz hala bir miktar zamk ve temizlenmesi oldukça zor.

- Ben bir miktar disk pamuğa bebe yağı döküp temizleyip ardından alkollü bir tonikle temizlemeyi tercih ediyorum.
Bu mendilleri bilmeyeniniz yoktur diye fazla detaya inmeyeceğim.
Tekrar alır mıyım? Elbette :) Çok aşırı siyah nokta problemi yaşamasam da dönem dönem kullanıyorum. Unutmadan, siyah noktalarınız ne kadar belirgin ve siyahsa temizlenme performansı o kadar iyi oluyor.

Rituel de Beauté Diş Temizlemeye Yardımcı Pratik Mendil: Diş temizliğime oldukça özen gösteren biri olarak çantamda seyahat boyu diş fırçası ve macunu mutlaka bulunur. Özellikle üniversitede okurken ve çalıştığım dönemde gün boyu bir şeyler yiyip içiyordum ve diş temizliğim ve ağız ferahlığım benim için oldukça önemli.

Rituel de Beauté Diş Temizlemeye Yardımcı Pratik Mendil

Bu ürün ise susuz fırçasız olduğunuz bir anda kurtarıcınız olacak mendil şeklinde ürünler. Hijyenik tek tek paketli 8 mendil var bir kutuda, paketi açtığınızda karşınıza çıkan mendil parmağınızı geçireceğiniz şekilde tasarlanmış,petekli yüzeyi parmağınızın iç kısmına gelecek biçimde takıp dişlerinizi temizliyorsunuz. Az miktarda köpürüyor ve diş macunu tadı alıyorsunuz,ferahlığı bu şekilde sağlıyor. Bu arada aromasının da yuttuğunuzda zarar verecek kadar çok olmadığını düşünüyorum. 

Rituel de Beauté Diş Temizlemeye Yardımcı Pratik Mendil

Ben nasıl kullanıyorum?
Bulunduğum mekanda su varsa ne ala,su yoksa içme suyumdan kullanıyorum. Öncesinde ağzımı çalkalayıp daha sonra mendil ile diş yüzeylerimi temizliyorum ve sonrasında da yine suyla çalkalıyorum ağzımı ve nispeten daha temiz ve ferah dişlere sahip oluyorum. Tekrar çalkalamanın mümkün olmdığı durumlarda da sorun olmuyor dediğim gibi. 

Diş temizlik rutini olarak kullanmamalısınız, yani asla fırça ve macun temizliğinin yerini tutmuyor. Diş aralarınızı temizlemiyor en basitinden.

Ben Hayat Kurtaran 5 Kişisel Bakım Ürünüm yazımda bahsettiğim ürünlere ek bu mendili de  kesinlikle çantamda bulunduruyorum ve bitecekler diye de ödüm kopuyor. Buradan firmaya sesleniyorum, bu mendilleri kolay bulunabilir halde marketlerde vs satışa sunmalısınız.

Ben Rituel de Beaute markasını çok seviyorum,
Siz bu ürünleri nasıl buldunuz?
Denediniz mi
Yazarsanız sevinirim,
Sevgiler,
Özi

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Rituel de Beauté ürünleri hakkında 

Mehtap's Lifestyle ne demiş?
Miss. Poine ne demiş?
Cadının İkizi ne demiş?

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

5 yorum

  1. 5 blogger o 5 :) beşi bir yerde gibiyiz :D Evet gerçekten şöyle bir gratis,watsons gibi yerlerde de satılsa ulaşımı daha kolay olaca :) Ellerine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay kuzum el alışkanlığı :) Her yerde de 4 Blogger olarak geçince adımız :) Ben ve 4 <3

      Sil
  2. Güzel yazı olmuş.. özellıkle burun bantları vazgecılmezım oldu :) bende bloguma beklıorm sızlerı ekleyecegım

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamı Takip Edin