Turuncu Kasa Alışverişim

Nisan 08, 2014

Günaydınnnn!

İnstagramda takip edenler bilir dün Turuncu Kasa alışverişim elime ulaştı. Cilt bakım alışverişimin ikinci ayağıydı bu. Diğeri hangisiydi hatırlamak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.


Bloglarda Avéne ürünlerinde %50 Turuncu Kasa indirimi olduğunu görünce atladım. Güzel bir nemlendirici arayışındaydım, bir de Şule'nin ballandırdığı Termal sulardan alacaktım zaten. Attım da attım sepete... E hazır yaz da yaklaşıyor, bayıldığım güneş koruyucum da bitmek üzereydi hazır, e indirimdeydi de...

Velhasıl böyle kalabalık görünse de 4 parça ürün aldım. Çünkü Vichy Ürünleri güneş kremini alana diğerleri hediye şeklinde bir kofreydi.


Gelelim fiyatlarına;

Avéne Thermal Su 300 ml. : 24.50 TL
Avéne Thermal Su 50 ml : 9.45 TL
Avene Hydrance Optimale UV Legere 40 ml : 50.40 TL
Vichy Capital Soleil Spf 50 ve Yüz Kremi Cilt Bakım Seti  : 39.83 TL

Ben Avéne indirimini herkes gibi net %50 anlarken,aslında hali hazırda olan %30 un üzerine yapılan bir indirimle %50 oluşu beni hayal kırıklığına uğratmadı değil.... Kargosu ıvırı zıvırı dahil toplam 104.02 TL ödedim.

Açıkçası Vichy fazlaca indirimdeydi, geçen sene 50 liraya aldığım ürünü bu sene 40 liraya almış olmak sevindirdi beni ;)

Ürünleri kullanıp yorumlayacağım...
Vichy yazımı da yukarıdaki linkten okuyabilir, karma/yağlı cildinize uygun akışkan bir güneş kremi arıyorsanız bu indirimden faydalanabilirsiniz...
Sevgiler...
Özi







Bu yazılar da ilginizi çekebilir

4 yorum

  1. hepsi çok güzele benziyor hiç birini kullanmadım daha önce :)) termal sular amma moda oldu ben bildiğin maden suyunu kullanıyorum çoook da memnunum :))
    güzel günlerde kullanın :))

    YanıtlaSil
  2. Ben de bu kampanyadan alış veriş yaptım, yazısı da şurada: http://bakimsalseyler.blogspot.com.tr/2014/04/turuncu-kasa-alsverisi.html

    Yazıda da anlattığım gibi ürünler elime 10 günde geçti ve beni uğraştırdılar. Daha da temin edilemeyen ürünün parasını geri almakla uğraşacağım. Pek memnun kaldığım bir alışveriş olmadı.

    YanıtlaSil
  3. ben aldığımda 300ml kalmamıstı 50ml ile idare ediyorum şimdilik :) güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  4. Bende 300ml avene termal su aldım, geldi oh mahşallah, çantaya atmalık almam lazım artık bir ihtiyaç alışverişine kaldı :( Bu akdar büyük olacağını tahmin etmmeştim, yoksa 1 tane de küçük alırdım :)

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamı Takip Edin