Ben Her Pazar Alışveriş Yaparım...

Eylül 22, 2013

Evet kızlar farkettim ki ben online alışverişlerimi hep Pazar günleri yapıyorum :D Neden bilinmez,psikolojik nedenlerini araştırınız :)

Tüm alışverişlerim hep pazar günleri...Bi önceki Pastel alışverişim de öyle oldu.Ve bugünkü Ebay alışverişim :)) Cumartesi gecesi karar verip Pazar hoooop alışveriş :D

Neler mi aldım??

Bu saç bandını çoook seviyorum,nerde gördüm hatırlamıyorum ama aşık olmuştum.Burda buldum ve kaptım :)


Bu kapatıcı paletini Sebi Bebi'nin kontür uygulaması videosunda görmüştüm ve aşık oldum,almak istedim :) Aynısı mı bilmiyorum ama Ebay'de bunu buldum :) Kendilerini sadece kontür amaçlı kullanacağım.


Hello Kitty'e dayanamıyorum! :)


Bu paleti de öbürü iyi cıkmazsa diye aldım :D Bir de açık renkleri daha fazla olduğu için tercih ettim,ne çıkarsa bahtıma :)


Ve bu :) Son zamanlarda eşin dostun düğününe giderken,benim için çooook özel bi düğün,davet değilse kuaföre gitmiyorum :) Kuaförde harcadığım vakit çileden çıkarıyor beni (bekleme zamanı),o sebeple de saçımı kendim yapıp (makyajımı zaten her daim ben yapıyorum,şu ana dek kuaföre makyaj yaptırmak gibi bi hata yapmadım :) ) O sebeple de saçlarımda bu tarz aksesuarlar kullanmayı seviyorum,hadi bakalım nasıl olacak bu?
Benim yaptığım alışveriş bu şekildeydi...Ebay'den gelenler genelde parça parça geldiğinden toplu alışveriş postu hazırlayamayacaktım,o yüzden sıcağı sıcağına bu yazıyı yazayım dedim.Nasıl buldunuz aldıklarımı...Detay isterseniz (satıcı adı,fiyat vs..) yorum kısmına yazarsanız yardımcı olurum :)

Haydi bakalım,hemen gelsinler sabırsızlanıyorum :)
 Sevgiler...Özi :)

*Resimler ebay.com'dan alıntıdır.

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

19 yorum

  1. Şimdiden güle güle kullan canım benim =) Bende geçenlerde alışveriş yaptım , cüzdan aldım yurtdısından geldi :D Şimdide 3-4 tane canta sipariş ettim. Bir blogta okudum yurtdışı siparişi bir kişiye yıllık 5 kez hak tanıyormus. Bununla ilgili birsey biliyor musun=? aldıklarım gelmez diye korkuyorum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkürler...Ama sanmıyorum öyle bişey olsun,ben daha gecen aylarda da bi sürü sey aldım :) Umarım öyle değildi...Benim de cüzdanım var pembiş.Ebay'den :)

      Sil
    2. İnş. öyle değildir Özlemcim ya :( Bekliyorum heyecanla. =)))Benimki hardak gibi birşey. Diğerleri de gelsin post yapıcam alışveriş yapılabilir bir site ki büyük bloggerlardan birinden görüp siteyi keşfettim :)

      Sil
  2. Güle güle kullan :)
    Paletler eline ulaştığında ayrı bir post hazırlar mısın ? Merak ettim nasıllarmış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Evet canım hazırlarım mutlaka...Ama kimbilir ne zaman gelir :)

      Sil
  3. ayy özellikle saç bandı çok cici!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Farklı renk ve desenleri de vardı :) Ben bunu seçtim :) Teşekkür ederiz :)

      Sil
  4. ah şu ebay.. bir ben kaldım ordan alışveriş yapmayan :( harika şeyler var üstelik sudan ucuz :( kredi kartım olsa kesin bu yüzden batardım! :)

    YanıtlaSil
  5. Bebek ilk olarak ilk fotoğraftaki tokaya bayıldım <3 Sonra şunu belirteyim benim 5. alışverişimden sonraki alışverişim gelmedi malesef :( hepsi 2 3 dolarlık birer parçalık alışverişlerdi ama sanırım sayıya bakıyo bu iş. Yine de riske atmayıp babanın ismiyle almanı tavsiye ederim :) :* Ayrıca o iki paleti almanı da alkışlıyorum. Çılgın böce! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. malesef artık cok gec,babamın ismiyle diil bizzat aynı isimle aldım :( Du bakalım nolucu :( Alkışla beni arı mayam...Yorumunu da seni de yicem :D

      Sil
    2. ay bunu okuyunca koktum şimdi kaç kez yaptım bu yıl eminde olamadım :((

      Sil
    3. Kızlar ben gecen aylarda (bayrama yakın) 6 alışveriş yaptım ve sorunsuz geldi :) bakalım bu 5 gelecek mi :))

      Sil
  6. Yeaaaa ne güzel şeyler almısssınnnnnnn :)
    Hepsi gelince tek tek fotoğraf bekliyorum ona göre :)
    Güle güle kullan kelebeğim :*

    YanıtlaSil
  7. Merhaba,
    Strawberry'den alışveriş çok yapıyorum.O kapandıktan sonra bıraktım alış veriş yapmayı. Ama saç bandını çok sevdim:=) Sevgilerle..

    www.neclasolen.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yurtdışı alışverişleri bi başka oluyor :) Sevgiler... :)

      Sil
  8. gelince bakıcam tatlım,nasıl duruyor fotograflarım,bloguna sıkça uğruyorum :)) Hayırlı olsun :)

    YanıtlaSil
  9. Merhaba.paletlerden memnunmusunuz ve hangi saticidan aldiniz?

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamı Takip Edin