Maybelline Color Sensational Ruj (445)

Ağustos 21, 2013

Merhaba kızlar,

Nasılsınız bakalım? Ben kafamda bi tomar ampul,yağ vs bakımdayım şu an.Ve size yeni bilgisayarımdan yazıyorum (alışana dek sabrım taşacak gibi çünkü resimleri bluetoothla atana kadar canım çıktı,yazana kadar ayrı can çekişiyorum filan...) Neyse yine de tüm olumsuzluklara rağmen iyiyim :)


Bir önceki alışveriş yazımda rujlara talep olmuştu,ben de çok bekletmeden yazayım dedim.İlk olarak 445 Mango Diamonds'tan bahsedeyim.


Maybelline Rujların sürümü o kadar güzel ki...Tek katta bile harika renk veriyorlar.Hatta bu ruj bende tek kat daha güzel durdu.Turuncu,mercan,şeftali renkleri pek yakıştıramıyorum kendime :( Ama olmadan da olmuyor,şeftali allıkla pembe ruj süremiyorum malesef...O sebeple bu renklerde hafif renk veren,ışıltılı ürünler tercih ediyorum.Bu ruj da tam öyle :)

Rengimiz içinde pembelik de barındıran mercan :) İçinde minik simler var,tek katta cidden çok güzel duruyor.Hafif renk ve ışıltı içeriyor,dolayısıyla ıslak görünümlü.
(Işıltıları "ben simim" diyen cinsten değil,minik olduğu için tahammül edebileceğim cinsten :) ) 

Swatch da budur efendim :)) Harika değil mi??


Kokusu mango gibi :)) Yok yok portakalımsı kokuyor.Ama rahatsız eden şekilde değil.Çok koklarsanız geliyor,sürünce sorun yok :))
Kısacası sevdim ben bu ciciyi :) Fiyatı 18 TL idi
Siz de almak isterseniz Limango,Markafoni gibi sitelerden zaman zaman çok uygun fiyata bulabilirsiniz.
Sevgiler...Özi :))

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

6 yorum

Facebook Sayfamı Takip Edin